ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΛΑΔΑ
8.7.202111:08Στη Γαλλία βρίσκεται για ειδικές θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που πέρυσι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης των τραυμάτων της, αλλά και για τη στιγμή που θα αναγκαστεί να
Ειδήσεις / Πιο πρόσφατα
ΕΛΛΑΔΑ
Νέο RED BULL red edition με γεύση καρπούζι!
Η οικογένεια του Red Bull μεγαλώνει και υποδέχεται το Red Bull Red Edition με γεύση καρπούζι. Μια ολοκαίνουργια δροσιστική, φρουτώδης και άκρως απολαυστική πρόταση. Το Red Bull Red Edition είναι διαθέσιμο στη συσκευασία των 250ml και προσφέρει τα ίδια οφέλη
ΕΛΛΑΔΑ
Γεμιστές πιπεριές με τυριά και ντομάτα
Οι πιπεριές είναι από τα πιο ωραία λαχανικά που αφθονούν το καλοκαίρι. Μπορούμε σίγουρα να τις μαγειρέψουμε γεμιστές με ρύζι ή κιμά, ή με χοιρινό κρέας κατά τη μαμαδίστικη συνταγή. Το supersyntages.gr μας προτείνει λοιπόν, έναν τέλειο μεζέ για χαλαρές βραδιές συνοδεία
ΕΛΛΑΔΑ
Σοκολατένιες μπανάνες με φυστικοβούτυρο σε ξυλάκια!
Μπορείτε να πασπαλίσετε με θρυμματισμένα καρύδια τις μπανάνες προτού τις βάλετε στην κατάψυξη. Υλικά για 9 μερίδες 3 μπανάνες, κομμένες στα τρία 1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας (δοκιμάστε μαύρη σοκολάτα για περισσότερη γεύση) 2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο 9 ξυλάκια Λαδόκολλες
ΕΛΛΑΔΑ
«Ντρέπομαι για τον εαυτό μου» εξομολογείται ο Ηλίας Μπόγδανος (video)
Στην εκπομπή «Love It» μίλησε σήμερα ο Ηλίας Μπόγδανος ο οποίος ήταν ένας εκ των φιναλίστ του φετινού Survivor, και μεταξύ άλλων απολογήθηκε για όσα είχε πει μέσα στο παιχνίδι για τον Σάκη Κατσούλη. «Η χειρότερή μου στιγμή ήταν όταν
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Κωσταντίνος Νάζης καλεσμένος στην «Εκπομπή» με τον Ανέστη Μενεξέ στον Fresh 96,1
Ο Κωσταντίνος Νάζης έδωσε συνέντευξη στον Fresh 96,1 και στον Ανέστη Μενεξέ την Παρασκευή 2 Ιουλίου. Η συνέντευξη έγινε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Πως να αντέξω» που υπογράφει ο ίδιος και κυκλοφορεί από την
ΕΛΛΑΔΑ
Αντόνιο Μπαντέρας: Η πρώτη ανάρτηση από τη Θεσσαλονίκη στο Instagram (ΦΩΤΟ)
Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram από τη Θεσσαλονίκη έκανε σήμερα ο σταρ του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας. Ο σταρ του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «The Enforcer». «Shooting
ΕΛΛΑΔΑ
Ο Θέμης Παναγιωτίδης καλεσμένος στην «Εκπομπή» με τον Ανέστη Μενεξέ στον Fresh 96,1
Ο Θέμης Παναγιωτίδης έδωσε συνέντευξη στον Fresh 96,1 και στον Ανέστη Μενεξέ την Παρασκευή 18 Ιουνίου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο πλαίσιο του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Πιο πολύ δεν έχει» το οποίο υπογράφουν οι Βασίλης Γαβριηλίδη και Θάνος
ΕΛΛΑΔΑ
«Έχω πάει με γυναίκα, ήταν τέλεια», αποκαλύπτει η Ιωάννα Τούνη
Mία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη, η Ιωάννα Τούνη, η οποία μίλησε στο Nitro και τον Πέτρο Κωστόπουλο, Η Ιωάννα Τούνη συγκλόνισε με τα όσα είπε για τον πατέρα της. «Στην αρχή ήξερα ότι οι
ΕΛΛΑΔΑ
Το «GAME OF CHEFS» παρουσιάζει τους τρεις κριτές
Αστέρια Michelin, Χρυσοί Σκούφοι και αστέρια FNL ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας του «Game of Chefs». Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθονται στη θέση του κριτή και βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής. Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ θα
ΕΛΛΑΔΑ
O Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ»
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Λάμπρο Φισφή και τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», την Πέμπτη 08 Ιουλίου στις 23.30 στο OPEN και η εκπομπή μετατρέπεται σε Stand up comedy. Ο Γιώργος και ο Λάμπρος, όσο περιμένουν να ξεκινήσει η
ΕΛΛΑΔΑ
Σκάρλετ Γιόχανσον: Η μητρότητα της «χτύπησε» για δεύτερη φορά την πόρτα
Για δεύτερη φορά μητέρα ετοιμάζεται να γίνει η καλλονή ηθοποιός του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται δημοσίευμα της «Page Six», περιμένει μωρό. Μέχρι τώρα, η γοητευτική ηθοποιός κράταγε μυστική την εγκυμοσύνη της.
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη
Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ελπίδας Μπραουδάκη. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός της μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Καλό ταξίδι σε μια
ΕΛΛΑΔΑ
Τί πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τo σωστό αντηλιακό
Η τάση που επικρατεί σήμερα στον χώρο της ομορφιάς είναι η περιποίηση του δέρματος. Το ζήτημα πλέον είναι να νιώθετε όμορφα με την επιδερμίδα σας και να αναδεικνύετε τη φυσική σας ομορφιά. Όπως διαβάζουμε στο imommy.gr, το πιο σημαντικό βήμα, λοιπόν, στην
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς να φτιάξετε παγωτό σάντουιτς με λίγα υλικά (VIDEO)
Όλοι λατρεύουμε το παγωτό και δη το σπιτικό. Μπείτε λοιπόν, στη διαδικασία να φτιάξετε αυτή την εύκολη συνταγή και σίγουρα θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Δείτε την συνταγή του μοναδικού Άκη Πετρετζίκη Συστατικά 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- Κόψτε τις μπανάνες σε τρία μέρη μετά το ξεφλούδισμα. Σπρώξτε απαλά ένα ξυλάκι μέσα σε κάθε κομμάτι μπανάνας.
- Τοποθετήστε τις πάνω στη λαδόκολλα και βάλτε τις στην κατάψυξη ενώ ολοκληρώνετε τα βήματα 3-5.
- Ανακατέψτε τις σταγόνες σοκολάτας και το φιστικοβούτυρο σε ένα μπολ. Βάλτε το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να λιώσει. Ανακατέψτε για να γίνει ομοιογενές.
- Ρίξτε το μείγμα σε ψηλό ποτήρι. Βγάλτε τις μπανάνες από την κατάψυξη.
- Βυθίστε κάθε μπανάνα στο ποτήρι, ώστε να καλυφθεί πλήρως.
- Τοποθετήστε τις μπανάνες πίσω στη λαδόκολλα και ξαναβάλτε τις στην κατάψυξη. Αφαιρέστε μετά από περίπου 5 ώρες και απολαύστε!
Αστέρια Michelin, Χρυσοί Σκούφοι και αστέρια FNL ρίχνονται στη μάχη της κουζίνας του «Game of Chefs».
Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς κάθονται στη θέση του κριτή και βάζουν τη βραβευμένη υπογραφή τους στον πιο ανατρεπτικό διαγωνισμό μαγειρικής.Οι τρεις καταξιωμένοι σεφ θα μοιραστούν με τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες συμμετέχοντες του «Game Of Chefs», όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας: τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική και τη διάθεση για πειραματισμό και καινοτομία.Οι τρεις σεφ-κριτές, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, θα δοκιμάζουν στα… τυφλά, θα ηγούνται των ομάδων τους και θα καταθέτουν διαφορετικής φιλοσοφίας μαγειρικές προτάσεις.Το «Game Of Chefs» που θα μεταδίδεται από τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 έχει ως στόχο να αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ, αλλά και 50.000 ευρώ! Εδώ, όλοι μπορούν να αποδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο, αρκεί να έχουν τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, το πάθος, και την προσωπικότητα για να πετύχουν.Δηλώσεις συμμετοχής στο: www.antenna.gr/gameofchefs ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ 3 ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ «GAME OF CHEFS»ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΝΤΟΣ Ο Άγγελος Λάντος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1972 και σε ηλικία 4 ετών ήρθε με την οικογένειά του στην Αθήνα. Μόλις τελείωσε το Λύκειο, εργάστηκε ως σερβιτόρος και κάπως έτσι, μπαίνοντας στις κουζίνες των εστιατορίων, άρχισε να ερωτεύεται τη μαγειρική. Ακολούθησε η Σχολή Μαγειρικής και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στα πιο γνωστά αθηναϊκά εστιατόρια, όπως το «Πιλ Πουλ» και το «Boschetto». Το 2005, μπήκε στην κουζίνα του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας, τη «Σπονδή», ως sous chef δίπλα στον Γάλλο chef Arnaud Bignon, ενώ το 2012, μετά την αποχώρηση του Bignon, ανέλαβε τα ηνία του γαλλικού εστιατορίου, το οποίο ήδη κατείχε 2 αστέρια Michelin. O Άγγελος Λάντος σερβίροντας γαλλική κουζίνα με ευφάνταστους τρόπους κατάφερε να διατηρήσει τη διάκριση που λαμβάνει από το 2008 έως σήμερα το σπουδαίο αθηναϊκό εστιατόριο.