Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Έβγαλε πείσμα ο ΠΑΟΚ και… ξεπάρκαρε το πούλμαν του Παναθηναϊκού!

AUTO MOTOSPORTS

06/02/202221:40

Έβγαλε πείσμα ο ΠΑΟΚ και… ξεπάρκαρε το πούλμαν του Παναθηναϊκού!

Κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League. Έδωσε την λύση επιθετικά, η άμυνα με Ίνγκασον και Σάστρε να σκοράρουν.

Έβγαλε πείσμα ο ΠΑΟΚ και… ξεπάρκαρε το πούλμαν του Παναθηναϊκού!

Γράφει 3dsmin@

Κάνοντας εντυπωσιακή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League. Έδωσε την λύση επιθετικά, η άμυνα με Ίνγκασον και Σάστρε να σκοράρουν. 

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς για τους «πράσινους» καθώς μόλις στο έκτο λεπτό ο Παλασιος μετά από συνεργασία με τον Ρούμπεν βρέθηκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του Πασχαλάκη. Μετά το γκολ, οι «ασπρόμαυροι» φανερά επηρεασμένοι από το κακό ξεκίνημα δεν είχαν σωστές επιλογές, μην μπορώντας να φτάσουν οργανωμένη στην αντίπαλη περιοχή. Με την πάροδο του χρόνου και κυρίως μετά το 20λεπτο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του, με τον Τσόλακ στο 25’ να αγγίζει την ισοφάριση, όταν το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι.

 

Η ευκαιρία του Δικεφάλου, έδωσε… πνοή στην αναμέτρηση, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν δις στο 28’. Στο επόμενο λεπτό ο Τρεϊμάνις θέλησε να ελέγξει ένα «καθαρό» μαρκάρισμα του Τσιγγάρα στον Αϊτόρ. Ο εκνευρισμός από τις καθυστερήσεις έφερε τις δύο ομάδες στη συνέχεια να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου με διαδοχικά λάθη.  Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Παναθηναϊκού, οι γηπεδούχοι ζήτησαν την εσχάτη των ποινών, χωρίς ωστόσο κάτι περισσότερο.

 

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Λουτσέσκου… έπαιξε το χαρτί του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο έμπειρος άσος έδωσε ενέργεια και ρυθμό στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έγινε περισσότερο απειλητικός, μεταφέροντας την πίεση προς την περιοχή του Μπρινιόλι. Στο 52’ ο Μπίσεσβαρ έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν με διαδοχικές καθυστερήσεις να σπάσουν το ρυθμό του αγώνα, κρατώντας εύκολα ανέπαφη την εστία τους.

 

Ο Δικέφαλος συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με τους Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ και Άκπομ να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο, μην δίνοντας ωστόσο κάτι περισσότερο στους γηπεδούχους. Οι «ασπρόμαυροι» παρά το γεγονός πως είχαν σχεδόν σε απόλυτο βαθμό την κατοχή δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αμυντική διάταξη της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

 

Η… δικαίωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 77ο λεπτό με τον Ίνγκασον να σκοράρει με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Ζίβκοβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το ασταθές διώξιμο της μπάλας. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι γηπεδούχοι έψαξαν με κάθε τρόπο το γκολ για την πλήρη ανατροπή του σκορ, με τη… λύτρωση να έρχεται στο 89ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Σάστρε, το οποίο αφού βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίκτυα. Από εκεί και μετά δεν άλλαξε κάτι, με τον ΠΑΟΚ να φτάνει σε ένα άκρως σημαντικό τρίποντο.

 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης – Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (64’ Μιτρίτσα), Κούρτιτς (82’ Σβαμπ), Τσιγγάρας (64’ Σίντκλεϊ),  Μουργκ (46’ Μπίσεσβαρ), Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (64’ Άκπομ).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος (68’ Αγιούμπ), Ρούμπεν, Λούντκβιστ (41’ Βιτάλ), Αϊτόρ (80’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (80’ Καρλίτος), Ιωαννίδης (68’ Γκατσίνοβιτς).

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202410:51

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή