Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Το σήκωσε και πάλι : Τέταρτη φορά Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ!

AUTO MOTOSPORTS

01/04/202221:11

Το σήκωσε και πάλι : Τέταρτη φορά Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ!

Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, στον τελικό της Γλυφάδας.

Το σήκωσε και πάλι : Τέταρτη φορά Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ!

Γράφει ThessNews-DESK

Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος, στον τελικό της Γλυφάδας.

 

Ο Δικέφαλος έδειξε πως είναι η πιο πλήρης ομάδα της φετινής σεζόν, όπως και στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και με μια σπουδαία εμφάνιση κατάφερε να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδος στο βόλεϊ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε σπουδαία απόδοση από την γραμμή του σερβίς, πήρε κρίσιμους πόντους από τον Κουμεντάκη με τον Ουόλς να κάνει ακόμη ένα μεγάλο ματς και κατέκτησε το Κύπελλο για τέταρτη φορά στην ιστορία του και τρίτη σερί αφού η διοργάνωση δεν έγινε το 2020 και το 2021.

Ο Φοίνικας Σύρου μπήκε στον τελικό ως η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή, πληγώθηκε από την κακή υποδοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην βρει εύκολους πόντους ενώ και ο Μιχάλοβιτς ήταν σε κακό βράδυ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον τελικό με κεκτημένη ταχύτητα και με άσο του Κουμεντάκη προηγήθηκε με 0-3 και με 1-6 με τον Ούντρις αναγκάζοντας τον Γιόσκο Μιλενκόσκι να καλέσει τάιμ άουτ. Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο +6 (3-9) με μπλοκ του Ουόλς με τους Συριανούς να μειώνουν σε 9-11 με επίθεση του Μιχάλοβιτς έχοντας στο σερβίς τον Φράγκο.

Ο Φοίνικας μείωσε ακόμη περισσότερο (11-12) με άσο του Κόστα και ισοφάρισε τελικά σε 13-13 μετά από χαμένη επίθεση του Ούντρις. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν ξανά με 14-17 με μπλοκ του Μπράουν και επίθεση του Ούντρις και προσπέρασαν με τέσσερις πόντους (15-19) με άσο του Μπράουν. Η διαφορά έφτασε πάλι τους πέντε πόντους (16-21) μετά από κακή επίθεση του Μιχάλοβιτς με τον δικέφαλο να κατακτά το σετ με άσο του Πετρέα.

Με τον Φράγκο να βάζει δύσκολα στην υποδοχή του ΠΑΟΚ με δύο σερί άσους ο Φοίνικας προηγήθηκε με 5-0 στο δεύτερο σετ με τον Κόστα. Η διαφορά έφτασε στους έξι πόντους (7-1) με τον Φράγκο με τους τυπικά φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 9-6 με άσο του Μπαρνς.

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο σετ με τον Κουμεντάκη στη γραμμή του σερβίς ισοφαρίζοντας σε 12-12 με άσο του Έλληνα ακραίου. Οι Συριανοί προσπέρασαν με 14-12 με μπλοκ του Μιχάλοβιτς με την ομάδα του Καλμαζίδη να ισοφαρίζει ξανά με άσο του Πετρέα. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο δεύτερο σετ (15-16) με μπλοκ του Μπαρνς.

Το σετ είχε πολλές ισοπαλίες και εξελίχθηκε σε… μαραθώνιο. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε και πάλι με δύο πόντους (21-23) μετά από λάθος του Ιερεθουέλο. Οι Συριανοί ισοφάρισαν ξανά με μπλοκ του Τζούριτς και οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφτασαν στο πρώτο τους σετ μπολ με τον Μπαρνς που το έσβησε ο Στερν.

Ο Φοίνικας έχασε τρία σετ μπολ, ο ΠΑΟΚ έχασε τέσσερα για να φτάσει στο 31-32 με τον Ούντρις και την πέμπτη του ευκαιρία κάνει το 0-2. Ο Στερν έκανε επίθεση άουτ δίνοντας το σετ στον ΠΑΟΚ, σε μία φάση που χρειάστηκε το βίντεο τσεκ για να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχε παράβαση στο φιλέ σε ένα σετ που διήρκησε 41 λεπτά.

Έκλεισε τον τελικό στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ

Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν τον τελικό στο τρίτο σετ. Με δύο άσους του Κουμεντάκη η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη προηγήθηκε με 0-5 με τους Συριανούς να προσπαθούν να βρουν λύση στο κομμάτι της υποδοχής. Με μπλοκ του Μπράουν πάνω στον Κόστα η διαφορά έφτασε τους έξι πόντους (3-9) για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με τους τυπικά γηπεδούχους να έχουν κακό ποσοστό στην επίθεση.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 6-13 και 8-14 με τον Κουμεντάκη με τους Συριανούς να ψάχνουν αντίδραση. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι πίεσε από το σερβίς του Ιερεθουέλο και μείωσε σε 12-15 με μπλοκ άουτ του Φράγκου. Ο ΠΑΟΚ διαχειριζόταν το προβάδισμά του φτάνοντας στο 17-22 με μπλοκ άουτ του Μπαρνς. Ο Μιχάλοβιτς μείωσε σε 19-22 αλλά διαφορά ήταν μεγάλη με τον ΠΑΟΚ να κλείνει τον τελικό με τον Ούντρις.

Τα σετ 0-3 (18-25, 31-33, 19-25)

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή