Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Πάτρα: «Αντιπερισπασμός η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου» (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

05/04/202213:04

Πάτρα: «Αντιπερισπασμός η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου» (VIDEO)

«Η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αντιπερισπασμός, προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες για το άτομό της στους γιατρούς, προκειμένου να βγει από το κάδρο των ερευνών»

INTIME
Φωτ. INTIME

Γράφει ThessNews-DESK

Στη φυλακή οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά την πολύωρη απολογία της στην 18η ανακρίτρια, αφού κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της εννιάχρονης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, για τους ισχυρισμούς της Ρούλας, περί ιατρικού λάθους, στον θάνατο της Τζωρτζίνας.

«Η υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αντιπερισπασμός, προσπαθεί να επιρρίψει ευθύνες για το άτομό της στους γιατρούς, προκειμένου να βγει από το κάδρο των ερευνών. Η μοναδική οδός για να ξεπεράσει τον σκόπελο της κατηγορίας είναι να επιρρίψει την ευθύνη σε κάποιον άλλο. Είναι δυνατόν να ξεσκεπάσουν οι γιατροί την υπόθεση, έχοντας τον κίνδυνο να εκτεθούν οι ίδιοι και να μπουν εκείνοι στο κάδρο;»

Και συνέχισε: «Ήταν δύσκολο, από τη στιγμή που βρέθηκε η κεταμίνη, κάτι έπρεπε να πει και να ισχυριστεί, έπρεπε να δώσει τη δική της εκδοχή αλήθειας ή να αυτοενοχοποιηθεί. Στην επόμενη φάση μπορεί να αμφισβητήσει και τα πορίσματα των γιατρών. Υπάρχει χρόνος που κρίνεται για το πότε θα κληθούν οι μάρτυρες. Το γεγονός ότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας, δείχνει ότι η στρατηγική που χαράσσεται είναι αυτή. Μάλιστα, είχε αποκαλέσει την σύζυγό του «κατηγορούμενη».

«Στο ποινικό δίκαιο γνωρίζουμε ότι όταν υπάρχουν αντιπαλότητες μεταξύ δυνάμει κατηγορουμένων, τότε αποδυναμώνεται το πεδίο της δράσης, διότι θα εκτοξεύονται κατηγορίες και ενδεχομένως, να ανοίξουν και άλλα θέματα που να αφορούν και στους θανάτους των άλλων παιδιών. Κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει εγκληματική ενέργεια, όπως είχε επισημάνει ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων», κατέληξε λέγοντας η κ. Βαρελά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου», κατέληξε.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή