RThess Logo
Στείλτε τα μηνύματα σας live, πάρτε μέρος στη συζήτηση.
NOW ON AIR
Θέμα συζήτησης :
Στις φυλακές Γρεβενών καθηγητής για ασέλγεια ανήλικης μαθήτριας

Comments are closed.

Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Στις φυλακές Γρεβενών καθηγητής για ασέλγεια ανήλικης μαθήτριας

ΕΛΛΑΔΑ

13/04/202512:23

Στις φυλακές Γρεβενών καθηγητής για ασέλγεια ανήλικης μαθήτριας

Ο 58χρονος αρνείται τις κατηγορίες 

Στις φυλακές Γρεβενών καθηγητής για ασέλγεια ανήλικης μαθήτριας

Γράφει RTHESS NEWSROOM

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 58χρονος καθηγητής Θρησκευτικών σε Λύκειο της Λάρισας, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας του για ασέλγεια και ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της κατάχρησης ανήλικου σε ασέλγεια και για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές των Γρεβενών ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες.

Στον εκπαιδευτικό ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές. «Η 16χρονη μίλησε για καθημερινές συναντήσεις στα διαλείμματα, αλλά και κατά τη διάρκεια του μαθήματος, αφού ο καθηγητής φαίνεται να την έπαιρνε από άλλα μαθήματα, με την δικαιολογία ότι έπρεπε να της μιλήσει ως σύμβουλος Σχολικής Ζωής. Εκτός από αγκαλιές μέσα σε άδειες τάξεις, φέρεται να είχαν πιο ερωτικές επαφές με τον 58χρονο, ο οποίος της ζήτησε να ανταλλάξουν γυμνές φωτογραφίες, χωρίς πρόσωπο» ανέφερε αστυνομικός της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η 16χρονη εμπιστευόταν τον 58χρονο Θεολόγο, καθώς τον γνώριζε από το Γυμνάσιο, με τις καταγγελλόμενες ασελγείς πράξεις να διαδραματίζονται από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο του 2025. Το κορίτσι φέρεται να αισθάνθηκε ενοχές για τις επαφές με τον καθηγητή της, καθώς ο 58χρονος είναι παντρεμένος με παιδί. Έτσι, απευθύνθηκε στη σχολική ψυχολόγο, η οποία σύμφωνα με το πρωτόκολλο και τα σχολικά όργανα ενημέρωσε τον σχολικό σύμβουλο και κάλεσε τον εκπαιδευτικό σε εξηγήσεις. Τότε, σύμφωνα με την 16χρονη ο καθηγητής της ζήτησε να διαγράψει από το κινητό της τις συνομιλίες τους.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του καθηγητή από την Αστυνομία, φέρεται να εντοπίστηκε στον υπολογιστή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο RTHESS NEWSROOM

Η συντακτική ομάδα του Rthess.gr αποτελείται από επαγγελματίες δημοσιογράφους, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ των οποίων έχουν αναπαραχθεί από το σύνολο των ηλεκτρονικών και των έντυπων Μέσων ενημέρωσης της επικράτειας.

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202513:29

  Την καθιερωμένη του καλημέρα είπε και σήμερα, Κυριακή των Βαΐων ο Αρκάς, στους διαδικτυακούς του φίλους. Ο Αρκάς σχολιάζει καυστικά τη σημερινή Κυριακή που τα μαγαζιά είναι ανοιχτά λόγω του εορταστικού ωραρίου. Υπενθυμίζει ότι εργάζεται αλλά: «Μερικώς και κατ’

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202513:15

  Αρνητικές τιμές κατέγραψε η θερμοκρασία σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, καθώς και σε περιοχές μεγάλου υψομέτρου της υπόλοιπης χώρας. Όπως φαίνεται στην εικόνα, στο Οχυρό Νευροκοπίου η θερμοκρασία έπεσε στους -2.6 °C. Ακολούθησαν το Διδυμότειχο  στους -1.3

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202512:48

  Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Παιονίας και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο χώρο των αποσκευών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 τσάντες, που περιείχαν 20 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 21 κιλών και 332

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202512:40

  Χωρίς νερό έχουν μείνει οι καταναλωτές που διαμένουν επί των οδών Γαζίας, Καμέλιας στη Γαλήνη. Η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, όπως εκτιμά η ΕΥΑΘ.

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202512:13

  Συνεχίζονται αύριο οι επιπρόσθετες εργασίες συντήρησης/κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης/κοπής πρασίνου στα ερείσματα της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου (Χ.Θ. 3+500) μέχρι τον

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202512:00

  Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια όπου άγνωστοι επιτέθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ομάδες αγνώστων επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις στην συμβολή των οδών Καλλιδρομίου και Ε.

Rthess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

13.4.202510:53

ΕΛΛΑΔΑ

13.4.202510:43

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή