Διενεργήθηκαν έλεγχοι για την τήρηση της ισχύουσας νομοθεσίας, σε διάφορες περιοχές των Δήμων Θεσσαλονίκης, Κορδελιού-Ευόσμου, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη και Δέλτα. Ελέχθησαν συνολικά 163 ιδιοκτήτες ζώων και Βεβαιώθηκαν: i) 24 πρόστιμα ύψους 300 ευρώ έκαστο για παράλειψη
Στη «φάκα» της Αστυνομίας 64χρονος οδηγός ταξί και 59χρονη πελάτισσα, βρέθηκε στον χώρο αποσκευών σακούλα που περιείχε 438 λαθραία πακέτα τσιγάρα. Κατασχέθηκαν 650 ευρώ από την κατοχή του 64χρονου και 5.105 ευρώ που κατείχε η 59χρονη ημεδαπή.
Το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν δέκα άτομα μεταξύ αυτών 4 οδηγοί δίκυκλων και 6 οδηγοί αυτοκινήτων, καθώς εντοπίστηκαν να οδηγούν στερούμενα άδειας ικανότητας οδήγησης και 1 άτομο, που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης.
Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε λίγο μετά τις 7 το πρωί το πλοίο που μετέφερε τη σορό του 3χρονου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα του και τον σύντροφό της. Στο λιμάνι του Πειραιά βρέθηκαν και συγγενείς του βιολογικού πατέρα
Κατά τον έλεγχο συνεργείου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. στο αρτοποιείo, διαπιστώθηκε να έχει αφαιρεθεί ο μετρητής από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και να συνδέεται απευθείας στην κεντρική παροχή του δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του συλληφθέντα
Τα ογκώδη στερεά απόβλητα προερχόμενα από εργασίες ανακαινίσεων, εντοπίστηκε να τα απορρίπτει σε προστατευόμενη περιοχή NATURA 2000, που βρίσκεται παραπλεύρως του Γαλλικού Ποταμού, προκαλώντας ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με μεταβολή της γεωμορφολογίας του εδάφους της περιοχής.
Comments are closed.