Το «Ελιά λεμόνι» από το 1999 που άνοιξε στη Μάρκου Μπότσαρη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, αγκαλιάστηκε από τον κόσμο. Και όχι τυχαία.
Πάνω από δυο δεκαετίες μας προσφερεί άριστης ποιότητας παραδοσιακές, ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις σχάρας, τηγανιών, σαλατών, ορεκτικών, γλυκών.
Κάθε μεσημέρι σερβίρεται μαγειρευτό φαγητό ελληνικής κουζίνας φτιαγμένο με τη φροντίδα της μάνας και υλικά φρέσκα που προσφέρει η πλούσια ελληνική γη.
Δείτε την προσφορά της GoodDeals πατώντας εδώ
Κατά τη μόνιμα, πάγια, αδιαπραγμάτευτη απλή ρήση εδώ και 21 χρόνια, η πρώτη ύλη είναι το μυστικό του «Ελιά λεμόνι».
Αξιοσέβαστο είναι ότι στο «Ελιά λεμόνι» επιλέγουν σκόπιμα να μην βιομηχανοποιήσουν στο έπακρο την παραγωγική διαδικασία, και αυτό για να παραμένει το άρωμα και η αίσθηση της κουζίνας του σπιτιού μας.