Προσλήφθηκαν 434 εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση.
Στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:
- 106 εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και
- 70 εκπαιδευτικοί στη Γενική Εκπαίδευση.
Σημειώνεται ότι, ελλείψει ικανού αριθμού υποψηφίων ενταγμένων στους αξιολογικούς πίνακες του ΑΣΕΠ, δεν κατέστη εφικτή η προγραμματισμένη κάλυψη 1.102 θέσεων Δασκάλων (εκ των οποίων 968 στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση). Για την πλήρωση των εν λόγω θέσεων θα κινηθεί η διαδικασία έκδοσης Τοπικής Πρόσκλησης για προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:
- 98 εκπαιδευτικοί στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) και
- 160 εκπαιδευτικοί στη Γενική Εκπαίδευση.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Πέμπτη 6 έως και την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2025, απευθείας στη σχολική μονάδα πρόσληψής τους. Εάν τοποθετούνται σε περισσότερες από μία σχολικές μονάδες, η ανάληψη υπηρεσίας λαμβάνει χώρα στη σχολική μονάδα όπου θα παρέχονται οι περισσότερες ώρες διδασκαλίας.
Comments are closed.