RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: «Καμία εκεχειρία στον Λίβανο»

Comments are closed.

Αρχική / ΚΟΣΜΟΣ / Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: «Καμία εκεχειρία στον Λίβανο»

ΚΟΣΜΟΣ

12/11/202411:28

Υπουργός Άμυνας Ισραήλ: «Καμία εκεχειρία στον Λίβανο»

«Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τη Χεζμπολάχ»

Israeli soldiers work on a tank near the Israeli-Gaza border, in southern Israel, Wednesday, May 29, 2024. (AP Photo/Tsafrir Abayov)
Φωτ. Israeli soldiers work on a tank near the Israeli-Gaza border, in southern Israel, Wednesday, May 29, 2024. (AP Photo/Tsafrir Abayov)

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Ο νέος Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς διεμήνυσε σήμερα (12/11) ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει να χτυπά τη Χεζμπολάχ στον απόηχο της επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές.

Ο Κατς Κατά τη διάρκεια συνάντησης του με στρατιωτικούς αξιωματούχους, υπογράμμισε πως «θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τη Χεζμπολάχ με όλη μας την ισχύ… Καμία κατάπαυση του πυρός».

Τη Δευτέρα, στην πρώτη του συνάντηση με το Γενικό Επιτελείο των IDF, είπε ότι το Ιράν είναι πιο εκτεθειμένο από ποτέ όσο αναφορά σε χτυπήματα στις πυρηνικές του εγκαταστάσεις. «Έχουμε την ευκαιρία να επιτύχουμε τον πιο σημαντικό στόχο μας – να αποτρέψουμε και να εξαλείψουμε την υπαρξιακή απειλή για το κράτος του Ισραήλ», δήλωσε.

Ο αρχηγός του επιτελείου του Ισραηλινού Στρατού Χέρτζι Χαλέβι, την Κυριακή, ενέκρινε την επέκταση της χερσαίας επιχείρησης στο νότιο Λίβανο.

Ο ισραηλινός στρατός εξέταζαν το ενδεχόμενο να ανακοινώσουν το τέλος της χερσαίας επιχείρησης, αλλά ο Χαλέβι ενέκρινε νέα σχέδια για τη Βόρεια Διοίκηση του Ισραηλινού Στρατού που είναι αρμόδια για τον Λίβανο και επέκτεινε τους στρατιωτικούς ελιγμούς καθώς η Χεζμπολάχ συνεχίζει να παραμένει ενεργή.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΚΟΣΜΟΣ

23.2.202520:12

Ο μέχρι πρότινος καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο οποίος δέχθηκε την ευθύνη του αποτελέσματος, ενώ τόνισε πως το κόμμα του εμμένει στην θέση του να μην συνεργαστεί με τους ακροδεξιούς. «Έχουμε ένα πικρό αποτέλεσμα, είναι μία ήττα στις εκλογές και πρέπει

ΚΟΣΜΟΣ

23.2.202520:08

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας», δήλωσε ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας αμέσως μετά τα πρώτα επίσημα exit polls που τον δείχνουν ν’ αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας. «Έχουμε κερδίσει τις εκλογές της σημερινής ημέρας», ανέφερε, φράση που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα.

ΚΟΣΜΟΣ

23.2.202519:20

  Η συντηρητική συμμαχία CDU/CSU της Γερμανίας με επικεφαλής τον Φρίντριχ Μερτς κερδίζει τις εκλογές  με ποσοστό μεταξύ 28,5 και 29% των ψήφων, σύμφωνα με τα πρώτα τηλεοπτικά exit polls.     Τα exit polls της δημόσιας τηλεόρασης ARD: Χριστιανική Ένωση (CDU/CSU) 29%

ΚΟΣΜΟΣ

23.2.202518:49

Το Κρεμλίνο προειδοποίησε σήμερα ότι η Ρωσία «δεν θα πουλήσει ποτέ» τα ουκρανικά εδάφη που κατέχει– περίπου το 20% της Ουκρανίας– τη στιγμή που Ρώσοι και Αμερικανοί έχουν ξεκινήσει διμερείς συνομιλίες για τον τερματισμό της σύγκρουσης. “Το πιο σημαντικό πράγμα

ΚΟΣΜΟΣ

23.2.202518:06

Η ισπανική αστυνομία εξάρθρωσε ένα δίκτυο διακίνησης ανθρώπων που, κατά τον περασμένο χρόνο, εξαπάτησε περισσότερες από 1.000 γυναίκες προσελκύοντάς τες στη χώρα με ψεύτικες προσφορές εργασίας και υποχρεώνοντάς τες να εκπορνεύονται, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Οι γυναίκες, οι οποίες προέρχονταν

ΚΟΣΜΟΣ

23.2.202517:59

Ο Λίβανος δεν θέλει πλέον «τους πολέμους των άλλων στο έδαφός του», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας, ο Ζοζέφ Αούν, υποδεχόμενος την ιρανική αντιπροσωπεία που πήγε στη Βηρυτό για την κηδεία του πρώην ηγέτη της Χεζμπολάχ, του Χασάν Νασράλα.

Rthess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή