RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
«Με μια βαλίτσα στο χέρι»: Η ταξιδιωτική κοινότητα που εμπνέει

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / «Με μια βαλίτσα στο χέρι»: Η ταξιδιωτική κοινότητα που εμπνέει

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

21/02/202519:01

«Με μια βαλίτσα στο χέρι»: Η ταξιδιωτική κοινότητα που εμπνέει

O διαχειριστής της σελίδας, δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος μιλά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Πέτρα Καρυώτη.

«Με μια βαλίτσα στο χέρι»: Η ταξιδιωτική κοινότητα που εμπνέει

Υπάρχουν ταξιδιώτες που σχεδιάζουν από μήνες πριν το επόμενο ταξίδι τους και άλλοι που απλά παίρνουν τη βαλίτσα τους και φεύγουν.

Για όσους αγαπούν τα ταξίδια και αναζητούν τρόπους να εξερευνούν τον κόσμο χωρίς υψηλό κόστος, η σελίδα «Με μια βαλίτσα στο χέρι» στο Facebook αποτελεί πηγή έμπνευσης και πρακτικών συμβουλών.

Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε την ομάδα! 

Με περισσότερους από 104.500 ακολούθους, η σελίδα αυτή είναι κάτι παραπάνω από μια κοινότητα: είναι ένας ζωντανός χώρος όπου ταξιδιώτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας – και όχι μόνον – μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις φωτογραφίες τους και τις καλύτερες συμβουλές τους για low-budget ταξίδια.

 

Από άγνωστους προορισμούς και έξυπνες ταξιδιωτικές επιλογές μέχρι προσφορές που αξίζει να εκμεταλλευτεί κανείς, κάθε ανάρτηση είναι μια πρόσκληση να δούμε τον κόσμο μέσα από διαφορετικά μάτια.

 

 

Η έμπνευση πίσω από αυτή τη δυναμική κοινότητα ανήκει στον Θεσσαλονικιό δημοσιογράφο Γιάννη Κεσσόπουλο, ο οποίος διαχειρίζεται τη σελίδα με πάθος και αγάπη για την εξερεύνηση.

Η προσέγγισή του είναι απλή αλλά ουσιαστική: το ταξίδι δεν είναι πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα όλων. Γι’ αυτό, μέσα από τις αναρτήσεις και τις συζητήσεις στη σελίδα, οι ταξιδιώτες βρίσκουν πρακτικές λύσεις για να ανακαλύψουν νέους προορισμούς χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία.

Μιλήσαμε μαζί του όπως επίσης και με μέλος της ομάδας με κορυφαία συνεισφορά, ο οποίος σχεδίασε τον παραπάνω χάρτη προκειμένου να ταξιδέψει οικονομικά και να φωτογραφίσει όλα τα Κάστρα του Μοριά (Γιώργος Παπασουλιώτης).

 

 

Οι φωτογραφίες που ανεβάζουν τα μέλη της κοινότητας δίνουν έμπνευση σε όλους όσους λαχταρούν να βρεθούν σε νέους τόπους, ενώ οι προτάσεις και τα tips κάνουν την οργάνωση του ταξιδιού πιο εύκολη από ποτέ.

Είτε πρόκειται για έναν κοντινό προορισμό, είτε για μια μεγάλη περιπέτεια στο εξωτερικό, η φιλοσοφία παραμένει η ίδια: ταξιδεύουμε έξυπνα, οικονομικά και με ανοιχτό μυαλό.

Αν αγαπάτε τα ταξίδια, θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας ή να βρείτε τις καλύτερες low budget προτάσεις, η σελίδα «Με μια βαλίτσα στο χέρι» σας περιμένει. Ελάτε στην κοινότητα και γεμίστε τις αποσκευές σας με εμπειρίες και αναμνήσεις!

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο Πέτρα Καρυώτη

Oνομάζομαι Πέτρα Καρυώτη και είμαι ραδιοφωνατζού από γεννησιμιού μου που λενε. Ούτε που θυμάμαι πλέον από πότε... Λατρεύω την επαφή με τον κόσμο , δεν ΖΩ χωρίς μουσική και επιζητώ αδιάλειπτα την διάδραση και την επικοινωνία. Ιδιότητες επαγγελματικές : Δημοσιογράφος - Ραδιοφωνική παραγωγός - Event Manager .Κατά βάση όμως είμαι η κλασική ελληνίδα Μαμά - Φίλη - Σύζυγος.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

16.4.202516:29

Θα γεμίσει μικρούς αγρότες η πλατεία Αριστοτέλους στην γιορτή των λαϊκών αγορών που θα πραγματοποιηθεί 29 και 30 Μαΐου. Χιλιάδες φυτά θα διανεμηθούν στους επισκέπτες της, οι οποίοι παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και ένα σεμινάριο, ως προς

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

16.4.202512:32

  Η Γεωργία Νταγάκη, μία από τις πιο αυθεντικές παρουσίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, επιστρέφει με έναν δίσκο που φέρει τον τίτλο «Απέραντη Ευτυχία» και ήδη συγκινεί με την ειλικρίνεια και το πάθος του.   Ύστερα από δύο χρόνια γεμάτα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

16.4.202511:03

  Το νερό ως ευλογία και κατάρα. Πηγή και στοιχείο ζωής, αλλά και ‘στοιχειό’ θανάσιμης απειλής στη δύναμη της καταιγίδας. Η Τρικυμία του Shakespeare, με το τραγούδι του Άριελ «Full Fathom Five», αποτέλεσε ένα σημείο έμπνευσης και εκκίνησης για την

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

15.4.202516:30

«Αι Γενεαί Πάσαι» στην πλατεία Αριστοτέλους, Μεγάλη Παρασκευή. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα συναντηθούν οι επιτάφιοι από τους Ιερούς Ναούς της Του Θεού Σοφίας, του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά, της Παναγίας Χαλκέων, της Αγίας Θεοδώρας και του Αγίου Νικολάου

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

15.4.202515:16

  Ένα πραγματικό καταφύγιο κατάνυξης και χριστιανικής λατρείας αποτελεί ο Όσιος Δαβίδ στην Άνω Πόλη, με τον τρούλο του ναού να κοσμείται με το μοναδικό στον κόσμο ψηφιδωτό, με απεικόνιση του Χριστού ως έφηβο.   Σε απόσταση 20 λεπτών περπατήματος

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

15.4.202511:28

  Ο Γυναικείος Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραδοσιακών Προϊόντων Αγίου Αντώνιου, ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 1999 και είναι ο πρώτος γυναικείος συνεταιρισμός του Νομού Θεσσαλονίκης. Σκοπός του Συνεταιρισμού είναι η απασχόληση των αγροτισσών γυναικών, η ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος τους, η ανάπτυξη

Rthess

Επικαιρότητα

ΕΛΛΑΔΑ

18.4.202512:51

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή