Το γεγονός ότι επισκεπτόταν χαρτορίχτρα διέψευσε η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό».
Σύμφωνα με την εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου αγωνιά να μάθει τι έγινε με τα παιδάκια της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχει χάσει τον ύπνο της»!
«Χθες είχαμε ένα μακρύ διάλογο, την πρώτη φορά με πήρε για να μου πει πως δεν έχει επισκεφτεί ποτέ χαρτορίχτρα και πως γενικά οι μαρτυρίες είναι ανυπόστατες. Η ίδια ισχυρίζεται πως «συγγενείς» της πάνε σε όλες τις εκπομπές ενώ στην πραγματικότητα μαζί με τον Μάνο έχουν ελάχιστους συγγενείς.
Μάλιστα για την μαρτυρία σχετικά με την μητέρα του Μάνου ότι δεν την ήθελε, το έχει διαψεύσει και ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τα πεθερικά της», είπε αρχικά η δημοσιογράφος της εκπομπής.
«Μου είπε πως παρακολουθεί τις εκπομπές, δεν είναι ήρεμη έχει χάσει τον ύπνο της. Είναι αναστατωμένη και έχει αγωνία να μάθει τι έχει συμβεί. Η ίδια λέει πως σύντομα θα φανεί η αλήθεια και μάλιστα όταν αναφέρθηκα στις τοξικολογικές, η ίδια είπε πως αυτό το φάρμακο ήταν της αγωγής της. Η γυναίκα ξεκαθάρισε πως δεν είναι γιατρός και δεν μπορεί να ξέρει τι έχει γίνει. Η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί με πολλά προβλήματα, είχε βελτίωση όμως ο εγκέφαλος δεν οξυγονωνόταν», πρόσθεσε.
Δείτε το απόσπασμα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.