RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Α. Γεωργιάδης στο ΡΘ: Ούτε μία στο… τρισεκατομμύριο να κλείσει η αγορά στις γιορτές

Comments are closed.

Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Α. Γεωργιάδης στο ΡΘ: Ούτε μία στο… τρισεκατομμύριο να κλείσει η αγορά στις γιορτές

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

04/12/202111:34

Α. Γεωργιάδης στο ΡΘ: Ούτε μία στο… τρισεκατομμύριο να κλείσει η αγορά στις γιορτές

Σχετικά με την εκκλησία, είπε ότι έχει «βάλει πλάτη» πλην κάποιων εξαιρέσεων και ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε μοναστήρια και στους χαμηλόβαθμους κληρικούς.

Α. Γεωργιάδης στο ΡΘ: Ούτε μία στο… τρισεκατομμύριο να κλείσει η αγορά στις γιορτές

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, αποκλείοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το ενδεχόμενο να κλείσει η αγορά την περίοδο των εορτών.

«Η αγορά θα είναι ανοιχτή στις γιορτές. Να ετοιμαστούν για γιορτές με ανοιχτά μαγαζιά. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο τρισεκατομμύριο να κλείσουν τα μαγαζιά» ξεκαθάρισε.

Παράλληλα ο κ. Γεωργιάδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Το μόνο που αποκλείω, είπε, είναι ένα νέο lockdown. Ειδικά για τους αστυνομικούς είπε ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος στους εμβολιασμούς. Σε ότι αφορά στην υποχρεωτικότητα στους άνω των 60 ετών, είπε ότι η απόφαση ελήφθη με βάσει την εικόνα στα νοσοκομεία καθώς το 80% των κλινών ΜΕΘ καλύπτονται από ασθενείς άνω των 60 ετών.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο νέας οικονομικής στήριξης επιχειρήσεων λέγοντας ότι δεν υπάρχουν λεφτά. «Τα περιθώρια οικονομικής στήριξης είναι μηδενικά», ανέφερε ενώ ειδικά για την εστίαση είπε ότι δόθηκαν 2,3 δισ. ευρώ οικονομικής στήριξης. Από το 2022 είπε θα δούμε.

Σχετικά με την εκκλησία, είπε ότι έχει «βάλει πλάτη» πλην κάποιων εξαιρέσεων και ανέφερε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε μοναστήρια και στους χαμηλόβαθμους κληρικούς. Εκεί η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει τρόπος να πειστούν με λογικά επιχειρήματα, σημείωσε.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη είναι ο κορυφαίος ραδιοφωνικός σταθμός στη Βόρεια Ελλάδα. Γεννήθηκε από τα σπλάχνα της ελεύθερης ραδιοφωνίας. Το 1986 στην περίοδο προετοιμασίας του θεσμού τρεις ερασιτέχνες με αρκετά χρόνια στην «παρανομία» αποφασίζουν την δημιουργία του πρώτου συλλογικού ερασιτεχνικού Ραδιοφώνου στην Θεσσαλονίκη. Είναι ο Λευτέρης Μαρόγλου , ο Γιώργος Σερίδης και ο Στέφανος Διαμαντόπουλος. Λειτουργεί 18 ώρες την ημέρα και παίρνει την ονομασία της πόλης που το γέννησε ...ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Σε λίγο αυτή η ερασιτεχνική γωνιά των FM ακούγεται , αγαπιέται , αγκαλιάζεται από νέους ... κάθε ηλικίας. Το Ράδιο Θεσσαλονίκη γίνεται πλέον ο Νο 1 σταθμός στις πρώτες έρευνες ακροαματικότητας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

2.3.202515:08

  Την καθιερωμένη του κυριακάτικη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός διατύπωσε τις σκέψεις του για τη μαύρη επέτειο της σιδηροδρομικής τραγωδίας, το πόρισμα και τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη.    

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

2.3.202511:57

  Με σκωπτικό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την ανάρτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος αναφέρθηκε στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη και το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ.   Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ «Ο Πρωθυπουργός παραμένει αμετανόητος παρά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

2.3.202510:43

    Στα μεγάλα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και στο πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ, αναφέρεται στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανασκόπηση ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

1.3.202510:42

  «Αλήθεια, δικαιοσύνη και ποτέ ξανά, ποτέ ξανά να μη συμβεί τέτοια τραγωδία. Η κυβέρνηση ταυτίζεται με το αίτημα πολιτικά, ανθρώπινα και ηθικά», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο». «Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι γίνονται

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

28.2.202520:17

  Οπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο και στις φωτογραφίες, που εξασφάλισε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, τρία άτομα «μπoύκαραν» με βαριοπούλες και προκάλεσαν φθορές στο γραφείο του βουλευτή στην οδό Οδυσσέως 13 στη Θεσσαλονίκη.       Στη συνέχεια, άρχισαν να σπάνε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

28.2.202514:57

  «Σήμερα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, ο ελληνικός λαός στέκεται δίπλα στις οικογένειες, που αγωνίζονται για τη δικαίωση της μνήμης των ανθρώπων τους που χάθηκαν τόσο άδικα» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δήλωσή του

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή