ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
24.6.202115:47Σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου, η δεκάχρονη είπε στον αδερφό της ότι μαζί με την 33χρονη κατηγορούμενη, στο δωμάτιο υπήρχαν και άλλα άτομα. «Το παιδί πιστεύει ότι υπάρχουν και άλλα άτομα. Όταν καταθέτει ένα ανήλικο είναι υποχρεωτικό να γίνεται με
Ειδήσεις / Πιο πρόσφατα
ΕΛΛΑΔΑ
Αβγά ποσέ με ψητά σπαράγγια
Τα αβγά στην πιο πολυτελή εκδοχή τους Υλικά για 2 άτομα 6 σπαράγγια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη Ξύσμα ενός μοσχολέμονου (λάιμ) 4 φέτες ψωμί πολύσπορο Για την κρέμα τυριού 80 γρ. φέτα 60 γρ. ανθότυρο 2 κουταλιές
ΕΛΛΑΔΑ
Μπουγάτσα με κρέμα
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Μια πίτα από πολύ λεπτό φύλλο που ανοίγεται με το χέρι και με τα χέρια και θέλει ιδιαίτερη δεξιοτεχνία και τυλίγεται μέσα ένα μείγμα από γλυκιά κρέμα ή τυρί ή σπανάκι ή ακόμα και κιμά.
ΕΛΛΑΔΑ
Συνταγή Κουλούρι Θεσσαλονίκης
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Καθώς έχει κοινή καταγωγή με το σιμίτ (simit), το κουλούρι στα τουρκικά, Έλληνες και Τούρκοι ερίζουν για την καταγωγή και την προέλευσή του. Μια ζύμη σε κυκλικό σχήμα και διάφορα μεγέθη, άλλοτε τραγανό και άλλοτε
ΕΛΛΑΔΑ
Summer punch – Cocktail για πάρτι
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Για 10 άτομα σε μπολ 300ml λικέρ St Germain 300 ml βότκα 600 ml χυμό μήλου 200ml χυμό λεμονιού 250 ml σόδα Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ γεμάτο με πάγο. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε
ΕΛΛΑΔΑ
Βερμούτ 008
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 60 ml Martini bianco 60 ml tonik 10 ml βότκα Σε χαμηλό ποτήρι με τριμμένο πάγο βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε. Συμπληρώνουμε σταγόνες λάιμ και γαρνίρουμε με μια φέτα λάιμ. Από το φύλλο της
ΕΛΛΑΔΑ
Βοτκάς
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 35 ml βότκα 10 ml χυμό λάιμ 15 ml λικέρ St Germain 60 ml σόδα Χτυπάμε σε σέικερ βότκα και λάιμ. Σε ψηλό ποτήρι ρίχνουμε τριμμένο πάγο και το μείγμα από το σέικερ, συμπληρώνουμε με
ΕΛΛΑΔΑ
Μαργαρίτα με τσάι γιασεμί
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά με πάγο. Σε ένα χαμηλό ποτήρι βρέχουμε το χείλος με φέτα λεμόνι και το καλύπτουμε με αλάτι. Προσθέτουμε τριμμένο πάγο και γεμίζουμε με το ποτό. Ντεκοράρουμε με φέτα λάιμ.
ΕΛΛΑΔΑ
Έτσι θα φτιάξετε γρανίτα καρπούζι!
Θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Υλικά 700 γρ. σάρκα ώριμου καρπουζιού χωρίς κουκούτσια 100 γρ. μαύρη ζάχαρη 3-4 κουταλιές φυσικό χυμό λεμονιού Εκτέλεση Κόβετε το καρπούζι σε μικρά κομμάτια και συγκεντρώνετε τον χυμό που περισσεύει σε ένα μπολ. Κατόπιν,
ΕΛΛΑΔΑ
Τζίντζερ φιζ με ραβέντι
Προτείνει ο σεφ ΛΟΥΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Χτυπάμε με πάγο πολύ καλά σε σέικερ τζιν, χυμό και σιρόπι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Τα προσθέτουμε σε χαμηλό ποτήρι και συμπληρώνουμε με προσέκο. Στολίζουμε με κλωνάρι ραβέντι. Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017)
ΕΛΛΑΔΑ
Τροπική Μιμόζα
Από το φύλλο της THESSNEWS #69 (02/09/2017-03/09/2017) Χτυπάμε σε σέικερ με πάγο τους χυμούς και τους βάζουμε σε ψηλό ποτήρι και τριμμένο πάγο. Συμπληρώνουμε με τον αφρώδη οίνο και γαρνίρουμε με φλούδα πορτοκαλιού και φρέσκια μέντα.
