Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Σοκαριστική μαρτυρία για τη Τζωρτζίνα:«Έβλεπε» τον θάνατό της (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

02/04/202208:16

Σοκαριστική μαρτυρία για τη Τζωρτζίνα:«Έβλεπε» τον θάνατό της (VIDEO)

«Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο»

Σοκαριστική μαρτυρία για τη Τζωρτζίνα:«Έβλεπε» τον θάνατό της (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Με την υπόθεση της Πάτρας και τις τραγικές εξελίξεις γύρω από αυτή, ασχολήθηκε εκτενώς η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη.

Σε ό,τι αφορά το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, για τον οποίο η μητέρα της κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, η εκπομπή ανέφερε ότι στο Καραμανδάνειο, όπου νοσηλεύτηκε το παιδί, φαίνεται ότι έγιναν και άλλες απόπειρες εναντίον του, πριν από την ανακοπή που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο για το υπόλοιπο, σύντομο διάστημα που έζησε.

«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση».

Για τη Ρούλα που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή