Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πιθανό το ενδεχόμενο συλλήψεων τις επόμενες μέρες (VIDEO)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

22/03/202208:45

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πιθανό το ενδεχόμενο συλλήψεων τις επόμενες μέρες (VIDEO)

Πλησιάζει η λύση του γρίφου σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Πιθανό το ενδεχόμενο συλλήψεων τις επόμενες μέρες (VIDEO)

Γράφει ThessNews-DESK

Πλησιάζει η λύση του γρίφου σχετικά με το μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

 

Οι επόμενες μέρες, σύμφωνα με το protothema.gr, είναι αρκετά κρίσιμες στην εξέλιξη των ερευνών και δεν αποκλείεται σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν ακόμα και συλλήψεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών ερευνών κυρίως στην περίπτωση της Τζωρτζίνας αλλά μέχρι τότε οι έρευνες εστιάζονται μεταξύ άλλων στις καταθέσεις των γιατρών και νοσηλευτών που ασχολήθηκαν με τα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιτροπή των ιατροδικαστών αναμένεται να παραδώσει στις Αρχές το πόρισμα θανάτου του πρώτου παιδιού, της Μαλένας. Η εικόνα που έχουν καταφέρει να σχηματίσουν οι αστυνομικοί οφείλεται κατά ένα μέρος στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού σκέλους των τοξικολογικών εξετάσεων της εννιάχρονης Τζωρτζίνας που απεβίωσε από αδιευκρίνιστα αίτια στις 29 Ιανουαρίου 2022.

 

 

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί

 

Θα διερευνηθεί από τους ειδικούς η ύπαρξη ουσιών όπως τα παράγωγα του καλίου, οι οποίες είναι δύσκολα ανιχνεύσιμες σε έναν οργανισμό αλλά μπορούν να επιφέρουν το θάνατο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια όπως η καρδιακή ανεπάρκεια.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το τελικό στάδιο των ερευνών το οποίο αφορά στις κλήσεις για κατάθεση από όλα τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση μαζί και με τους γονείς των τριών κοριτσιών.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους ο αρμόδιος εισαγγελέας μπορεί να ασκήσει δίωξη ακόμη και με το πόρισμα του ιατροδικαστή εφόσον αποδειχθεί οτι οθάνατος ήταν ασφυκτικός και βίαιος σε συνδυασμό με τις μαρτυρικές καταθέσεις που δείχνουν ότι κάποιος είναι ύποπτος,να έχει διαπράξει ένα έγκλημα.

 

Ανάρτηση με… αιχμές από την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου

 

Πριν από ένα χρόνο πέθανε το τρίτο και μικρότερο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, η μόλις επτά μηνών Ίριδα.

Η αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών, Δήμητρα Πισπιρίγκου έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για όσα ακούγονται.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ.

Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι.

Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου.

Η νονόκα σου ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας.

Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε.

Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» είναι η ανάρτησή της.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή