Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Πάτρα: Περιγραφή σοκ για τον θάνατο της Ίριδας: «Η Τζωρτζίνα παρακαλούσε το Θεό να μην πάρει την αδερφή της» (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

28/03/202217:45

Πάτρα: Περιγραφή σοκ για τον θάνατο της Ίριδας: «Η Τζωρτζίνα παρακαλούσε το Θεό να μην πάρει την αδερφή της» (VIDEO)

«Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε την Ρούλα και λέει η Δήμητρα «ωχ, το πανάκι της». «Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια»

Πάτρα: Περιγραφή σοκ για τον θάνατο της Ίριδας: «Η Τζωρτζίνα παρακαλούσε το Θεό να μην πάρει την αδερφή της» (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Από ώρα σε ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών και παθολογικών εξετάσεων της μικρής Τζωρτζίνας, οι οποίες και θα δώσουν απαντήσεις, όχι μόνο για τα αίτια θανάτου της 9χρονης, αλλά και για το τι συνέβη και με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

 

Παράλληλα, γειτόνισσα του ζευγαριού, συγκλονίζει με την περιγραφή της για τους θανάτους των τριών κοριτσιών.

Όπως λέει στην εκπομπή LIVE NEWS, την ημέρα που απεβίωσε η επτά μηνών Ίριδα, τον Μάρτιο του 2021, ήταν μπροστά και θυμάται την μικρή Τζωρτζίνα να κλαίει με αναφιλητά και να παρακαλεί τον Θεό να μην της πάρει το αδερφάκι της.

«Η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά όταν έφυγε η αδερφή της και είναι τραγική η σκηνή, να κοιτάει τον ουρανό με τα χεράκια της ψηλά και να λέει «μην μου το πάρεις και αυτό» και να κλαίει με αναφιλητά. Μία μάνα να κλαίει και να φωνάζει «όχι αυτό, πάρε εμένα»… Ήμουν μπροστά, το βίωσα», είπε.

Μια μαρτυρία ιδιαίτερα καθοριστική για το θάνατο του βρέφους, καθώς αργότερα στο σπίτι της οικογένειας η γυναίκα ήταν μπροστά όταν βρέθηκε το πανάκι της Ίριδας στην κούνια της. Όπως λέει η 33χρονη μητέρα είπε αμέσως στην αδερφή της να το πάει στην αστυνομία.

«Προσπαθούσαμε να συνεφέρουμε την Ρούλα και λέει η Δήμητρα (σ.σ: η αδερφή της) «ωχ, το πανάκι της». «Μην το ακουμπάς, βάλτο σε μία σακούλα και πήγαινέ το στην ασφάλεια», είπε η Ρούλα».

Ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί μια άλλη μαρτυρία από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που ισχυρίζεται ότι την ημέρα που πέθανε η Ιρίδα, η μητέρα της είχε κανονίσει baby sitter για να προσέχει το μωρό και την Τζωρτζίνα.

«Έμαθε ότι την ημέρα που πέθανε η Ίριδα, ήταν προγραμματισμένο να πάει η μπέιμπι σίτερ να την κρατήσει για λίγες ώρες, για να βγει η μητέρα της και η αδελφή της μια βόλτα για καφέ. Της το είχαν ζητήσει από την προηγούμενη μέρα. Εκείνο το πρωινό περίμενε τηλεφώνημα κάπου στις 10 για να της πουν σίγουρα ότι θα την χρειαστούν και ποια ώρα ακριβώς», δήλωσε φίλη της οικογένειας.

 

Δείτε αναλυτικά την μαρτυρία στο βίντεο που ακολουθεί

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή