Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

07/04/202218:54

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη (video)

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου σχεδίαζε να βάλει μπράβους να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη (video)

Γράφει ThessNews-DESK

Σε μία αποκαλυπτική συζήτηση προχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης με τον αστυνομικό συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλο.

 

Ο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου  εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες, ενώ δήλωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο πως βρίσκεται σε έκπληξη.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει πληροφορηθεί και έχει επιβεβαιώσει από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε προ μερικών ημερών να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, με τον Μάνο Δασκαλάκη να δηλώνει παραπλανημένος από τις μυστικές τακτικές της γυναίκας του.

Σχετικά με το tablet που ενταφιάστηκε μαζί με την Τζωρτζίνα, ο ίδιος θεωρεί πως δεν έχουν γίνει ύποπτες αναζητήσεις, αλλά συμφωνεί πως θα πρέπει να εξεταστεί η συσκευή.

Με τα ερωτήματα όλων να αφορούν τη διαδρομή της κεταμίνης, ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε πως η σύζυγός του έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές από το διαδίκτυο, μεταξύ αυτών και φαρμακευτικά είδη. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έκανε μεταφορές για φαρμακευτική εταιρία, όμως δεν θεωρεί πως η σύζυγός του εμπλέκεται σε αφαίρεση κεταμίνης από μεταφορές που έκανε ο ίδιος.

Τα κρίσιμα 30 δευτερόλεπτα

Κρίσιμα θεωρούνται όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της για τον θάνατο της Ίριδας.

Υπενθυμίζεται ότι η 6 μηνών Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, με την αιτία θανάτου της να αποδίδεται σε σπάνιο πρόβλημα καρδιάς. Οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί, η 33χρονη και η αδερφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στις Ίριδα και ξαναγύρισε πίσω.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η αδερφή της 33χρονης θα υποστηρίξει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλειψε από κοντά της μόλις 30 δευτερόλεπτα, προκειμένου να δει τι συμβαίνει με την Ίριδα, και κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε να προκαλέσει κακό στο παιδί.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή