Στα γραφεία της ΓΑΔΑ μπήκε λίγο πριν τις 13:00 το μεσημέρι, συνοδεία αστυνομικών, η Δήμητρα Πισπιρίγκου.
Κατά την είσοδο της, που έγινε από την πίσω πόρτα, ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί αδικαιολόγητα, προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.
Όπως αναφέρει το protothema.gr, με την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν από κάποιους εμπλεκόμενους συμπληρωματικές εξηγήσεις έως τα τέλη της εβδομάδας.
Η Δήμητρα Πισπιριγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού του (της 6 μηνών Ίριδας), το οποίο κατέληξε την άνοιξη του 2021 στο σπίτι της Ρούλας και του Μανου Δασκαλακη.
Η αδελφή της προφυλακισμένης μάνας, όπως και εχθές η μητέρα της, έχουν καταγγείλει τον Μάνο Δασκαλακη ότι βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του.
Σύμφωνα με το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών τόσο ο θάνατος της Μαλενας όσο και της Ίριδας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια πιθανόν ασφυξία.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.