Συνεχώς νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας στο οποίο νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα, ειδοποίησαν το Χαμόγελο του Παιδιού, μετά την πρώτη ανακποπή που υπέστη η 9χρονη.
Οι γιατροί μετά από τους πρώτους δύο θανάτους και όταν μπήκε η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο και έπαθε ανακοπή που την άφησε τετραπληγική άρχισαν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.
Συγκεκριμένα απευθύνθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού λέγοντας ότι έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση. Το Χαμόγελο του Παιδιού με τη σειρά του τους είπε να απευθυνθούν στην εισαγγελία για το συγκεκριμένο θέμα.
Η επικοινωνία του Χαμόγελου του παιδιού πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2021, την οποία και επιβεβαίωσε η Μαίρη Μαρκάτη ψυχολόγος του Χαμόγελο του Παιδιού μιλώντας στην εκπομπή Tlive.
Δείτε το ρεπορτάζ εδώ:
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.