Ο Άγγελος Λάντος έχει εργαστεί σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια, όπως τα «L’Enclume» στην Αγγλία, «Cheval Blanc» στην Ελβετία και «Flocons de Sel» στη Γαλλία, έχει συμμετάσχει σε δεκάδες Φεστιβάλ Γαστρονομίας, ενώ το 2018 το όνομά του φιγούραρε στη λίστα με τους 300 καλύτερους chef παγκοσμίως. Έχοντας ως εργαλείο του την υψηλή εκτελεστική τεχνική, ο Άγγελος Λάντος είναι ο chef που όλοι οι συνάδελφοί του σέβονται, καθώς αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους σε ελληνικό και σε διεθνές επίπεδο. Κίνητρο και πηγή έμπνευσης αποτελούν η έμφυτη διάθεση για δημιουργία, εξέλιξη και γνώση – έννοιες που επιδιώκει να εμφυσήσει στα δύο του παιδιά αλλά και στους μαθητές του, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια είναι Διευθυντής Μαγειρικών Σπουδών σε Ιδιωτικό ΙΕΚ. Ο Άγγελος Λάντος, με οδηγό τη γαστρονομική αριστοτεχνία του, εκφράζει την αισθητική, την αυθεντικότητα και τη λεπτότητα, ενώ χειρίζεται υποδειγματικά την πρώτη ύλη, καθώς θεωρεί πως η μελλοντική τάση της γαστρονομίας είναι η εξασφάλιση της υψηλής ποιότητάς της.ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ο βραβευμένος, με εφτά Χρυσούς Σκούφους και τρία αστέρια FNL chef, Βασίλης Μουρατίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980. Παρότι δεν είχε σκοπό να γίνει μάγειρας, η εμπειρία του ένα καλοκαίρι στο εστιατόριο ενός οικογενειακού φίλου στη Γερμανία, τον έκανε να αγαπήσει τη μαγειρική. Μετά τις σπουδές του, ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι σε βραβευμένα με Michelin εστιατόρια του εξωτερικού (διάστερα και τριάστερα), όπως τα «La Rive» του Amstel Hotel Intercontinental και «Parkheuvel» στο Rotterdam.Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε στις κουζίνες των πιο διακεκριμένων εστιατορίων της Θεσσαλονίκης, ενώ το 2010 βρέθηκε στην κουζίνα του πολυβραβευμένου «Squirrel», του πεντάστερου ξενοδοχείου Danai Beach & Villas στην παραλία Νικήτης στη Χαλκιδική, δίπλα στον chef Hervé Pronzato. Στη συνέχεια, το 2014 ανέλαβε το «Squirrel» ως Executive Chef. Παράλληλα, ο Βασίλης Μουρατίδης θέλοντας να μεταδώσει τις γνώσεις και την αγάπη του για τη μαγειρική, από το 2009 εργάζεται ως καθηγητής σε Σχολές Μαγειρικής, ενώ πολύ σύντομα στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα υπάρχει ένα νέο εστιατόριο με την υπογραφή του.Τα πιάτα του Βασίλη Μουρατίδη χαρακτηρίζονται από ασιατικές επιρροές τις οποίες δένει αρμονικά με στοιχεία της μεσογειακής κουζίνας, ενώ αγαπά τα απλά υλικά, δημιουργώντας ξεχωριστές γευστικές εμπειρίες.ΑΝΤΑΜ ΚΟΝΤΟΒΑΣ Ο Άνταμ Κοντοβάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985. Μέχρι την ηλικία των 24 ετών δεν είχε περάσει από το μυαλό του να ασχοληθεί με τη μαγειρική μέχρι που ένας φίλος του τού ανακοίνωσε ότι θα γίνει μάγειρας. Ο Άνταμ τον ακολούθησε στη Σχολή Μαγειρικής, από όπου μάλιστα αποφοίτησε με άριστα.Μετά τη συνεργασία του με τα εστιατόρια «Γιορτή Μπαξεβάνη», «Funky Gourmet», «2Mazi», «James Joyce Irish Pub & Restaurant» και έχοντας την ανάγκη να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες, ταξίδεψε στην Ιρλανδία για να εργαστεί στο βραβευμένο εστιατόριο «Danu at the Brehon», όπου πολύ γρήγορα κατάφερε να προαχθεί σε chef de partie. Δύο χρόνια μετά, επέστρεψε στην Ελλάδα για να εργαστεί στο πολυβραβευμένο Boutique Hotel Amanzoe, στο Πόρτο Χέλι, όπου μαγείρεψε για μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένους VIPs του κόσμου. Ακολούθησε το «Premiere» του Intercontinental Hotel, στο οποίο ανέλαβε καθήκοντα chef de cuisine, συμβάλλοντας στην αναγνώριση του εστιατορίου ως ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα, καθώς και στη βράβευσή του με Χρυσό Σκούφο, ενώ το 2015 ανέλαβε την πρώτη του κουζίνα ως head chef. Ένα χρόνο μετά, η αγάπη του για τα ψάρια και τα θαλασσινά τον οδήγησε στις Βρυξέλλες, όπου εργάστηκε στο βραβευμένο με αστέρι Michelin, «Sea Grill». Ακολούθησαν το βραβευμένο Bar Restaurant «Mylos» στη Σαντορίνη, το βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin «Μaaemo» στο Όσλο της Νορβηγίας και το Βoutique Ηotel Astarte Suites στη Σαντορίνη.Σήμερα, είναι επικεφαλής του project KOBRA, ενός bar εστιατορίου με μια ξεκάθαρη κατεύθυνση στις μοντέρνες τεχνικές και στην ανάδειξη των πρώτων υλών και των εποχιακών υλικών.Ο Άνταμ Κοντοβάς είναι ένας παθιασμένος καινοτόμος chef που δεν σταματά να πειραματίζεται με γεύσεις, αρώματα, χρώματα και υφές, επιδιώκοντας συνεχώς τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα σε κάθε πιάτο. " ["post_title"]=> string(78) "Το «GAME OF CHEFS» παρουσιάζει τους τρεις κριτές" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(46) "to-game-of-chefs-parousiazei-tous-treis-krites" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-07-26 20:10:11" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-07-26 17:10:11" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=9197" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } [13]=> object(WP_Post)#3012 (24) { ["ID"]=> int(9156) ["post_author"]=> string(2) "13" ["post_date"]=> string(19) "2021-07-07 12:36:30" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2021-07-07 09:36:30" ["post_content"]=> string(2183) "Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Λάμπρο Φισφή και τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», την Πέμπτη 08 Ιουλίου στις 23.30 στο OPEN και η εκπομπή μετατρέπεται σε Stand up comedy.Ο Γιώργος και ο Λάμπρος, όσο περιμένουν να ξεκινήσει η εκπομπή, σχολιάζουν τα πάντα, θεωρώντας ότι δεν τους ακούει κανείς. Φυσικά, τίποτα δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τη γιαγιά, η οποία παρακολουθεί πολύ προσεχτικά τις κινήσεις τους…..Οι δύο αγαπημένοι κωμικοί πίνουν καφεδάκι από τα χεράκια της αγαπημένης γιαγιάς και μιλάνε με τον Ιεροκλή για όλα. Ο Λάμπρος Φισφής μιλάει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το επώνυμό του, για τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την κωμωδία, για την Πορτογαλίδα γυναίκα του και αναλύει φυσικά εκτενώς τη θέση της αθάνατης Ελληνίδας Μάνας σε ένα stand up comedy.Ο Γιώργος Χατζηπαύλου αναπολεί το ξεκίνημά του στο χώρο, αποκαλύπτει τι έκανε πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το stand up και απαντάει στο ερώτημα αν θα έπαιζε στο θέατρο ή στο σινεμά. Ακόμα εξηγεί τι σημαίνει όταν οι κωμικοί λένε «πέθανα».Μια εκπομπή με πολύ γέλιο και τρελές ατάκες! Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης υποδέχεται τον Λάμπρο Φισφή και τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», την Πέμπτη 08 Ιουλίου στις 23.30 στο OPEN." ["post_title"]=> string(114) "O Λάμπρος Φισφής και ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ»" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(60) "o-labros-fisfis-kai-o-giorgos-chatzipavlou-sto-de-gkranmader" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-07-07 13:17:12" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-07-07 10:17:12" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=9156" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } [14]=> object(WP_Post)#3013 (24) { ["ID"]=> int(9117) ["post_author"]=> string(2) "13" ["post_date"]=> string(19) "2021-07-07 11:26:54" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2021-07-07 08:26:54" ["post_content"]=> string(3909) "Για δεύτερη φορά μητέρα ετοιμάζεται να γίνει η καλλονή ηθοποιός του Χόλιγουντ Σκάρλετ Γιόχανσον, καθώς, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» που επικαλείται δημοσίευμα της «Page Six», περιμένει μωρό. Μέχρι τώρα, η γοητευτική ηθοποιός κράταγε μυστική την εγκυμοσύνη της. Ωστόσο, το δημοσίευμα της «Page Six» που επικαλείται έγκυρες πηγές, αναφέρει ότι η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «Black Widow» (Μαύρη Χήρα) που αναμένεται να κυκλοφορήσει, «περιμένει δεύτερο παιδί κάνοντας για πρώτη φορά πατέρα τον τρίτο της σύζυγο, Κόλιν Τζοστ».Η 36χρονη καλλονή, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη -την εξάχρονη σήμερα Ρόουζ Ντόροθι- από τον δεύτερο της γάμο, όταν ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο δημοσιογράφο Ρομάν Ντοριάκ. Γνώστης της εναλλακτικής κουλτούρας «underground», για την οποία μάλιστα είναι γνωστός και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, η Σκάρλετ υπέκυψε στη γοητεία του Ρομάν. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ.Ο τρίτος σύζυγός της, Κόλιν Τζοστ, είναι Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός και κειμενογράφος. Γράφει τα κείμενα για τη δημοφιλή σατιρική εκπομπή «Saturday Night Live». Στα πλατό της εκπομπής έγινε η πρώτη τους γνωριμία.Προτού παντρευτεί τον Ντοριάκ, η Γιόχανσον είχε παντρευτεί τον ηθοποιό Ράϊαν Ρέινολντς.Το γεγονός ότι η Σκάρλετ ήταν απούσα από πολλές εκδηλώσεις που έγιναν τον τελευταίο μήνα για την προώθηση της ταινίας της Marvel «Βlack Widow», είχαν πυροδοτήσει φήμες περί εγκυμοσύνης της, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.Η Σκάρλετ και ο Κόλιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά την άνοιξη του 2017 στα τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής «Saturday Night Live». Της έκανε πρόταση γάμου τον Μάιο του 2019 μ' ένα εκπληκτικό διαμαντένιο δακτυλίδι, αξίας 450.000 δολαρίων.Αν και τα σχέδια του γάμου τους πάγωσαν λόγω της πανδημίας της νόσου Covid, αποφάσισαν να αλλάξουν βέρες του Οκτώβριο του 2020, σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι της ηθοποιού στη Νέα Υόρκη. Για τον Κόλιν Τζοστ είναι ο πρώτος του γάμος.Η ιστοσελίδα DailyMail.com έχει επικοινωνήσει με εκπροσώπους του ζευγαριού για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την πληροφορία της «Page Six», όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν προβεί σε σχόλιο." ["post_title"]=> string(131) "Σκάρλετ Γιόχανσον: Η μητρότητα της «χτύπησε» για δεύτερη φορά την πόρτα" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(70) "skarlet-giochanson-i-mitrotita-tis-chtypise-gia-defteri-fora-tin-porta" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-07-18 22:45:39" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-07-18 19:45:39" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=9117" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } [15]=> object(WP_Post)#3014 (24) { ["ID"]=> int(8994) ["post_author"]=> string(2) "13" ["post_date"]=> string(19) "2021-07-07 09:17:31" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2021-07-07 06:17:31" ["post_content"]=> string(1515) "Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Ελπίδας Μπραουδάκη.Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ανιψιός της μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook. Παράλληλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Καλό ταξίδι σε μια από τις πιο σεμνές αθόρυβες ταλαντούχες παρουσίες του θεάτρου μας».Η Ελπίδα Μπραουδάκη έλαβε μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και σε ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.Μεταξύ άλλων έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Χορεύοντας στη σιωπή" (2002), "Η αγάπη ήρθε από μακριά" (2002) , Μη μου λες αντίο"(2004), "Ανατομία ενός εγκλήματος”. Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα " ["post_title"]=> string(66) "Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(36) "pethane-i-ithopoios-elpida-braoudaki" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-07-07 09:55:30" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-07-07 06:55:30" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=8994" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } [16]=> object(WP_Post)#3015 (24) { ["ID"]=> int(9103) ["post_author"]=> string(2) "13" ["post_date"]=> string(19) "2021-07-06 21:59:42" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2021-07-06 18:59:42" ["post_content"]=> string(7740) "Η τάση που επικρατεί σήμερα στον χώρο της ομορφιάς είναι η περιποίηση του δέρματος. Το ζήτημα πλέον είναι να νιώθετε όμορφα με την επιδερμίδα σας και να αναδεικνύετε τη φυσική σας ομορφιά.Όπως διαβάζουμε στο imommy.gr, το πιο σημαντικό βήμα, λοιπόν, στην καθημερινή σας περιποίηση είναι η αντηλιακή προστασία, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι προστατεύετε το δέρμα σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ειδικά στην ηλιόλουστη Ελλάδα, η αντηλιακή κρέμα είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου, πόσω μάλλον κατά τους μήνες με έντονη ηλιοφάνεια, που το δέρμα ταλαιπωρείται περισσότερο από ποτέ από την ηλιακή ακτινοβολία. Το μυστικό για νεανικό και αψεγάδιαστο πρόσωποΑν δεν εφαρμόζετε αντηλιακή κρέμα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στο ντεκολτέ σας κάθε πρωί προτού φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε να εμφανίσετε πανάδες και ηλιακά εγκαύματα, ενώ φυσικά δεν πρέπει ξεχνάτε και τη φωτογήρανση, η οποία εκδηλώνεται με καφέ κηλίδες, ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας. Φυσικά, το πιο βασικό από όλα είναι ότι η έκθεση στον ήλιο χωρίς προστασία ελλοχεύει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του δέρματος.Τα καλά νέα είναι ότι πλέον η χρήση αντηλιακής κρέμας δεν αποτελεί αγγαρεία. Ισως είχατε προσέξει ότι παραδοσιακά οι αντηλιακές κρέμες ήταν κολλώδεις, δεν απλώνονταν καλά στο δέρμα και ως αποτέλεσμα χαλούσαν το μακιγιάζ. Όλα αυτά ανήκουν (ευτυχώς) στο παρελθόν, αφού πλέον μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο αντηλιακές κρέμες που μοιάζουν περισσότερο με προϊόν ενυδάτωσης και περιποίησης και λιγότερο με το κλασικό, ενοχλητικό αντηλιακό.Εκτός από τις συνθέσεις που έχουν βελτιωθεί τρομερά, έχει βελτιωθεί και η ποικιλία. Στο εμπόριο θα βρείτε εξειδικευμένες φόρμουλες, ιδανικές για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, από πολύ ευαίσθητο δέρμα μέχρι ξηρό ή λιπαρό. Τι πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να επιλέξετε τo σωστό αντηλιακό* Το SPF δεν προστατεύει απαραίτητα και από τη UVA ακτινοβολίαΟ αριθμός του δείκτη προστασίας που αναγράφεται στη συσκευασία του αντηλιακού αναφέρεται στην προστασία από τη UVB ακτινοβολία, η οποία προκαλεί ηλιακό έγκαυμα, κοκκινίλες και ερεθισμούς, αλλά όχι από την ιδιαίτερα επικίνδυνη UVA, η οποία διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα να προκαλεί φωτογήρανση. Βεβαιωθείτε, λοιπόν, ότι δίπλα στο SPF υπάρχουν και τα αρχικά UVΑ. * Το μέικ απ με SPF δεν ισοδυναμεί με αντηλιακή κρέμαΜπορεί τα μέικ απ με SPF να είναι χρήσιμα κατά τους χειμερινούς μήνες, δεν αρκούν όμως για τον υπόλοιπο χρόνο, αφού δεν προστατεύουν από τη UVA ακτινοβολία. Αν, λοιπόν, θέλετε να συνδυάσετε την αντηλιακή προστασία με κάλυψη, επιλέξτε μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα και υψηλό δείκτη προστασίας. * Τα αντηλιακά έχουν ημερομηνία λήξηςΔεδομένου ότι φυλάσσονται σε σκιερό χώρο χωρίς υγρασία, τα αντηλιακά συνήθως διαρκούν 2 χρόνια. Σε κάθε περίπτωση, προτού το εφαρμόσετε, δοκιμάστε το στο χέρι σας και αν σας φανεί αλλοιωμένο, πετάξτε το. Οταν είστε στην παραλία, φροντίστε να έχετε το αντηλιακό σε σκιερό μέρος, καθώς η υπερβολική ζέστη μειώνει την αποτελεσματικότητά του. * Υπάρχουν παράγοντες που μειώνουν τη δράση των αντηλιακώνΑν έχετε αλλεργία στον ήλιο, αν ακολουθείτε κάποια φαρμακευτική αγωγή, για παράδειγμα αντιβιοτικά που περιέχουν