Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017)
Χτυπάμε σε σέικερ με πάγο τους χυμούς και τους βάζουμε σε ψηλό ποτήρι και τριμμένο πάγο. Συμπληρώνουμε με τον αφρώδη οίνο και γαρνίρουμε με φλούδα πορτοκαλιού και φρέσκια μέντα.
ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202416:17AUTO MOTOSPORTS
10.12.202415:50ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202415:44ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ
10.12.202415:30ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ
10.12.202415:24ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202415:16ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202415:05AUTO MOTOSPORTS
10.12.202415:00Uncategorized
10.12.202414:57ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202414:55ΑΘΛΗΤΙΚΑ
10.12.202414:42ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202414:42ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202414:40ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202414:31ΚΟΣΜΟΣ
10.12.202414:16VIRAL
10.12.202414:06
Δημοφιλή Άρθρα
αυτή τη στιγμή
VIRAL
10.12.202414:06ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202413:52ΕΛΛΑΔΑ
10.12.202408:59VIRAL
9.12.202411:21ΕΛΛΑΔΑ
9.12.202406:43
Comments are closed.