Μια ακόμα πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση για την εννιάχρονη κόρη της, Τζωρτζίνα!
Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», η 33χρονη, δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή η Τζωρτζίνα, είχε στείλει μήνυμα σε γνωστή παρουσιάστρια, όπου εμφανιζόταν ως… μάνατζερ του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.
Όπως αργότερα έγινε γνωστό, την περίοδο εκείνη, Μάνος και Ρούλα, είχαν ήδη χωρίσει.
«Καλημέρα σας και καλές γιορτές. Έχω αναλάβει τη προώθηση του νέου κομματιού του τραγουδιστή Μάνου Δασκαλάκη από την Πάτρα ενός ανερχόμενου τραγουδιστή με πολύ όρεξη και αγάπη σε αυτό που κάνει. Μια κοινοποίηση στο προφίλ σας σε ιστορία θα μας χαροποιεί ιδιαίτερα σας στέλνω το λινκ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων», έστειλε στο Instagram σε γνωστή παρουσιάστρια, προσθέτοντας το link από το τραγούδι του Μάνου.
Το μήνυμα αυτό ήταν η αφορμή να ξεσπάσει ο Γιώργος Λιάγκας, στον αέρα της εκπομπής.
«Δεν έχει ποινική διάσταση αυτό που λέω. Έχει ανθρώπινη. Χάνεις τα δυο σου παιδιά, εγώ δεν ξέρω πώς θα συνεχιζόταν η ζωή μου αν χανόταν τα παιδιά μου. Εδώ λέμε ένα συγκεκριμένο πράγμα, έχασαν τα δύο παιδιά, συνέχισαν κανονικά τη ζωή τους. Ο ένας πήγαινε στο X-Factor και η Ρούλα παρακαλούσε παρουσιάστριες. Ανθρώπινα μιλάω για το πώς κάποιοι άνθρωποι τα καταφέρνουν…» είπε σε έντονο ύφος ο παρουσιαστής.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.