RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Μην καταναλώσετε αυτό το φιλέτο σολομού (PHOTO)

Comments are closed.

Αρχική / ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ / Μην καταναλώσετε αυτό το φιλέτο σολομού (PHOTO)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

25/11/202413:46

Μην καταναλώσετε αυτό το φιλέτο σολομού (PHOTO)

Πρόκειται για καπνιστό σολομό φιλέτο με την εμπορική ονομασία «GOURMET FOOD BOSRHOROUS»

pixabay
Φωτ. pixabay

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Ανακαλείται από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων-Ε.Φ.Ε.Τ. το προϊόν «Σολομός Φιλέτο καπνιστό» εξαιτίας της παρουσίας του μικροβίου Listeria Monocytogenes.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, και το Εργαστήριο Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων της Αθήνας του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των επισήμων ελέγχων για την παρακολούθηση των μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων 2024, διαπίστωσε στο προϊόν «Σολομός Φιλέτο καπνιστό» την παρουσία του μικροβίου Listeria Monocytogenes.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για καπνιστό σολομό φιλέτο με την εμπορική ονομασία «GOURMET FOOD BOSRHOROUS», το οποίο διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 240 g, από την επιχείρηση «Νικόλαος Γ. Evren» (Σαλαμίνος 50, Καλλιθέα Αττικής).

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση/απόσυρση της παρτίδας LOT 051-124 του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ανάλωσης 05.01.2025 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

 

 

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παραπάνω, να μην το καταναλώσουν.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

25.11.202410:31

  «Έδωσα το όνομα Τεραστιοδοντόσαυρος (Terastiodontosaurus marcelosanchezi) στο νέο ζώο για να τονίσω τα πολύ αξιοπερίεργα χαρακτηριστικά του σχετικά με το μέγεθος και το σχήμα των δοντιών του», ανέφερε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο ερευνητής. Ο Τεραστιοδοντόσαυρος, όπως εξηγεί,

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

25.11.202410:01

  Οσφυϊκή κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Αρκετοί από εμάς, έχουμε ακούσει τις φράσεις «έχω δισκοκήλη στη μέση» ή  «έχω οσφυϊκή κήλη». Η οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης αποτελείται από πέντε σπονδύλους (τα οστά της σπονδυλικής στήλης)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

23.11.202412:40

                    Η επιχειρηματική ανάπτυξη δεν συμβαίνει τυχαία – είναι το αποτέλεσμα υπολογισμένων κινήσεων, καινοτομίας και στρατηγικής χρήσης εργαλείων που αυξάνουν την αποδοτικότητα και την αξία. Καθώς οι εταιρείες διερευνούν νέους τρόπους

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

22.11.202415:06

    Το ΑΠΘ ανακοινώνει τη διοργάνωση Προγράμματος Σεμιναρίων Κυβερνοασφάλειας, με χρηματοδότηση της Google.org. Η Google.org παρέχει υποστήριξη διοργάνωσης μαθημάτων Κυβερνοασφάλειας σε 17 επιλεγμένα Πανεπιστήμια από 12 χώρες της Ευρώπης, για να δώσει την ευκαιρία σε φοιτητές να επιμορφωθούν σε

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

21.11.202407:43

  Οι Γιώργος “SsaSpartan” Γιαννακόπουλος, Τάσος “Focus” Μιχαηλίδης, Χάρης “SkyLark” Ζαφειρίου, Δημήτρης “Thug” Πληβούρης, Αθανάσιος “dEsire” Καρτσαμπάς και Νίκος “ReaLaxXx” Κιαζόλης έκαναν όλη τη χώρα περήφανη, αναδεικνύοντας την Ελλάδα ως πρωταγωνίστρια σε έναν χώρο που απαιτεί εξαιρετικές ικανότητες: τα esports.

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

20.11.202415:07

    Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση των ακόλουθων παρτίδων των εν λόγω προϊόντων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. 1) Προϊόν ζάχαρη κρυσταλλική λευκή, με ημερομηνίες συσκευασίας 19-08-2024, 26-08-2024, 27-08-2024, 31-08-2024 και 2) Προϊόν ζάχαρη καστανή

thess

Επικαιρότητα

ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΥΓΕΙΑ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

25.11.202413:46

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή