Αρχική / ΕΛΛΑΔΑ / Βίσση-Βανδή: Έγραψαν… ιστορία και αποθεώθηκαν από τα social media – Ένα ανεπανάληπτο σόου στον τελικό του «J2US» (VIDEOS)

ΕΛΛΑΔΑ

27/12/202018:57

Βίσση-Βανδή: Έγραψαν… ιστορία και αποθεώθηκαν από τα social media – Ένα ανεπανάληπτο σόου στον τελικό του «J2US» (VIDEOS)

Βίσση-Βανδή: Έγραψαν… ιστορία και αποθεώθηκαν από τα social media – Ένα ανεπανάληπτο σόου στον τελικό του «J2US» (VIDEOS)

Γράφει ThessNews-DESK

γράφει ο #tileorasakias

Ο Νίκος Κοκλώνης το υποσχέθηκε και το έκανε… το θαύμα του. Το φετινό «Just 2 of us» έγραψε ιστορία, στην ελληνική τηλεόραση και το ελληνικό τραγούδι, με το ντουέτο Βίσση-Βανδή και τα social media τους αποθέωσαν.

 

Η ίντριγκα μεταξύ Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή λίγο πριν και λίγο μετά το 2000 ήταν αντίστοιχη του διδύμου Βουγιουκλάκη – Καρέζη στον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ανταγωνισμός στο έπακρο για την θέση της κορυφής. Οι πραγματικές προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους; Ποιον ένοιαζαν στη σόουμπιζ;  Ο… κακός χαμός να γινόταν για να τραφεί το φιλοθεάμον κοινό που πάντα «τσιμπούσε» στο «παραγάδι».

Αν κάποιος το 2000 έλεγε στους φανς των δύο τραγουδιστριών ότι θα έκαναν ζωντανό ντουέτο σε σόου, θα το θεωρούσαν από τρελό μέχρι και… υβρις. Κι όμως, το 2020, την χρονιά της πανδημίας και την εποχή της απόλυτης ανομβρίας στα ελληνικής παραγωγής τηλεοπτικά σόου ο Νίκος Κοκλώνης, ο μόνος που κοντράρει τον Ατζούν, κατάφερε και έφερε επί σκηνής τις δύο σταρ.

 

Το… κόλπο

Πως το κατάφερε; Το αποκάλυψε ο ίδιος στον αποψινό τελικό .

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και την Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» ανέφερε χαρακτηριστικά με τις δύο γυναίκες να μην δίνουν άλλη εκδοχή στο γεγονός.

 

 

Ένα ντουέτο που έγραψε ιστορία

Χωρίς υπερβολή, για τα τηλεοπτικά και μουσικά δρώμενα της χώρας, αυτό που έζησαν χιλιάδες τηλεθεατές περί την μία τα ξημερώματα, Σαββάτου, δεύτερης μέρας Χριστουγέννων, ήταν ιστορικό.

Ιστορικό όχι γιατί αλλάζει τον ρου της ιστορίας. Αλλά γιατί έγινε για πρώτη φορά. Και ότι γίνεται για πρώτη φορά γράφει, δεν ξεγράφει.

Μαζί στη σκηνή για περίπου 20 λεπτά δύο από τις μεγαλύτερες σταρ που έβγαλε ο χώρος τα τελευταία τριάντα χρόνια. Με ένα φιλί στο στόμα (;) για υπογραφή.

 

 

Μοναδικό σόου

Προηγήθηκε ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο σόου από την Άννα Βίσση. Τραγούδησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες και έδωσε ραντεβού για την μεγάλη διαδικτυακή της συναυλίας την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Η μοναδική Άννα Βίσση αρχικά τραγούδησε μεγάλες δικές της επιτυχίες μαγεύοντας και καθηλώνοντας με την ερμηνεία της τους πάντες στο live του τελικού του J2US.

 

Ενώ στην συνέχεια εκτόξευσε τη διασκέδαση στην σκηνή του J2US με ένα ξεσηκωτικό, υπέροχο πρόγραμμα.

Και με ένα ακόμα πιο υπέροχο κλείσιμο μετά το ντούετο με τη Δέσποινα Βανδή

 

Υποκλίθηκαν τα social media

Το αποτέλεσμα της βραδιάς ήταν τόσο άρτιο, τόσο καλοδουλεμένο από όλους, τόσο εξαιρετικό όσο οι Βίσση και Βανδή που δεν άφησαν αδιάφορα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ήταν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης. Και όταν έκανε την εμφάνιση της η Άννα Βίσση το «απόλυτη σταρ» πρέπει να ήταν η δημοφιλέστερη λέξη. Με 130.000 tweets στην μία τα ξημερώματα το J2US έσπασε όλα τα ρεκόρ. Στην συνύπαρξη των δύο, κάθε ανανέωση στο hashtag έδειχνε και 1000 tweets παραπάνω ανά κάθε 2-5 λεπτά, φτάνοντας τελικά τα 141.000 tweets μετά και την ανάδειξη του νικητή του σόου (Ζοζεφίν-Νάσος Παπαργυρόπουλος).

Αντίστοιχα και στο facebook ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης με φωτογραφίες από τα σπίτια και τις τηλεοράσεις όσων έβλεπαν (στη μία τα ξημερώματα!) να δίνουν και να παίρνουν.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202422:15

  Η ανάρτηση του “Μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων…” Καλησπέρα φίλοι μου! ☑️Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου με σημαντικό έλλειμα βροχοπτώσεων.Για παράδειγμα οι δύο προηγούμενοι μήνες (Σεπ-Οκτ ) κύλησαν με περίπου

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202421:03

  Στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς» θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα είναι ανοικτή για να την επισκεφτεί το κοινό.   Οι ώρες

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:44

  Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενημέρωσε τηλεφωνικά την ΕΛΑΣ, ότι κατά τη διάρκεια στάσης που έκανε, στο Νεοχώρι του Δήμου Σουλίου, διαπίστωσε την παραβίαση της σφραγίδας του φορτίου που μετέφερε με τελικό προορισμό την Ιταλία. Στη συνέχεια, ο ίδιος

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202419:00

  Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Γερμανούς κατακτητές, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024, στις 11 π.μ., με εκδήλωση στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στις Συκιές με πρωταγωνιστές τους μαθητές. Μετά την παρέλαση της 28ης

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202418:53

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας προχώρησε στη σύλληψη ενός αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνεται ακόμη ένα άτομο για

ΕΛΛΑΔΑ

24.10.202418:38

27 πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε 24 ώρες στην Ελλάδα. Οι 21 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη έξι. Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή