Τρομακτικές εικόνες κατέγραψε συνεργείο του Sky News, τη στιγμή που προσπαθούσε να διασχίσει μια γέφυρα στην πόλη Τσερνίχιβ.
Ξαφνικά ακούγονται ισχυρές εκρήξεις, με την ειδική ανταποκρίτρια Άλεξ Κρόφορντ και την ομάδα της να πέφτουν στο έδαφος.
Δραματικό υλικό από κάμερα χειρός δείχνει τη στιγμή που το ειδησεογραφικό συνεργείο λαμβάνει την εντολή να «πέσει κάτω», βουτώντας στο έδαφος, καθώς η ψύχραιμη Κρόφορντ προσπαθεί να ολοκληρώσει την καταγραφή κάνοντας ρεπορτάζ για την αιφνιδιαστική επίθεση.
A dramatic Sky News report from sieged town of Chernihiv in Northern Ukraine: shelling and escape of the filming crew, short interview with a wounded driver. And his final phrase before he leaves for hospital.
Worth watching. But graphic.
— Kyrylo Loukerenko (@K_Loukerenko) March 25, 2022
Αλλά διακόπτεται ενώ περιγράφει τη σκηνή από τις κραυγές ενός κοντινού πολίτη που προειδοποιεί απεγνωσμένα για περαιτέρω επερχόμενα πυρά, αναγκάζοντας την ομάδα του Sky News να οπισθοχωρήσει και να μπει στο όχημα ώστε να μπορέσει να διαφύγει.
Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που οι σφαίρες πέφτουν βροχή στο αυτοκίνητο και την ομάδα να ουρλιάζει καθώς το τζάμι του παρμπρίζ σπάει γύρω τους, καθώς οι σφαίρες έπεφταν στο όχημα πριν η ομάδα φωνάξει: «Σταματήστε, είμαστε απλά δημοσιογράφοι!».
Comments are closed.