Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / ΕΔΕ στο Ασκληπιείο Βούλας: Τι αναφέρει ο διοικητής για τον γιατρό που πέταξε εμβόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/07/202122:20

ΕΔΕ στο Ασκληπιείο Βούλας: Τι αναφέρει ο διοικητής για τον γιατρό που πέταξε εμβόλια

Γνωστούς του ήθελε να εμβολιάσει, δήθεν, ο ορθοπαιδικός γιατρός στο νοσοκομείο Ασκληπιείο στη Βούλα πετώντας τα εμβόλια στα σκουπίδια. Σκοπός του να πάρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν κάνει τα εμβόλια. 

ΕΔΕ στο Ασκληπιείο Βούλας: Τι αναφέρει ο διοικητής για τον γιατρό που πέταξε εμβόλια

Γράφει thessnews

Γνωστούς του ήθελε να εμβολιάσει, δήθεν, ο ορθοπαιδικός γιατρός στο νοσοκομείο Ασκληπιείο στη Βούλα πετώντας τα εμβόλια στα σκουπίδια. Σκοπός του να πάρουν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς όμως να έχουν κάνει τα εμβόλια. 

 

Στην ανακοίνωση του νοσοκομείου, όπου λεπτομερώς αναφέρεται το περιστατικό, επισημαίνεται πως ο διοικητής ενημέρωσε έγκαιρα τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, ενώ ζήτησε έγγραφη αναφορά από τη νοσηλεύτρια και άμεσα προκηρύχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με αφορμή το περιστατικό της 4ης Ιουλίου 2021 που συνέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του Γ. Ν. ¨Ασκληπιείο¨ Βούλας και είδε το φως της δημοσιότητας, αναφέρουμε τα κάτωθι:

Την Κυριακή 04.07.21 και ώρα 16.10 περίπου, ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημερώθηκε από την εφημερεύουσα νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου, ότι προσήλθε ιατρός του νοσοκομείου, ειδικότητας Ορθοπεδικής και ισχυρίστηκε ότι για ψυχολογικούς λόγους, θα ήθελε να προβεί εκείνος στον εμβολιασμό πέντε (5) πολιτών γνωστών του, οι οποίοι είχαν κλείσει ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της εμβολιαστικής διαδικασίας, η νοσηλεύτρια αντελήφθη ότι ο εν λόγω ιατρός προσποιήθηκε την πράξη του εμβολιασμού, ενώ απέρριπτε το περιεχόμενο του φιαλιδίου στον κάλαθο των αχρήστων.

Εκείνη τη στιγμή επενέβη, τον απομάκρυνε από τον χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, μη ολοκληρώνοντας την εμβολιαστική διαδικασία για το συγκεκριμένο πολίτη, και άμεσα ενημέρωσε το διοικητή του νοσοκομείου.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ, ζήτησε έγγραφη αναφορά από τη νοσηλεύτρια, αύξησε τη φύλαξη του εμβολιαστικού κέντρου και διέταξε για το συγκεκριμένο συμβάν Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.).

Την επόμενη ημέρα κατατέθηκε από τον Διοικητή του νοσοκομείου μήνυση, εντός αυτοφώρου, στο αστυνομικό τμήμα Βάρης -Βούλας -Βουλιαγμένης, για παράβαση των άρθρων 42,220 Π. Κ. «Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης» και του άρθρου 285 Γ. Κ. «Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών».

Οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σχετικά με το εν λόγω γεγονός, είναι ανακριβές και δεν επιβεβαιώνεται.

Είναι αυτονόητο ότι ουδείς εκ των ανωτέρω πολιτών καταχωρήθηκε ως εμβολιασθείς εξασφαλίζοντας το αδιάβλητο της εμβολιαστικής διαδικασίας, η οποία συνεχίζεται ομαλά  και απρόσκοπτα.

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή