RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
«Παραιτηθείτε εδώ και τώρα» – Φάμελλος σε Μητσοτάκη (VIDEO)

Comments are closed.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / «Παραιτηθείτε εδώ και τώρα» – Φάμελλος σε Μητσοτάκη (VIDEO)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

04/03/202514:24

«Παραιτηθείτε εδώ και τώρα» – Φάμελλος σε Μητσοτάκη (VIDEO)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στη Βουλή για την τραγωδία των Τεμπών και τα συλλαλητήρια των τελευταίων ημερών

«Παραιτηθείτε εδώ και τώρα» – Φάμελλος σε Μητσοτάκη (VIDEO)

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

«Το έγκλημα των Τεμπών έχει στιγματίσει την πολιτική ζωή της χώρας μας, λόγω του τραγικού αριθμού των θυμάτων, λόγω των αιτιών και των ευθυνών της σύγκρουσης, αλλά και για το σχέδιο συγκάλυψης που στήθηκε για να καλύψει την ευθύνη της κυβέρνησης για το έγκλημα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στη Βουλή.

Επιτέθηκε συνολικά στην κυβέρνηση: «Η κυβέρνηση δεν έχει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και είναι πλήρως απονομιμοποιημένη! Οι πολίτες μας δίνουν μονότονα πλέον μία εντολή. Βρείτε τα, για να φύγει αυτή η κυβέρνηση! Και αυτή η εντολή έχει δοθεί ξεκάθαρα από τα πρωτοφανούς μαζικότητας συλλαλητήρια: Παραιτηθείτε εδώ και τώρα κύριε Μητσοτάκη! Η παραμονή σας στην κυβέρνηση είναι ανεπίτρεπτη. Η παρουσία σας στα κυβερνητικά έδρανα είναι σε πλήρη αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα και την πάνδημη αντίδραση της κοινωνίας την 28η Φεβρουαρίου. Είστε απολύτως απονομιμοποιημένοι και κοινωνικά και ηθικά».

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στο μπάζωμα και στράφηκε κατά του πρωθυπουργού: «Έχετε ξεχάσει πόσες φορές αρνήθηκε και καταδίκασε δημόσια ο κ. Μητσοτάκης τις καταγγελίες για το “μπάζωμα”; Που τα αποκαλούσε θεωρίες συνωμοσίας; Και ισχυριζόταν ότι το λάθος της κυβέρνησης είναι ότι “δεν απαντήσαμε πειστικά από την αρχή στις θεωρίες συνωμοσίας, ότι όλα αυτά ήταν τερατουργίες”. Αλήθεια κύριε Μητσοτάκη, αυτό ήταν το μόνο λάθος της κυβέρνησής σας; Κυρίες και κύριοι βουλευτές της ΝΔ. Η επιλογή σας σήμερα να στηρίξετε την προκαταρκτική αδειάζει μεγαλοπρεπώς όσα έχει πει μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης αλλά και υπουργοί της κυβέρνησης για την αλλοίωση του χώρου».

Ο κ. Φάμελλος αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια: «Οι πολίτες είπαν ότι δεν εμπιστεύονται μια κυβέρνηση που εδώ και δύο χρόνια επέλεξε να τους εμπαίζει. Ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε για να ανασάνει ο τόπος. Οι προβοκάτσιες και ο αυταρχισμός δεν μπόρεσαν να σκιάσουν το πάνδημο αίτημα να αλλάξει σελίδα η χώρα».

Από τα «πυρά» του κ. Φάμμελο δεν ξέφυγε ούτε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης «Τολμάτε και είστε στην θέση σας ακόμα» είπε για να αναρωτηθεί εάν «οι βουλευτές της ΝΔ που θα ψηφίσουν την προανακριτική είναι και αυτοί για τα μπάζα».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

4.3.202514:09

  Στη σφοδρή αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει στη Βουλή για την τραγωδία στα Τέμπη, την ανεργία και το ευρωπαϊκό σχέδιο “ReArm Europe” για την ενίσχυση της άμυνας  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

4.3.202511:35

Η σημερινή διαδικασία θα ολοκληρωθεί το βράδι με την διεξαγωγή της μυστικής ψηφοφορίας όπου θα διαπιστωθεί η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας για την διεξαγωγή προανακριτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος τέλεσε αξιόποινες πράξεις δίνοντας εντολή για

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

3.3.202518:45

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει επίσης ότι ο Κρίστιαν Στόκερ κατάφερε να καθοδηγήσει την Αυστρία στην σταθερότητα και να απομονώσει τα άκρα, σχηματίζοντας κυβέρνηση συνεργασίας. «Με έναν καγκελάριο του ΕΛΚ στο τιμόνι, η Αυστρία παραμένει μια ισχυρή και εποικοδομητική φωνή

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

2.3.202515:08

  Την καθιερωμένη του κυριακάτικη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός διατύπωσε τις σκέψεις του για τη μαύρη επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας, το πόρισμα και τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη.    

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

2.3.202511:57

  Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την ανάρτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη και το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.   Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ «Ο Πρωθυπουργός παραμένει αμετανόητος παρά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

2.3.202510:43

    Στα μεγάλα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, αναφέρεται στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

4.3.202514:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή