Δριμεία επίθεση προς τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Για τη φημολογούμενη επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην προσκήνιο της πολιτικής τόνισε «Ο κ. Τσίπρας είναι σε ένα λαγούμι και καλά θα είναι να παραμείνει εκεί» προσθέτοντας πως «όσο είμαι εγώ, θα παραμείνει στο λαγούμι» για να συμπληρώσει «αυτό που έκανε στη χώρα είναι άτιμο».
Μάλιστα, επιφύλαξε και ένα καυστικό σχόλιο για τα αγγλικά του Αλέξη Τσίπρα «μπορεί να προφασίζεται ότι κάνει διαλέξεις σε μια γλώσσα που δεν ξέρει. Ευτυχώς δεν το κάνει ως πρωθυπουργός όπως παλιά και εξέθετε τη χώρα με τα αγγλικά που δεν ήξερε».
Συνέχισε λέγοντας πως «η Πλεύση Ελευθερίας έχει τη δύναμή της και την προσήλωσή της στους πολίτες. Σε αυτούς απευθυνόμαστε. Έχουμε ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα. Όπως δείξαμε τι θα πει αντιπολίτευση και μάχη μέσα στη Βουλή και έξω από τη Βουλή, έτσι αγωνιστικά θα καταθέσουμε και προτάσεις».
Στην ίδια συνέντευξη, η Ζωή Κωνσταντοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει την απόφασή της να μην κάνει χειραψία με τον βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρήστο Κελλά, κατά τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου: «Με εντυπωσίασε που δεν έχει πάει ποτέ πολιτικός αρχηγός στην παρέλαση στη Λάρισα, όπως μου είπαν. Είχα αποφασίσει πως την παρέλαση θα την παρακολουθήσω στο δρόμο με τους πολίτες», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «δεν έχω κανέναν λόγο να κάνω δημόσιες σχέσεις με την κυβέρνηση, ούτε με έναν βουλευτή τοπικό της Λάρισας που θεωρώ πως έχει τεράστια ευθύνη, καθώς η κυβέρνηση και οι τοπικοί βουλευτές κρύψανε πάρα πολλά πράγματα και ακόμα δεν ξέρουμε ποιανού ρουσφέτι ήταν ο σταθμάρχης. Και αυτό σημαίνει μια ομερτά και για τους τοπικούς βουλευτές και των άλλων κομμάτων. Μην ξεχνάτε πως μιλάμε για έναν βουλευτή ο οποίος έκανε τη βρώμικη δουλειά, όπως και άλλοι, στην εξεταστική επιτροπή και μετά αμείφθηκε με υπουργική θέση, έγινε υφυπουργός».
Comments are closed.