τετρακυκλίνη, αντιισταμινικά ή αντισυλληπτικά, αν είστε έγκυος ή έχετε ιστορικό μελανώματος, χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή εκ μέρους σας στην επιλογή αντηλιακού. Προτιμήστε δερματολογικά ελεγμένα αντηλιακά, με τον ύψιστο δείκτη προστασίας, ώστε να εξασφαλίσετε κάλυψη από όλο το φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας (υπεριώδη, ορατή και υπέρυθρη). Οι κανόνες σωστής εφαρμογής αντηλιακού* Απλώνετε 2 κουταλιές της σούπας αντηλιακό στο σώμα και 1 κουταλάκι του γλυκού στο πρόσωπο (υπολογίστε 2 mg ανά τετραγωνικό εκατοστό της επιδερμίδας).* Εφαρμόζετε το αντηλιακό 20-30΄ πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε κάθε 2 ώρες σε στεγνή επιδερμίδα.* Αν σας αρέσει να μπαίνετε συχνά στη θάλασσα, προτιμήστε μια ειδική σύνθεση που να εφαρμόζεται και σε βρεγμένο δέρμα ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: PIXABAY " ["post_title"]=> string(106) "Τί πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τo σωστό αντηλιακό" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(58) "ti-prepei-na-gnorizete-gia-na-epilexete-to-sosto-antiliako" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-08-27 10:24:33" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-08-27 07:24:33" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=9103" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } [17]=> object(WP_Post)#3228 (24) { ["ID"]=> int(9088) ["post_author"]=> string(2) "13" ["post_date"]=> string(19) "2021-07-06 21:36:18" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2021-07-06 18:36:18" ["post_content"]=> string(4015) "Όλοι λατρεύουμε το παγωτό και δη το σπιτικό.Μπείτε λοιπόν, στη διαδικασία να φτιάξετε αυτή την εύκολη συνταγή και σίγουρα θα ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους! Δείτε την συνταγή του μοναδικού Άκη Πετρετζίκη Συστατικά500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά πάρα πολύ καλά παγωμένη1 κουτί ζαχαρούχο γάλα200 γρ. μασκαρπόνε300 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπέρ (40 μπισκότα)200 γρ. γεμιστά μπισκότα με γεύση της αρεσκείας μας Για το σερβίρισμα200 γρ. κουβερτούρα λιωμένηκονφετί Μέθοδος ΕκτέλεσηςΣτον κάδο του μίξερ βάζουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να πήξει.Η κρέμα θα αρχίζει να πήζει σιγά σιγά και στην αρχή θα πάρει την υφή ενός αραιού γιαουρτιού.Προσοχή, δεν την ανακατεύουμε παραπάνω γιατί θα κόψει.Αφαιρούμε από το μίξερ και βάζουμε τη σαντιγί σε ένα μπολ.Βάζουμε μέσα στον κάδο το ζαχαρούχο γάλα και το μασκαρπόνε. Τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.Αφαιρούμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε τη σαντιγί στο μείγμα με το μασκαρπόνε.Ανακατεύουμε ελαφρά με τη βοήθεια μιας σπάτουλας προσέχοντας να μην χάσουμε όγκο από τη σαντιγί μας.Το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο!Στρώνουμε σε ένα ταψάκι (25x35) μία μεμβράνη και βάζουμε τα μπισκότα με την καλή όψη προς τον πάτο το ένα δίπλα στο άλλο αφήνοντας ένα μικρό κενό ανάμεσά τους.Απλώνουμε από πάνω το μείγμα του παγωτού.Ενδιάμεσα βάζουμε μπισκότα της προτίμησης μας και τα καλύπτουμε με την κρέμα.Σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα και καλύπτουμε με μια μεμβράνη.Βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει για 10 ώρες.Όταν είναι έτοιμο κόβουμε το παγωτό με ένα μαχαίρι στα χωρίσματα των μπισκότων.Για να τα σερβίρουμε, βουτάμε τη μία άκρη του κάθε κομματιού στη λιωμένη σοκολάτα και μετά στα κονφετί ώστε να κολλήσουν πάνω στη σοκολάτα.Τέλος, τα ξαναβάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει η σοκολάτα μας. Δείτε το βίντεο[embed]https://www.youtube.com/watch?v=IRIRR0mVTxA[/embed]" ["post_title"]=> string(93) "Πώς να φτιάξετε παγωτό σάντουιτς με λίγα υλικά (VIDEO)" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(52) "pos-na-ftiaxete-pagoto-santouits-me-liga-ylika-video" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-07-07 11:02:22" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-07-07 08:02:22" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=9088" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } } ["post_count"]=> int(18) ["current_post"]=> int(-1) ["before_loop"]=> bool(true) ["in_the_loop"]=> bool(false) ["post"]=> object(WP_Post)#2900 (24) { ["ID"]=> int(9434) ["post_author"]=> string(2) "13" ["post_date"]=> string(19) "2021-07-08 11:08:48" ["post_date_gmt"]=> string(19) "2021-07-08 08:08:48" ["post_content"]=> string(2065) "Στη Γαλλία βρίσκεται για ειδικές θεραπείες η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που πέρυσι δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι. Η Ιωάννα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης των τραυμάτων της, αλλά και για τη στιγμή που θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο με τη γυναίκα που την προκάλεσε αυτό το κακό.«Οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών και το πρόγραμμα περιποίησης των ουλών. Σωματικά είναι κουραστικό, αλλά όχι επίπονο σε αυτή τη φάση. Προσδοκώ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας», είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε για την επερχόμενη δίκη: «Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου. Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω». " ["post_title"]=> string(136) "Ιωάννα Παλιοσπύρου:Θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά, αλλά θα το κάνω»" ["post_excerpt"]=> string(0) "" ["post_status"]=> string(7) "publish" ["comment_status"]=> string(6) "closed" ["ping_status"]=> string(6) "closed" ["post_password"]=> string(0) "" ["post_name"]=> string(75) "ioanna-paliospyroutha-einai-gia-emena-epipono-psychologika-alla-tha-to-kano" ["to_ping"]=> string(0) "" ["pinged"]=> string(0) "" ["post_modified"]=> string(19) "2021-07-08 12:20:32" ["post_modified_gmt"]=> string(19) "2021-07-08 09:20:32" ["post_content_filtered"]=> string(0) "" ["post_parent"]=> int(0) ["guid"]=> string(58) "https://thessnews.gr.95-211-59-116.great2serve.com/?p=9434" ["menu_order"]=> int(0) ["post_type"]=> string(4) "post" ["post_mime_type"]=> string(0) "" ["comment_count"]=> string(1) "0" ["filter"]=> string(3) "raw" } ["comment_count"]=> int(0) ["current_comment"]=> int(-1) ["found_posts"]=> int(47421) ["max_num_pages"]=> int(2635) ["max_num_comment_pages"]=> int(0) ["is_single"]=> bool(false) ["is_preview"]=> bool(false) ["is_page"]=> bool(false) ["is_archive"]=> bool(true) ["is_date"]=> bool(false) ["is_year"]=> bool(false) ["is_month"]=> bool(false) ["is_day"]=> bool(false) ["is_time"]=> bool(false) ["is_author"]=> bool(false) ["is_category"]=> bool(true) ["is_tag"]=> bool(false) ["is_tax"]=> bool(false) ["is_search"]=> bool(false) ["is_feed"]=> bool(false) ["is_comment_feed"]=> bool(false) ["is_trackback"]=> bool(false) ["is_home"]=> bool(false) ["is_privacy_policy"]=> bool(false) ["is_404"]=> bool(false) ["is_embed"]=> bool(false) ["is_paged"]=> bool(true) ["is_admin"]=> bool(false) ["is_attachment"]=> bool(false) ["is_singular"]=> bool(false) ["is_robots"]=> bool(false) ["is_favicon"]=> bool(false) ["is_posts_page"]=> bool(false) ["is_post_type_archive"]=> bool(false) ["query_vars_hash":"WP_Query":private]=> string(32) "3c82593d4fa1d0ae09dc3505b27f5e2d" ["query_vars_changed":"WP_Query":private]=> bool(false) ["thumbnails_cached"]=> bool(false) ["allow_query_attachment_by_filename":protected]=> bool(false) ["stopwords":"WP_Query":private]=> NULL ["compat_fields":"WP_Query":private]=> array(2) { [0]=> string(15) "query_vars_hash" [1]=> string(18) "query_vars_changed" } ["compat_methods":"WP_Query":private]=> array(2) { [0]=> string(16) "init_query_flags" [1]=> string(15) "parse_tax_query" } }