Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / «Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» – Παράσταση της θεατρικής ομάδας «Aντίρρηση» στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς» (ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

30/06/202117:54

«Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» – Παράσταση της θεατρικής ομάδας «Aντίρρηση» στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς» (ΦΩΤΟ)

«Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα» – Παράσταση της θεατρικής ομάδας «Aντίρρηση» στο πρώην στρατόπεδο «Παύλος Μελάς» (ΦΩΤΟ)

Γράφει ThessNews-DESK

Την Κυριακή το μεσημέρι, και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ ο υδράργυρος «χτυπούσε» κόκκινο σε όλη την Επικράτεια, η θεατρική ομάδα «Αντίρρηση» του γνωστού ηθοποιού  του ΚΘΒΕ , Νίκου Μαραγκόπουλου, πραγματοποιούσε εκδήλωση εντός του πρώην στρατόπεδου «Παύλος Μελάς».

 

 

 

Με τον κόσμο να ανταποκρίνεται παρά την εικόνα «έρημης πόλης» που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα του Καλοκαιριού η Θεσσαλονίκη, η πολυμελής ομάδα μοιράστηκε τον ρόλο της «Μελίνας» στο γνωστό θεατρικό έργο των McMillan και Donahoe, «βάζοντας» στο παιχνίδι και τους θεατές οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτή την διαδραστική παράσταση που δεν άφησε κανέναν, μηδενός εξαιρουμένου, ασυγκίνητο.

 

 

 

 

 

 

Λίγα λόγια για το έργο

 

«Η μαμά ενός επτάχρονου κοριτσιού κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Το κοριτσάκι ξεκινάει μια λίστα με όλα τα υπέροχα πράγματα για τα οποία αξίζει να ζεις… Ενήλικας πια, έρχεται να μας διηγηθεί την ιστορία της. Και την ιστορία της Λίστας. Γιατί, όσο περνάνε τα χρόνια, η Λίστα μεγαλώνει…

 

Το “Όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα” είναι ένα έργο τρυφερό, ξεκαρδιστικό, συγκινητικό και γεμάτο αισιοδοξία. Ένα έργο-αγκαλιά, που φτιάχνεται κάθε βράδυ ξανά από την ηθοποιό και το κοινό μαζί»

 

 

 

 

Οι συντελεστές

 

Η πολυμελής θεατρική ομάδα «Αντίρρηση» αποτελείται από ανθρώπους όλων των ηλικιών καθώς μπορούσε κανείς να δει μεταξύ των «πρωταγωνιστών» από νεαρούς έφηβους μέχρι ενήλικες. Σε δύσκολες εποχές, η τέχνη θα μπορούσε να είναι «απάντηση» και νομίζω πως δεν μπορεί κανείς να διαφωνήσει επ’αυτού.

 

Τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης, με σεβασμό στο περιβάλλον και την τέχνη του θεάτρου, οι 38 βαθμοί κελσίου δεν εμπόδισαν τους θεατές να απολαύσουν την μοναδική αυτή παράσταση με τα τόσα πολλά μηνύματα που «περνούσε» επί παντός επιστητού. Κεντρικό μήνυμα, «μην το βάζετε ποτέ κάτω» και η «αισιοδοξία στο τέλος κερδίζει» , τι πιο όμορφο και αισιόδοξο από μια ιστορία ζωής που τα έχει όλα: Θλίψη, πόνο, έρωτα, αγάπη και αποχωρισμό.

 

Έχουμε ανάγκη την τέχνη, κανείς δεν έχει… «Αντίρρηση».

 

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή