Την τιμητική τους θα έχουν την 25η Μαρτίου τα εστιατόρια της Θεσσαλονικής, “με τις κρατήσεις να αγγίζουν το 100%”, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπωλών και Καφέ – Μπαρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Ιωάννης Φιλοκώστας εκτίμησε ότι “οι περισσότεροι που έκλεισαν για αύριο στα εστιατόρια είναι Θεσσαλονικείς, σε ποσοστό 90%”.
Πέρα από τον παραδοσιακό μπακαλιάρο, θα προτιμηθούν τα χταπόδια, τα καλαμαράκια και οι σουπιές. Ωστόσο, “το 80% επιλέγει τον μπακαλιάρο” σύμφωνα με τον κ. Φιλοκώστα.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ελάχιστη την αύξηση των τιμών στα εστιατόρια, σε σχέση με πέρυσι. “Αν υπήρξε μια μικρή αύξηση είναι της τάξης του 2 με 3%” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;
Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Σχετικά με τον αρθρογράφο Βασίλης Μασούρας
Όντας ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα από πολύ μικρή ηλικία, μου άρεσε να ρωτώ, να ερευνώ και να μαθαίνω. Αρχικά, η φιλομάθειά μου, με οδήγησε στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης, ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου. Το ταξίδι μου συνεχίστηκε σπουδάζοντας τη μεγάλη μου αγάπη, τη Δημοσιογραφία, ολοκληρώνοντας με άριστα τις σπουδές μου. Αν έπρεπε να περιγράψω τον εαυτό μου με λίγα λόγια, θα έλεγα ότι με χαρακτηρίζουν: το δημιουργικό μου πάθος, η ασίγαστη λαχτάρα μου για έρευνα, το ομαδικό μου πνεύμα και η αγάπη μου για γνώση και συνεχή εξέλιξη. Ως συλλέκτης εμπειριών, η δημοσιογραφία με γεμίζει προσωπικά και επαγγελματικά, δίνοντάς μου την ευκαιρία να βιώνω μια επαγγελματική ζωή γεμάτη γνώσεις, εμπειρίες και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Στόχος μου είναι να δημοσιογραφώ με τιμιότητα και αποτελεσματικότητα, παρέχοντας αξιόπιστη και αντικειμενική ενημέρωση και γιατί όχι βοηθώντας άμεσα ή έμμεσα μέσα από τη δουλειά μου τους άλλους ανθρώπους.
Και πιστέψτε με, είναι ευτυχία για έναν άνθρωπο να παθιάζεται με το επάγγελμά του.