Μπορείτε να πασπαλίσετε με θρυμματισμένα καρύδια τις μπανάνες προτού τις βάλετε στην κατάψυξη.
Υλικά για 9 μερίδες
3 μπανάνες, κομμένες στα τρία
1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας (δοκιμάστε μαύρη σοκολάτα για περισσότερη γεύση)
2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο
9 ξυλάκια
Λαδόκολλες
Εκτέλεση
- Κόψτε τις μπανάνες σε τρία μέρη μετά το ξεφλούδισμα. Σπρώξτε απαλά ένα ξυλάκι μέσα σε κάθε κομμάτι μπανάνας.
- Τοποθετήστε τις πάνω στη λαδόκολλα και βάλτε τις στην κατάψυξη ενώ ολοκληρώνετε τα βήματα 3-5.
- Ανακατέψτε τις σταγόνες σοκολάτας και το φιστικοβούτυρο σε ένα μπολ. Βάλτε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει. Ανακατέψτε για να γίνει ομοιογενές.
- Ρίξτε το μείγμα σε ψηλό ποτήρι. Βγάλτε τις μπανάνες από την κατάψυξη.
- Βυθίστε κάθε μπανάνα στο ποτήρι, ώστε να καλυφθεί πλήρως.
- Τοποθετήστε τις μπανάνες πίσω στη λαδόκολλα και ξαναβάλτε τις στην κατάψυξη. Αφαιρέστε μετά από περίπου 5 ώρες και απολαύστε!
-Μπορείτε να πασπαλίσετε με θρυμματισμένα καρύδια τις μπανάνες προτού τις βάλετε στην κατάψυξη. Ωστόσο, όχι όλες τις μερίδες, αφού συνήθως τα παιδιά δεν αγαπούν τέτοιες προσθήκες.
Comments are closed.