ΕΛΛΑΔΑ
Δείτε πως θα φτιάξετε σπιτικό χούμους με λεμόνι!
Δώστε μια ανατολίτικη γεύση στην κουζίνα σας Υλικά για 6 μερίδες 200 γρ. ρεβίθια 200 ml ταχίνι (περίπου 1 κούπα) 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 2 λεμόνια (τον χυμό τους) 4 κουταλιές ελαιόλαδο Πάπρικα Αλάτι Εκτέλεση Βάζετε τα ρεβίθια να
ΕΛΛΑΔΑ
Ξανθό μαλλί ο Μέσι, βαμμένα νύχια ποδιών ο Ρονάλντο!!
Μετά τον Μέσι, που τον είδαμε ξανθό, τώρα ο Κριστιάνο μας άφησε άφωνους με τα βαμμένα νύχια του! Ο CR7 εμφανίστηκε με βαμμένα τα νύχια των ποδιών του σε μαύρο χρώμα. Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε τον ποδοσφαιριστή στις διακοπές του
ΕΛΛΑΔΑ
Ομελέτα φούρνου με φέτα
Αφράτη ομελέτα φούρνου με τυρί φέτα. Υλικά: 250ml γάλα φρέσκο ελαφρύ 1,5% λιπαρά 200γρ. φέτα 8 αυγά 1 κρεμμύδι 3κ.σ. ελαιόλαδο 500γρ. σπανάκι, καθαρισμένο Αλάτι, πιπέρι H διαδικασία σύμφωνα με το imommy 1.Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και θρυματίστε την
ΕΛΛΑΔΑ
Φτιάξτε το πιο εύκολο παγωτό βανίλια!
Το πιο εύκολο παγωτό βανίλια που έχετε φτιάξει με μόνο πέντε υλικά. Είναι γρήγορη συνταγή και ότι πιο απολαυστικό έχετε δοκιμάσει! Υλικά Συνταγής 250 γραμ. (1 συσκευασία) φυτική σαντιγί 400 γραμ. (1 συσκευασία) ζαχαρούχο γάλα 410 γραμ. (1 συσκευασία)
- Κόβετε το καρπούζι σε μικρά κομμάτια και συγκεντρώνετε τον χυμό που περισσεύει σε ένα μπολ. Κατόπιν, βάζετε τη ζάχαρη και τον χυμό του φρούτου σε μια κατσαρόλα και βράζετε σε χαμηλή φωτιά για 5΄ .
- Στη συνέχεια, βγάζετε το σιρόπι από τη φωτιά, το αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα.
- Χτυπάτε τη σάρκα του καρπουζιού στο μίξερ μαζί με το κρύο σιρόπι και τον χυμό λεμονιού. Το μεταφέρετε στην παγωτομηχανή και το παγώνετε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.
- Εναλλακτικά, το αδειάζετε σε ένα μεταλλικό δοχείο παγωτού και το βάζετε στην κατάψυξη. Ανά 20-25 λεπτά αφρατεύετε το μείγμα με έναν αβγοδάρτη. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία τουλάχιστον 5 φορές.
- Αν θέλετε, μοιράζετε το μείγμα σε θήκες παγωτού για ξυλάκι και το βάζετε στην κατάψυξη. Οταν παγώσουν καλά, τα βουτάτε λίγο σε ζεστό νερό για να βγουν εύκολα.
- Προαιρετικά μπορείτε ακολουθώντας την ίδια διαδικασία να φτιάξετε και γρανίτα ακτινίδιο μοιράζοντας το μείγμα στις θήκες παγωτού για ξυλάκι.
- Βάζετε τα ρεβίθια να μουλιάσουν σε 3 κούπες ζεστό νερό. Την επομένη τα στραγγίζετε και τα βάζετε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με μπόλικο κρύο νερό.
- Μόλις πάρουν βράση, αφαιρείτε τον αφρό, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να σιγοβράζουν μέχρι να μαλακώσουν.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζετε και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
- Προσθέτετε το ταχίνι, το λεμόνι, το αλάτι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο και ξαναχτυπάτε για λίγο μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Αν είναι πολύ πηχτό, μπορείτε να το αραιώσετε με λίγο νερό.
- Πασπαλίζετε με πάπρικα και βάζετε και μερικά ολόκληρα ρεβίθια για γαρνίρισμα.