RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
«Όχι» στην τοποθέτηση κεραίας δίπλα σε βρεφονηπιακό σταθμό λένε οι κάτοικοι Μετεώρων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / «Όχι» στην τοποθέτηση κεραίας δίπλα σε βρεφονηπιακό σταθμό λένε οι κάτοικοι Μετεώρων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

27/06/202220:08

«Όχι» στην τοποθέτηση κεραίας δίπλα σε βρεφονηπιακό σταθμό λένε οι κάτοικοι Μετεώρων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες των Μετεώρων στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ για την τοποθέτηση κεραίας στην οδό Κηφισίας.

«Όχι» στην τοποθέτηση κεραίας δίπλα σε βρεφονηπιακό σταθμό λένε οι κάτοικοι Μετεώρων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Γράφει 3dsmin@

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα πολίτες των Μετεώρων στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ για την τοποθέτηση κεραίας στην οδό Κηφισίας.

 

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι εναντιώνονται στην τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας λίγα μέτρα μακριά από βρεφονηπιακούς σταθμούς, σχολεία, γηροκομεία, γήπεδα, παιδικές χαρές και κατοικίες. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή των Μετεώρων Πολίχνης, στην οικοδομή επί της οδού Κηφισιάς 55 με Παπαφλέσσα εταιρία κινητής τηλεφωνίας με την συναίνεση του ιδιοκτήτη τοποθέτησε τρεις κεραίες. 

Οι κάτοικοι ζητούν από τους αρμόδιους φορείς να λάβουν υπόψιν τους την ιδιαιτερότητα του σημείου και να σταματήσουν άμεσα τη λειτουργία αυτών των κεραιών, ενώ ταυτόχρονα ζητούν και ένα έγγραφο από τον φορέα που να ξεκαθαρίζει αν υπάρχει βλαπτική ακτινοβολία από τις κεραίες.

«Είμαστε μαζί με τους κατοίκους να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί για μια ακόμη κεραία που μπαίνει στο δήμο Παύλου Μελα, έχουμε παρα πολλά παράπονα έχει αλλάξει το νομοθετικό και θεσμικό πλαίσιο και μπαίνουν κεραίες συνέχεια χωρίς να ενημερώνεται καθόλου ο Δήμος. Αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες της κινητής τηλεφωνίας, αλλά καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά πρέπει να γίνονται σε ένα πλαίσιο που θα προσδιορίζει την ασφάλεια των πολιτών. Η συγκεκριμένη κεραία είναι δίπλα σε παιδικό σταθμό, πολύ κοντά σε παιδική χαρά και καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μια εύλογη ανησυχία η οποία σήμερα διατυπώνεται με αυτή τη διαμαρτυρία. Προηγήθηκε μια έκθεση στη συνεδρίαση του ΔΣ σήμερα το μεσημέρι, ομόφωνα κατατέθηκε ένα ψήφισμα και ψηφίστηκε. Ζητάμε να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο, να ενημερώνεται ο Δήμος, να υποβάλλονται τυχόν αντιρρήσεις.

Από τη στιγμή που χρησιμοποιούμε όλοι κινητό τηλέφωνο κατάλαβα ιάνουμε τις ανάγκες να μπαίνουν κεραίες αλλά πρέπει να προσέχουμε που θα μπαίνουν, με ποιο τρόπο θα μπαίνουν και φυσικά πρέπει να ενημερώνεται ο Δήμος για να  βλέπει όλα τα πολεοδομικά χαρακτηριστικά αν υπάρχουν ευαίσθητες δομές γύρω η όχι», ανέφερε ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

8.3.202512:00

  Η Lynk & Co φέρνει στην Ευρώπη το επαναστατικό plug-in hybrid SUV, Lynk & Co 08, σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας εποχής βιώσιμης κινητικότητας. Κάνει την αμιγώς ηλεκτρική οδήγηση προσιτή σε όσους δεν είναι ακόμα έτοιμοι να δεσμευτούν σε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5.3.202520:46

  Η Grand Automotive Hellas αποτελεί μέρος του Grand Automotive Group LLP, ενός εκ των κορυφαίων εισαγωγέων και αντιπροσώπων αυτοκινήτων σε 13 βασικές αγορές της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο όμιλος διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο 11 κορυφαίων μαρκών, παρέχοντας ποιοτικά

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5.3.202518:30

  Ο πρωτοπόρος του αυτοκινήτου και ιδρυτής της εταιρείας, Gottlieb Daimler, απεβίωσε στο Cannstatt πριν από 125 χρόνια, στις 6 Μαρτίου 1900, σε ηλικία μόλις 65 ετών. Ο Όμιλος Mercedes-Benz Group τιμά τα εξαιρετικά του επιτεύγματα για την εταιρεία και

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4.3.202519:30

  Σε μια καθολική στροφή σε ότι αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει την αγορά των compact SUV, η Citroën επανεφευρίσκει το C3 Aircross. Στην ευρωπαϊκή του παραλλαγή, αυτό το καινούργιο μοντέλο μοιράζεται την πλατφόρμα Smart Car με το πρόσφατο C3,

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

4.3.202518:30

  Η CUPRA κατέκτησε ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην εντυπωσιακή της πορεία, καθώς αναδείχθηκε ως η «Πιο Trendy Μάρκα της Χρονιάς» στα αναγνωρισμένα βραβεία Auto Motor und Sport Awards. Είναι η πρώτη φορά που η αντισυμβατική, συναισθηματική και ανατρεπτική μάρκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

3.3.202519:47

  Όταν η θερμοκρασία πέφτει χαμηλά τον χειμώνα και το χιόνι έρχεται να καλύψει τους δρόμους, η αυτονομία όλων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μειώνεται. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά tips τα οποία μπορεί να ακολουθήσει κανείς για να έχει στο κρύο την καλύτερη

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή