Η ζεστή, εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του Χάλαρο, η γλυκιά του αύρα και ένα κομψό σκηνικό κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται ξεγνοιασιά, να ευφραίνουν τις αισθήσεις τους και κυρίως τη γεύση και να περνούν καλά, εδώ και 30 χρόνια.
Το εστιατόριο, το οποίο όταν πρωτοάνοιξε δημιουργούσε πιάτα με βάση το κοτόπουλο, στην πορεία ανέβασε το Comfort και Casual Dining στα επίπεδα Fine Dining. Πρόσφερε και προσφέρει μια προσιτή πολυτέλεια σε τιμή value και ατμόσφαιρα κομψή και ανεπιτήδευτη.
Η κουζίνα στο Χάλαρο είναι δημιουργική, σέβεται την ελληνική παράδοση, γεννά μυρωδιές αναμνήσεων και υιοθετεί τις πιο μοντέρνες εκδοχές για την απόλαυση του καλού κρέατος. Στα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται στιφάδο, γιουβέτσι, φρικασέ, που ξυπνούν μνήμες και διεγείρουν το συναίσθημα. Και φυσικά, στο κύριο Μενού, πάρα πολλές κλασικές και δημιουργικές επιλογές από κοτόπουλο.
Οι λάτρεις των νέων γευστικών εμπειριών κρέατος βρίσκουν εκεί το στέκι τους. Ελληνικά μοσχάρια και βοδινά, από επιλεγμένες ράτσες και εκτροφές, εκλεκτά κομμάτια όπως κομμάτια αρνιού, βοδινή ουρά, μάγουλα, ετοιμάζονται με διαδικασία αργού μαγειρέματος, στην κατσαρόλα, στη γάστρα. Εξαιρετικά steaks διαφορετικών προελεύσεων και ωριμάνσεων και μοναδικές premium κοπές, Ribs, Picania, Flaps, Tomahawk ψήνονται στα κάρβουνα, στη θράκα του Χάλαρο, εδώ και 15 χρόνια.
Οι πρώτες ύλες φρέσκιες, προσεκτικά επιλεγμένες. Το ελαιόλαδο από τη Μεσσηνία, ελληνικό μοσχάρι ελεύθερης εκτροφής από τα βουνά του Χολομώντα και του Βερμίου, ελληνικό αρνί, χοιρινά και κοτόπουλα ποιοτικής εκτροφής. Φέτα από τη Λήμνο, κίτρινα τυριά από το Μέτσοβο, τα Γρεβενά και τα νησιά.
Τα ορεκτικά, η μαγιονέζα και η αυθεντική ρωσική σαλάτα γίνονται στην κουζίνα του, η καπνιστή μελιτζάνα στη θράκα, οι ζωμοί σιγοβράζουν όλο το βράδυ για να πάρουν και να προσφέρουν στους πελάτες αυτή τη μοναδική βαθιά νοστιμιά του κρέατος, ενώ οι ταιριαστές γαρνιτούρες αποτελούν από μόνες τους γαστρονομική εμπειρία. Διάσημος είναι ο πουρές με γαλλικό βούτυρο.
Λίστα κρασιών με 80 επιλεγμένες και εκλεκτές ετικέτες από όλες τις περιοχές και τις ποικιλίες εξασφαλίζει το κατάλληλο Wine pairing με τα μοναδικά πιάτα για όσους το ψάχνουν.
Το Χάλαρο έχει δύο εστιατόρια που απέχουν λίγα μέτρα. Σήμερα το δεύτερο Χάλαρο, μετά από ανακαίνιση με νέα εικόνα όπου κυριαρχούν το ξύλο και το μάρμαρο, είναι ένας χώρος ακόμη πιο λιτός και φινετσάτος, όμορφος καμβάς για τις δημιουργίες των σεφ, από τη βεράντα του οποίου απολαμβάνει κανείς μοναδική θέα στον Θερμαϊκό.
Στοιχεία επικοινωνίας: