Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Πασχαλάκης στην THESSNEWS.GR : «Αφιερωμένη στον κόσμο η πρόκριση – Να πάμε μέχρι εκεί που αξίζουμε» (vid)

AUTO MOTOSPORTS

25/02/202210:00

Πασχαλάκης στην THESSNEWS.GR : «Αφιερωμένη στον κόσμο η πρόκριση – Να πάμε μέχρι εκεί που αξίζουμε» (vid)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλάει στην THESSNEWS.GR για το πως έζησε την διαδικασία των πέναλτι, για τους πανηγυρισμούς στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ κάνει και μια… ειδική αφιέρωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την πρόκριση απέναντι στην Μίντιλαντ.

Πασχαλάκης στην THESSNEWS.GR : «Αφιερωμένη στον κόσμο η πρόκριση – Να πάμε μέχρι εκεί που αξίζουμε» (vid)

Γράφει 3dsmin@

Αναμφίβολα ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είχε έναν σημαντικό ρόλο στην βραδιά πρόκρισης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μίντιλαντ. Ο διεθνής τερματοφύλακας απέκρουσε το πρώτο πέναλτι των Δανών στην διαδικασία – θρίλερ στην Τούμπα και έβαλε το… χεράκι του για να συνεχίσει ο Δικέφαλος στην φάση των “16” του Κόνφερενς Λιγκ.

 

Ο “Πάσχα” μιλάει στην THESSNEWS.GR για το πως έζησε την διαδικασία των πέναλτι, για τους πανηγυρισμούς στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ κάνει και μια… ειδική αφιέρωση στον κόσμο του ΠΑΟΚ για την πρόκριση απέναντι στην Μίντιλαντ.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην THESSNEWS.GR ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης:

 

Για το πώς αισθάνεται για την πρόκριση, την πρώτη του ΠΑΟΚ στα πέναλτι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση: «Αισθάνομαι όμορφα για αυτή την πρόκριση. Και πριν την απόκρουση στο πέναλτι, ένιωθα καλά και ένιωθα έτοιμος γιατί κάναμε μα καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα. Κάναμε καλή δουλειά και μας βγήκε».

 

Για το αν είχε στο νου του ότι θα πάει στα πέναλτι: «Το σκορ ήταν ρευστό από το πρώτο ματς, άρα οι πιθανότητες να πάμε παράταση ή πέναλτι ήταν πολλές. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για αυτό το ματς και νομίζω φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

 

Για τις οδηγίες του Ζοσέ Μορέιρα λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας των πέναλτι: «Μου έδωσε οδηγίες για τα πέναλτι. Με τον Ζοσέ είμαστε πάρα πολύ κοντά και εκτός προπονήσεων. Πέραν των προπονήσεων, έχουμε μια σχέση πατέρα – γιού εκτός αγωνιστικών χώρων. Κάνουμε και άλλα πράγματα εκτός γηπέδου μαζί. Σίγουρα θέλω να του πω ένα ευχαριστώ, γιατί δουλέψαμε πολύ μέσα σε αυτές τις μέρες. Η δουλειά που κάναμε αυτό το διάστημα και οι οδηγίες του μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες και σε αυτό το παιχνίδι. Τον ευχαριστώ τον Ζοσέ, ευχαριστώ και τον Ταλιχμανίδη και τον Ζίβκοβιτς, γιατί με υποστήριξαν πριν την διαδικασία των πέναλτι και με βοήθησαν όλοι ψυχολογικά».

 

Για το μέχρι που θα πάει ο ΠΑΟΚ φέτος στην Ευρώπη: «Μέχρι… όπου αξίζουμε. Μακάρι να είμαστε καλύτεροι και να συνεχίσουμε και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

 

Για το που αφιερώνει την πρόκριση: «Θέλω να την αφιερώσω στους συμπαίκτες, που είμαστε από την προετοιμασία όλοι μαζί και δουλεύουμε σκληρά. Μέσω αυτής της δουλειάς, βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε τώρα. Στα πρόσωπα που είναι κοντά και με στηρίζουν από την αρχή της χρονιάς. Φυσικά αφιερώνω την πρόκριση και στον κόσμο της ομάδας, που το ήθελε πολύ και το χάρηκε πολύ. Ο κόσμος μας έδωσε δύναμη για να μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση».

 

Για τους πανηγυρισμούς στο τέλος του αγώνα: «Είναι πάρα πολύ όμορφες στιγμές, έχουμε ζήσει πάρα πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ. Στα 4,5 χρόνια που είμαι στην ομάδα, έχω ζήσει πάρα φανταστικά πράγματα, πολύ όμορφες στιγμές. Χτίζουμε κάτι καλό, μεγαλώνουμε αυτή την ομάδα και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας».

 

Για το αν είναι κάτι που έλειπε από την ομάδα μια πορεία στην Ευρώπη: «Δεν βάζουμε… ταβάνι. Δεν το βλέπουμε έτσι. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να νιώθουμε καλά εμείς, να είμαστε δυνατοί, να δουλεύουμε σωστά και όπου αξίζουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν».

 

Για το σχόλιο του Κούρτιτς που τον χαρακτήρισε… legend : «Κατ’αρχήν να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια. Αυτό που έχω να πω εγώ για τον Γιάσμιν, είναι ότι αν έχω τέτοιους συμπαίκτες σίγουρα γίνεσαι καλύτερους. Και ο Γιάσμιν και ο Στέφαν Σβαμπ ή ο Βιεϊρίνια είναι πολύ καλοί στις εκτελέσεις πέναλτι, δουλεύουμε συνέχεια. Αν έχεις τέτοιους συμπαίκτες σίγουρα γίνεσαι καλύτερος…».

 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και στο βίντεο της THESSNEWS.GR :

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202415:20

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή