Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: «Η μητέρα ήθελε να χωρίσει όχι ο πατέρας» (video)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

09/03/202218:27

Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: «Η μητέρα ήθελε να χωρίσει όχι ο πατέρας» (video)

«Υπονόησαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας».

Πάτρα – Απόστολος Λύτρας: «Η μητέρα ήθελε να χωρίσει όχι ο πατέρας» (video)

Γράφει ThessNews-DESK

Μια διαφορετική εκδοχή αναφορικά με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις μεταξύ του ανδρόγυνου στην Πάτρα έδωσε νωρίτερα σήμερα ο νέος δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο ίδιος συναντήθηκε με το ζευγάρι, τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη. «Το τι ανακρίβειες έχουν ακουστεί για εκείνους δεν περιγράφονται. Βγήκανε και υπονόησαν ότι, όταν το ζευγάρι ήταν να χωρίσει, η μητέρα έκανε κάτι στο παιδί, για να γυρίσει πίσω ο πατέρας. Όμως, η μητέρα ήταν εκείνη που ήθελε να χωρίσει» δήλωσε, προσθέτοντας ότι έχει και μηνύματα του ζευγαριού από εκείνη την περίοδο, που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

Σχετικά με την γνωριμία του με το ζευγάρι, ο κ. Λύτρας είπε πως πενθούν για τα παιδιά τους, ακόμα και αν δέχονται απειλές: «Επίσης, βγήκαν και τους κατηγόρησαν που πήγαν σε μία συναυλία, αφού είχαν χάσει τα δύο τους παιδιά.

 

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Λύτρα εδώ:

 

 

Το ξέρετε ότι πήγαν στη συγκεκριμένη συναυλία, για να συναντήσουν τον τραγουδιστή, προκειμένου να διοργανωθεί συναυλία για το τρίτο παιδί, που ήταν άρρωστο; Ο πόνος των ανθρώπων εκφράζεται διαφορετικά. Πήγα στο σπίτι τους και είχαν φωτογραφίες των παιδιών που πέθαναν, είναι σε όλους του τοίχους του σπιτιού».

 

Ο δικηγόρος κ. Λύτρας ξεκαθάρισε ακόμη πως «δεν έχει αλλάξει το ζευγάρι τους δικηγόρους τους. Πλέον, έχω εντολή και εγώ από την κυρία Πισπιρίγκου, αλλά και από τον σύζυγό της, να βοηθήσουμε τις Αρχές, για να δούμε τι έχει συμβεί σε αυτή την υπόθεση. Έχουν ακουστεί πάρα πολλές ανακρίβειες από τα ΜΜΕ. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε κάποια στοιχεία, που περιμένουμε να τα παραδώσουμε στις Αρχές».

 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο βίντεο, το οποίο είχε τραβήξει η μητέρα από τα επεισόδια που πάθαινε η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο: «Υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο φαίνεται, δυστυχώς, τι συμβαίνει στο τρίτο παιδί.

 

Σε αυτό, η Τζωρτζίνα ανεβάζει πάρα πολλούς σφυγμούς και μετά ξαφνικά πέφτουν απότομα. Αυτό το έχουν πει οι γιατροί και από την Πάτρα και από το Ωνάσειο, όπου πέθανε το κορίτσι. Αυτό αποδεικνύει πως πρέπει να φύγουν κάποιες “σκιές” που φωτογραφίζουν τη μητέρα, καθώς αυτός είναι ο μηχανισμός που έκανε το παιδί να αποβιώσει».

 

«Ήδη έχω έρθει σε επαφή με καρδιολόγους. Κάποια πράγματα δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Δεν υπάρχει κάτι που να δικαιολογεί αυτές τις ανακοπές. Δυστυχώς, με όλους τους γιατρούς που έχω έρθει σε επαφή, μου λένε πως σαφέστατα υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή