Συνέντευξη μέσω μηνυμάτων έδινε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που έγινε η σύλληψή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε η μητέρα στην δημοσιογράφο του thebest.gr όταν ρωτήθηκε για την ουσία που βρέθηκε στο κοριτσάκι. Ξαφνικά, η συνομιλία στο messenger σταμάτησε και είκοσι λεπτά αργότερα, η δημοσιογράφος με την οποία συνομιλούσε έμαθε για την προσαγωγή και την μεταφορά της στην Αθήνα.
«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό» έστειλε στη δημοσιογράφο.
«Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα», έγραψε.
«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι» ανέφερε.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.