Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μετά την δολοφονία της 52χρονης από τον 59χρονο σύζυγό της στο χωριό Σιτοχώρι του Δήμου Βισαλτίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Βαΐας Βαΐδου από το «ΔΙΚΤΥΟ ΣΕΡΡΩΝ» η οποία μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στη Θεοδώρα Καρακιουλάχ, ο θύτης ήταν ένας άνθρωπος εσωστρεφής, δεν έβγαινε από το σπίτι, δεν δούλευε και την οικογένεια συντηρούσε η 52χρονη, φροντίζοντας ηλικιωμένους.
«Φαίνεται ότι την χτύπησε πρώτα στην κοιλιακή χώρα και μετά την στραγγάλισε. Άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο έγραφε “Σας αγαπώ όλους. Έτσι έπρεπε να γίνει”. Ο πατέρας είχε καταγγείλει στο παρελθόν τον γιο του, ο οποίος είναι φυλακισμένος για υπόθεση ναρκωτικών, για ενδοοικογενειακή βία. Σήμερα θα εκδικαζόταν η υπόθεση».
Σύμφωνα με τον αδελφό της άτυχης 52χρονης, η αδελφή του δεν περνούσε καλά στο γάμο. Πολλές φορές ο αδελφός της, της έλεγε να φύγει αλλά εκείνη αρνιόταν.
Το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2025, ο 59χρονος κάλεσε την Αστυνομία και ενημέρωσε ότι σκότωσε την γυναίκα του.
Η Αστυνομία τον εντόπισε απανθρακωμένο σε ένα μαντρί μερικά χιλιόμετρα μακριά όπου νωρίτερα ο 59χρονος είχε βάλει φωτιά.
Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπή «Δύο στις 2».
Comments are closed.