Η εικόνα του ΠΑΟΚ έχει προβληματίσει τους πάντες το τελευταίο διάστημα και τα αγωνιστικά προβλήματα που καλείται να λύσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι και πάλι πολλά για τον αγώνα σήμερα με τον ΠΑΣ.
Ο Δικέφαλος αγωνίζεται σήμερα στα Γιάννενα έχοντας ως οδηγό τη θετική παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια κόντρα στον “Άγιαξ” της Ηπείρου.
Κοιτώντας κανείς την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων την τελευταία δεκαετία θα διαπιστώσει πως αυτή ¨γέρνει” προς τη μεριά του Δικεφάλου.
Από τη σεζόν 2011-12 ο ΠΑΟΚ έχει φύγει έξι φορές νικητής από τα Γιάννενα, μία φορά οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες και σε δυο παιχνίδια επικράτησαν οι Ηπειρώτες.
Η νίκη φυσικά που έχει μείνει στη μνήμη όλων είναι αυτή της τελευταίας αγωνιστικής το 2019 που σφράγισε την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.