Για μια ακόμη φορά μέλη της ομάδας εικαστικών καλλιτεχνών «No Project project» οργανώνουν την επόμενη έκθεση τους έχοντας καλέσει κι άλλους φίλους – συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζί τους.
Η έκθεση και αυτή τη φορά περιλαμβάνει και παρουσιάζει έργα από διαφορετικούς καλλιτεχνικούς προσανατολισμούς. Η τεχνική και το μέσο που χρησιμοποιεί ο κάθε καλλιτέχνης είναι εντελώς προσωπικά και το αποτέλεσμα είναι μια συνολική ομαδική πολυφωνία που σαν στόχο και μόνο έχει να συνδιαλέγονται τα παρουσιαζόμενα έργα με τον καλύτερο τρόπο μεταξύ τους και με τους επισκέπτες θεατές.
Ζωγραφική, χαρακτική – εκτυπώσεις, γλυπτική, κατασκευές και εγκαταστάσεις , φωτογραφία και βίντεο αρτ έρχονται να συνυπάρξουν αρμονικά για κάποιες μέρες στην φιλόξενη αίθουσα του «REMEZZO», στην Κρήνη του Δήμου Καλαμαριάς.
Σε τακτά περιοδικά διαστήματα έτσι κι αυτή τη φορά ο Δήμος Καλαμαριάς διαθέτει τον εκθεσιακό χώρο του Remezzo, που θα φιλοξενήσει την έκθεση με τον γενικό τίτλο: «SPRINGLIGHT».
Η έναρξη και το κάλεσμα είναι για την Πέμπτη 3 Απριλίου 2025, από τις 19.00 και στο εξής. Η έκθεση θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 13 Απριλίου 2025 και θα λειτουργεί τις απογευματινές ώρες μεταξύ 18.00 και 21.00 καθημερινά.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι:
Αλέξανδρος Δημητριάδης – Θάνος Καρόνης – Βασίλης Καρκατσέλης – Άρια Φωτιάδου – Μαρία Παπαδοπούλου – Ναπολεάνα Νανούλη – Παρασκευή Κουντούρη – Darko Trajanovic – Αγγελική Τριαντοπούλου – Γεωργία Τρούλη
Comments are closed.