Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Υπόθεση Πάτρας: Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/04/202215:24

Υπόθεση Πάτρας: Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς (VIDEO)

Η Εισαγγελία της Πάτρας έδωσε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου της.

Υπόθεση Πάτρας: Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Η Εισαγγελία της Πάτρας έδωσε εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση του θανάτου της.

 

Πολλά είναι τα ερωτηματικά που προκύπτουν από το θάνατο της 69χρονης, ο οποίος πλέον μπαίνει στο «μικροσκόπιο» των αρχών, ενώ ερωτηματικά προκαλεί και το γεγονός ότι παρά το ότι η ίδια είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί τελικά κηδεύτηκε, όπως αναφέρει το ertnews.gr.

 

Δείτε την είδηση όπως τη μετέδωσε ο Ant1

 

 

Σημειώνεται ότι ο 30χρονος πατέρας των 3 παιδιών ήταν ο πληρεξούσιος της γυναίκας και υπεύθυνος για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της, ενώ κατά τις πληροφορίες λάμβανε και τη σύνταξή της.

 

Δείτε την είδηση όπως τη μετέδωσε το Open

 

 

Σύμφωνα πάλι με τις πληροφορίες την είχε εκπροσωπήσει στην πώληση ακινήτου ενώ αναφέρεται ότι είχε σχέση με κάποιο λογαριασμό πολλών χιλιάδων ευρώ. Σε σχέση με την οικονομική επιφάνεια της γυναίκας κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπήρχε περιουσία και άλλοι ότι υπήρχαν χρέη που είχαν οδηγήσει την υποθήκευση ενός ορόφου, γεγονός που μένει να διασαφηνιστεί με άρση τραπεζικού απορρήτου.

 

 

Οι συγγενείς της πάντως δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα για όλα αυτά και ότι δεν ενημερώθηκαν ούτε καν για το θάνατό της και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα μόλις ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή