Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Κ. Νοτοπούλου στο ΡΘ: Η αγορά καταρρέει και έχουμε έναν δήμαρχο που μιλά στο ασανσέρ (audio)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

21/10/202010:56

Κ. Νοτοπούλου στο ΡΘ: Η αγορά καταρρέει και έχουμε έναν δήμαρχο που μιλά στο ασανσέρ (audio)

Κ. Νοτοπούλου στο ΡΘ: Η αγορά καταρρέει και έχουμε έναν δήμαρχο που μιλά στο ασανσέρ (audio)

Γράφει thessnews

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο, Σάκη Μόσχη και Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της δημοτική παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί» Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ερωτηθείς αρχικά για την Καραμανλή και τον ποδηλατόδρομο η κ. Νοτοπούλου ανέφερε πως «προφανώς η πόλη χρειάζεται ποδηλατοδρόμους όμως αυτό που έγινε στην πραγματικότητα ήταν μια προσπάθεια του κ. Ζέρβα να αντιγράψει με πολύ κακό και άτσαλο τρόπο την προσπάθεια του κ. Μπακογιάννη να κάνει έναν ποδηλατόδρομο χωρίς κανέναν απολύτως σχεδιασμό».

Όπως είπε η κ. Νοτοπούλου, ο ποδηλατόδρομος δημιουργεί πολλά προβλήματα ασφάλειας, κίνησης και όπως είπε «έγινε και ένα πάρτι απευθείας αναθέσεων» προσθέτοντας πως «είναι θέμα χρόνου να γίνει ατύχημα».

Για τα θέμα των απευθείας αναθέσεων τόνισε πως «αυτή τη στιγμή η αδιαφάνεια ξεκινά από το νομικό πλαίσιο. Με το νέο νομικό πλαίσιο του κ. Θεοδωρικάκου και του επιτελικού κράτους οι αρμοδιότητες έχουν μεταφερθεί στις οικονομικές επιτροπές. Αντί να αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει το  εκτελεστικό όργανο. Κανείς λοιπόν δεν ξέρει τι πραγματικά γίνεται».

Παράλληλα όπως είπε «ο κ. Ζέρβας σήμερα έχει αφήσει την πόλη και την πλατειά Αριστοτέλους να είναι χειρότερη από ποτέ. Που είναι η ευταξία που μας έταζε; Που είναι η ασφάλεια;» και πρόσθεσε πως «η δημοτική αστυνομία έχει μετατραπεί σε φοροεισπρακτικό μηχανισμό και ο κ. Ζέρβας ακλουθεί μια άστατη πολιτική. Βγάζει τα πασαλάκια, διευκολύνεται έτσι το διπλοπαρκάρισμα και την επόμενη εβδομάδα ξεσκίζεται στο να κόψει πρόστιμα στους ανθρώπους που διπλοπαρκάρουν. Μα γιατί βγάζεις τα πασαλάκια; Και τα πασαλάκια αυτά τα βάζει στον ποδηλατόδρομο».

Σχετικά με τον κορωνοϊό η κ. Νοτοπούλου τόνισε πως επιρρίπτονται οι ευθύνες σε νέους και επιχειρηματίες δεν επιρρίπτεται καμία ευθύνη στην κυβέρνηση και την δημοτική αρχή.

«Λεωφορεία δεν έφερε, Μετρό δεν έχουμε, προστασία δεν έχουμε. Οι γονείς τρέμουν στα σχολεία, η αγορά καταρρέει και κανείς δεν μιλά για αυτό. Έχουμε έναν δήμαρχο που μιλά στο ασανσέρ και αυτό δεν του απαντάει και που εγκαθιστά έναν θάλαμο και ψεκάζει τους πολίτες χωρίς έγκριση από τον ΕΟΦ», είπε χαρακτηριστικά.

«H πόλη δεν έχει λεωφορεία και αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη του κ. Ζέρβα»

«H πόλη δεν έχει λεωφορεία και αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη του κ. Ζέρβα και η πόλη δεν έχει Μετρό και αυτό είναι πρωτίστως ευθύνη του κ. Ζέρβα και του κ. Ταχιάου», τόνισε η κ. Νοτοπούλου.

«Σας θυμίζω ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε το σκάνδαλο του ΟΑΣΘ φρόντισε και υπήρχε εν εξελίξει διαγωνισμός για 250 καινούρια λεωφορεία τα οποία θα είχαν έρθει στην πόλη από τον Μάρτιο οικολογικά πράσινα αντιρρυπαντικά τελευταίας τεχνολογίας.

Ο κ. Ζέρβας πρωτοστάτησε στο να σταματήσει αυτός ο διαγωνισμός και ως το καλό παιδί της κυβέρνησης φρόντισε να βρει την λύση δίνοντας δωράκι στους πολίτες  λες και είμαστε ανόητοι να μας κοροϊδεύει, 50 μεταχειρισμένα λεωφορεία από την Λειψία από χρήματα που δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει» πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

27.10.202411:10

  Η 28η Οκτωβρίου είναι μια διαρκής υπόμνηση για το τι μπορούμε να πετύχουμε με εθνική ενότητα ακόμη κι αν έχουμε μπροστά μας το «αδύνατο», τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του στο Facebook.   «Ογδόντα τέσσερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202421:45

  Στη σημαντική υπέρβαση του δημοσιονομικού πλεονάσματος και τη μεγάλη μείωση του δημόσιου χρέους αποτυπώνεται η θετική πορεία της οικονομίας.   Είναι χαρακτηριστικό ότι το Δεκέμβριο θα υπάρξει νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 7,9 δισ., η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Στην τήρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

  Χωρίς τέλος μαίνεται η εσωκομματική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου και εκλογών, την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατρακυλά πέμπτο, με το ΠΑΣΟΚ να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

  Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονικης έκανε μετά την δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Συνομίλησε με κόσμο και κάθισε με συνεργάτες του σε κεντρικό καφέ της πόλης. Στη βόλτα στην Αγίας Σοφίας συνομίλησε με κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202413:57

  Στη δοξολογία της Ιεράς Μητροπόλεως του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.  Αν και στην εκκλησία φορούσε σακάκι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας έμεινε με το πουκάμισο και με αυτό έκανε δηλώσεις στις κάμερες. «Ας ευχηθούμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

  Κυριαρχία Μητσοτάκη και «Νέας Δημοκρατίας» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη δεύτερη θέση με σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέταρτη η «Ελληνική Λύση»

thess

Επικαιρότητα

ΕΛΛΑΔΑ

27.10.202409:10

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή