Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Αφοπλιστικές δηλώσεις Εσίτι : «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέφτουν και στην φωτιά για τον Λουτσέσκου!»

AUTO MOTOSPORTS

08/03/202212:35

Αφοπλιστικές δηλώσεις Εσίτι : «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέφτουν και στην φωτιά για τον Λουτσέσκου!»

Ο Άντερσον Εσίτι προειδοποιεί την πρώην ομάδα του για την ατμόσφαιρα της Τούμπας και πλέκει το εγκώμιο του Ράζβαν Λουτσέσκου με εντυπωσιακές ατάκες για τον Ρουμάνο κόουτς του ΠΑΟΚ!

Αφοπλιστικές δηλώσεις Εσίτι : «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πέφτουν και στην φωτιά για τον Λουτσέσκου!»

Γράφει 3dsmin@

Μετά από τρία χρόνια στην Γάνδη, ο Άντερσον Εσίτι μετακόμισε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2019, όπου δεν μπόρεσε ποτέ να αφήσει το στίγμα του. Πριν από τρεις εβδομάδες, ο 27χρονος Νιγηριανός μέσος αποχώρησε από τον Δικέφαλο και συνεχίζει την καριέρα του στην Ουγγαρία με την φανέλα της Φερεντσβάρος.

 

Ο Εσίτι είναι ο παίκτης που συνδέει τον ΠΑΟΚ με την Γάνδη και φυσικά θα είναι ένας από τους… σίγουρους τηλεθεατές των δυο αναμετρήσεων αυτών, ανάμεσα στις δυο πρώην ομάδες του.

 

«Θα είμαι μπροστά στην τηλεόραση την Πέμπτη, γιατί ως ποδοσφαιρόφιλος ανυπομονώ κι εγώ για αυτό το παιχνίδι», λέει στην συνέντευξη του στην βελγική ιστοσελίδα nieuwsblad.be ο Νιγηριανός μέσος.

 

Η μεταγραφή του στην Φερεντσβάρος είχε μόλις ολοκληρωθεί όταν η κλήρωση έφερε τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Γάνδη. «Φυσικά θα ήθελα να είχα παίξει αυτό το ματς, γιατί είναι πάντα ωραίο να επιστρέφεις σε ένα γήπεδο όπου έχεις περάσει καλές στιγμές. Θα ήταν ωραίο να έβλεπα ξανά όλα αυτά τα γνωστά πρόσωπα», είπε ο Εσίτι για το αν θα ήθελε να παίξει κόντρα στην Γάνδη.

 

«Τώρα αισθάνομαι καλά στη Φερεντσβάρος και είμαι επικεντρωμένος στο μέλλον μου στην Ουγγαρία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Εσίτι ή το «βουνό» όπως ήταν το παρατσούκλι που του είχαν δώσει οι οπαδοί της Γάνδης, όσο έπαιζε για λογαριασμό της βελγικής ομάδας.

 

Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ δεν ήταν επιτυχημένη ο Νιγηριανός παραμένει εντυπωσιακά θετικός όταν ανατρέχει στην περίοδο του στον ΠΑΟΚ. «Στο τέλος κοιτάζω πίσω τον χρόνο μου στην Ελλάδα με ικανοποίηση. Υπήρχαν φυσικά σκαμπανεβάσματα και παρόλο που μερικές φορές δεν κύλισε όπως θα ήθελα, είμαι πολύ περήφανος για όσα καταφέραμε να πετύχουμε με την ομάδα», τονίζει ο Εσίτι για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

 

Σχολιάζοντας για λογαριασμό της βελγικής ιστοσελίδας το προφίλ του ΠΑΟΚ, ο Εσίτι είπε χαρακτηριστικά: «Η ομάδα είναι πολύ δυνατή και η ομάδα των παικτών είναι πολύ καλά ισορροπημένη. Η νοοτροπία είναι καλή, αλλά υπάρχει και μεγάλη ποδοσφαιρική ικανότητα. Ο προπονητής είναι επίσης κορυφαίος. Είναι καλός με τους παίκτες και θέλουν πραγματικά να πέσουν στη φωτιά για αυτόν!» και στην συνέχεια έκανε μια ειδική αναφορά στον Ράζβαν Λουτσέσκου λέγοντας: «Ζητάει να αγωνιστούν οι παίκτες για τον σύλλογο και μπορεί πραγματικά να εμπνεύσει και να παρακινήσει την ομάδα. Είναι ένας πραγματικά κορυφαίος προπονητής, που είναι και πολύ δυνατός στην τακτική. Περιμένω λοιπόν έναν πολύ ισορροπημένο αγώνα μεταξύ δύο δυνατών ομάδων, γιατί υπάρχει και ένας σπουδαίος προπονητής στον πάγκο της Γάνδης».

 

Ο Άντερσον Εσίτι… προειδοποιεί τους Βέλγους για την Τούμπα και την ατμόσφαιρα που θα ζήσουν το βράδυ της Πέμπτης στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες. «Το γήπεδο του ΠΑΟΚ είναι απλά εντυπωσιακό. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Κρίμα που λόγω των κανόνων του Covid δεν είναι δυνατό να γεμίσει εντελώς. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα θα είναι εξαιρετική την Πέμπτη το βράδυ», είπε ο Εσίτι.

 

Σε ότι αφορά τα αμιγώς αγωνιστικά, ο Νιγηριανός μέσος μίλησε για μια πρόκριση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, προβλέποντας μια συναρπαστική μονομαχία.

 

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ελλάδα, όπως και η Γάνδη στο Βέλγιο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίζουν κάθε φορά. Ο ΠΑΟΚ επίσης κυριαρχεί συχνά στα ματς του. Περιμένω ότι και οι δύο ομάδες θα πιέσουν πολύ και θα θέλουν να διεκδικήσουν την κατοχή. Θα είναι μια πραγματική μάχη για την μπάλα. Και οι δύο προπονητές έθεσαν τον πήχη πολύ ψηλά, τόσο σωματικά όσο και τακτικά. Θα είναι μια πολύ συναρπαστική μονομαχία. Οι λεπτομέρειες θα κρίνουν ποιος μπορεί να προκριθεί στα προημιτελικά του Conference League».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή