Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Έρχεται το «OPEN WEEKEND» με την Ελένη Τσολάκη

ΕΛΛΑΔΑ

03/09/202115:31

Έρχεται το «OPEN WEEKEND» με την Ελένη Τσολάκη

Πρεμιέρα για το «OPEN WEEKEND» με την Eλένη Τσολάκη το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 στο OPEN.

Έρχεται το «OPEN WEEKEND» με την Ελένη Τσολάκη

Γράφει ThessNews-DESK

Πρεμιέρα για το «OPEN WEEKEND» με την Eλένη Τσολάκη το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 στο OPEN.

Η Ελένη με την αισιοδοξία της και το χαμόγελό της θα μας λέει την πιο χαρούμενη καλημέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή σε μία εκπομπή που θα τα έχει όλα.

Το «OPEN WEEKEND» θα έχει όλα τα τελευταία νέα, αποκλειστικά θέματα αλλά και πλούσιο ρεπορτάζ. Κάθε Σαββατοκύριακο λαμπεροί καλεσμένοι και αγαπημένα πρόσωπα έρχονται στο στούντιο και αποκαλύπτουν άγνωστες στιγμές της ζωής τους . Ακόμα η εκπομπή θα συνδέεται με όλη την Ελλάδα και θα μεταφέρει τις πιο όμορφες εικόνες παρέα με ανθρώπους που αξίζει να ακουστούν.

Μαζί με την Ελένη θα είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ενώ στην παρέα τους θα συμμετέχουν η Μαρία Φραγκάκη και ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Ο Βασίλης Αναστασόπουλος αναλαμβάνει το ειδησεογραφικό κομμάτι της εκπομπής και θα έχει όλο το ρεπορτάζ για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η διεθνούς φήμης chef Ντίνα Νικολάου αποκαλύπτει αγαπημένες της συνταγές και μαγειρεύει τα πιο νόστιμα πιάτα, δίνοντας όλες τις συμβουλές για το τέλειο αποτέλεσμα.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:22

  Η πληρότητα των ξενοδοχείων για το πρώτο τριήμερο της σεζόν, σε πολλές περιοχές της χώρας είναι παραπάνω από ικανοποιητική αλλά όπως επισημαίνουν οι ξενοδόχοι, ακόμα και την τελευταία στιγμή, όποιος αποφασίσει να εκδράμει, θα καταφέρει να βρει κάποιο κατάλυμα.

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:16

  Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 21χρονος κρατούμενος στις φυλακές Βόλου. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο αλλοδαπός κρατούνταν στις ελληνικές φυλακές εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν είχε αναφερόμενο βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202421:00

  Απόψε στις 11.20 μ.μ., στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει την έρευνά του για την υπόθεση των νεκρών παιδιών και η Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο φως μυστικά που δεν έχουν ειπωθεί. Οι καταιγιστικές εξελίξεις στο θρίλερ που αποκάλυψε

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202420:47

  Η απολογία της κράτησε πάνω από 5 ώρες, με την κατηγορούμενη να επιμένει ότι είναι αθώα, ενώ οι αστυνομικοί την έχουν εντοπίσει από κάμερες ασφαλείας να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που επισκέφτηκε το θύμα. Η προσαγωγή της έγινε το

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202420:44

  Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι αύριο ο καιρός σε όλη σχεδόν τη χώρα. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες προβλέπονται στην Κρήτη και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, την Εύβοια και τις Κυκλάδες. Από το βράδυ αραιές νεφώσεις στο Ιόνιο

ΕΛΛΑΔΑ

25.10.202419:10

  Ο Άρης θα αναζητήσει την πέμπτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα αναμετρηθούν με το «τριφύλλι»

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή