Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Λουτσέσκου : «Νοκ άουτ ο Κούρτιτς – Αυτή την περίοδο δεν θυμάμαι πως είναι η γυναίκα μου»!

AUTO MOTOSPORTS

16/02/202213:42

Λουτσέσκου : «Νοκ άουτ ο Κούρτιτς – Αυτή την περίοδο δεν θυμάμαι πως είναι η γυναίκα μου»!

Ο Ρουμάνος κόουτς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Δανούς, ενώ αποκάλυψε πως θα μείνουν εκτός αποστολής τόσο ο Γιάσμιν Κούρτιτς, όσο και ο Τόμας Μουργκ. Πως σχολίασε το σερί των αγώνων με παράδειγμα την… γυναίκα του!

Λουτσέσκου : «Νοκ άουτ ο Κούρτιτς – Αυτή την περίοδο δεν θυμάμαι πως είναι η γυναίκα μου»!

Γράφει 3dsmin@

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της Τούμπας για τον αγώνα με την Μίντιλαντ, τις απουσίες που έχει και την διαχείριση του ρόστερ σε ένα ακόμα σερί με δύσκολα παιχνίδια.

 

Ο Ρουμάνος κόουτς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Δανούς, ενώ αποκάλυψε πως θα μείνουν εκτός αποστολής τόσο ο Γιάσμιν Κούρτιτς, όσο και ο Τόμας Μουργκ.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για το πόσο αλλάζει η προσέγγιση του ΠΑΟΚ το ότι δεν υπάρχει το εκτός έδρας γκολ και το αν θεωρεί ότι πλέον είναι καλύτερα τα πράγματα για την ομάδα σε σχέση με το κλείσιμο των ομίλων: «Οι κανονισμοί είναι αυτοί και πρέπει άμεσα να προσαρμοστούμε, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις περιστάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ή δεν μου αρέσει, θα πρέπει να προετοιμαστούμε και να αγωνιστούμε αναλόγως. Πιστεύω ότι η πρόκριση θα κριθεί στο δεύτερο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη. Η προσέγγιση μας θα είναι όπως σε όλα τα ματς. Με θέληση για την νίκη και συγκέντρωση. Έχουμε απέναντι μας μια καλή ομάδα, από ένα καλό πρωτάθλημα και με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία ποδοσφαίρου. Η Μίντιλαντ είναι επιθετική και οργανωμένη ομάδα, εμείς έχουμε όμως τον δικό μας τρόπο».

 

Για το αν τα παιχνίδια με την Μίντιλαντ, έχουν ομοιότητες με τις μονομαχίες του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη στους ομίλους: «Υπάρχουν διαφορές μεγάλες στο πως παίζει η μια ομάδα με την άλλη. Η Κοπεγχάγη έχει περισσότερο ένταση στο παιχνίδι της στο πως κυκλοφορεί την μπάλα, η Μίντιλαντ είναι μια ομάδα που έχει μια ταυτότητα συγκεκριμένη και πιέζει για να εκμεταλλευτεί τα λάθη του αντιπάλου, με τις δεύτερες μπάλες σε οποιοδήποτε χώρο του γηπέδου. Εμείς σκεφτόμαστε τα ματς με την Μίντιλαντ και δεν συγκρίνουμε το τι έγινε στα παιχνίδια με την Κοπεγχάγη».

 

Για την διαχείριση του ρόστερ και το πόσο δύσκολο είναι να παίζει η ομάδα ανά τρεις μέρες: «Δεν πιστεύω ότι είναι δύσκολο, γιατί έχουμε συνηθίσει σε μια τέτοια κατάσταση και εγώ και οι παίκτες. Μετά το παιχνίδι κοιμάμαι 3-4 ώρες, μετά πηγαίνω στην προπόνηση την επόμενη μέρα, προετοιμάζουμε το επόμενο παιχνίδι. Ενδιάμεσα προσπαθούμε να βρούμε κίνητρο. Στο δεδομένο χρονικό σημείο μπορώ να σας πω ότι δεν θυμάμαι το πώς είναι η… γυναίκα μου!

Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τους παίκτες. Αγώνας, προπόνηση, λίγες ώρες με την οικογένεια τους, ύπνος, από εκεί και πέρα κάποιες σκέψεις για το αν θα παίξουν ή όχι. Υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα αυτή την περίοδο, οπότε ο τρόπος είναι να παλεύεις».

 

Για τις απουσίες που θα έχει ο ΠΑΟΚ και για το σκεπτικό του για τις επιλογές του για την λίστα την ευρωπαϊκή: «Ο Κούρτιτς και ο Μουργκ, δεν θα είναι μαζί μας, ο Τσόλακ θα είναι κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Κούτσιας.

Είναι πολύ απλό το σκεπτικό για την λίστα. Ένας επιθετικός έφυγε, ένας έπρεπε να μπει. Ο Ίνγκασον που ήταν εκτός λόγω τραυματισμό, έπρεπε να μπει στην λίστα, ο Βαρέλα εκτός λίστας λόγω κάποιων θεμάτων με την ομάδα. Ο Φιλίπε Σοάρες είναι μια επένδυση για την ομάδα και μια επιλογή στον άξονα με ποιότητα. Για αυτόν είναι 2,5 εβδομάδες εδώ και θα χρειαστεί λίγο χρόνος παραπάνω να προσαρμοστεί για να καταλάβει τι θέλουμε από αυτόν στο γήπεδο, γιατί ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο με σερί παιχνίδια και οι προπονήσεις είναι περισσότερο που μας βοηθούν να κάνουν την μετάβαση από τον έναν αγώνα στον άλλον. Χρειαζόμαστε κίνητρο, φρεσκάδα και 18-19 παίκτες ουσιαστικά βασικούς. Όταν λέω φρεσκάδα εννοώ και σωματική και ψυχολογική. Χρειάζεται να υπάρχει πίεση στην ομάδα».

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή