Αρχική / ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ / «Οι καρδιές ραγίζουν – Το στόμα τρεβλίζει»: Τα συγκλονιστικά γράμματα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη (ΦΩΤΟ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/02/202214:58

«Οι καρδιές ραγίζουν – Το στόμα τρεβλίζει»: Τα συγκλονιστικά γράμματα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη (ΦΩΤΟ)

«Μαύρισε» με ιδιόχειρα σημειώματα, ποιήματα γεμάτα πόνο και δάκρυα ο τοίχος από φελλό που κατασκευάστηκε, στην οδό Γαζή, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Αλκιβιάδης.

«Οι καρδιές ραγίζουν – Το στόμα τρεβλίζει»: Τα συγκλονιστικά γράμματα στο σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη (ΦΩΤΟ)

Γράφει 3dsmin@

«Μαύρισε» με ιδιόχειρα σημειώματα, ποιήματα γεμάτα πόνο και δάκρυα ο τοίχος από φελλό που κατασκευάστηκε, στην οδό Γαζή, στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Αλκιβιάδης.

 

Γνωστοί και άγνωστοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμπαρασταθούν στη θλίψη της μητέρας του είτε να πουν το τελευταίο αντίο στον φίλο που θα ήθελαν να είχαν γνωρίσει…

Συγκλονιστικά είναι τα μηνύματα και οι ζωγραφιές που αφήνουν μικρά παιδιά από τέσσερα έως 10 χρόνων στο σημείο της δολοφονίας.
«Άλκη είμαι πολύ θλιμμένος γι’ αυτό που έπαθες. Ελπίζω να μην νιώθεις μόνος εκεί που είσαι», γράφει ζωγραφίζοντας ένα λουλούδι ο Δημήτρης 9 χρόνων.

 

 

Αντίστοιχα, από τον Ιωάννη 4ων χρονών έχει τοποθετηθεί ένα βρεφικό κορμάκι που αναγράφει «Με θαυμασμό».

«Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις ψωμί. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος», γράφουν φίλοι του Άλκη.

 

 

«Ήτανε μόνο δεκαεννιά, στου Χαριλάου τα στενά έκοβε βόλτες.
Με φίλους του είχε βρεθεί, ποτέ δεν είχε ονειρευτεί αυτές τις κόντρες.
Ήτανε μόνο δεκαεννιά, όνειρο είχε στη ζωή του να πετύχει.
Ήταν περήφανος για αυτό, όμως αλλιώς ήταν γραφτό, δεν είχε τύχη…
Κάποιος του έκλεισε τον δρόμο, σκόρπισε γύρω του τον τρόμο, φώναζε ΠΑΟΚ και χτυπούσε και το μαχαίρι του γυρνούσε…» γράφει με μαύρα γράμματα ένα ποίημα στον τοίχο της πολυκατοικίας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος.

 

 

Απογοητευμένοι είναι και οι φίλαθλοι των δύο μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης με τους περισσότερους να αφήνουν σημειώματα λέγοντας είτε πως αλλάζουν ομάδα είτε απαιτώντας τη διάλυση των συνδέσμων. Στην τζαμαρία του κλειστού πρώην καταστήματος στην γωνία της οδού, ένα άλλο σημείωμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ + ΠΑΕ ΆΡΗ – Τα συγγνώμη και τα συλλυπητήρια δεν αρκούν! Μια είναι η λύση: Διαλύστε τους συνδέσμους τώρα!»

 

 

Παράλληλα, στο σημείο δε σταματούν να έρχονται όλο και περισσότερες μητέρας «ραγίζοντας» καρδιές με όσα γράφουν για το «γιο» τους αλλά και για την ατυχή μητέρα του.

«Δεν έχω φανέλα να σου αφήσω, ούτε κασκόλ! Δεν είμαι οπαδός, ούτε και φίλαθλος. Είμαι όμως μάνα αγόρι μου και σου αφήνω ένα λουλούδι, σα κι εσένα, ένα κερί για την ψυχή σου και ένα δάκρυ γεμάτο πόνο!», γράφει ένα από αυτά.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

17.10.202406:52

  Το ατύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στο δρόμο Ν. Ρυσίου- Βασιλικών στο ύψος των Ταγαράδων. Εμπλέκονται δύο φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.        

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202422:09

    Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πέρασε το απόγευμά του σε νοσοκομείο της πόλης όπου υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, ευτυχώς με καθησυχαστικά αποτελέσματα. Ο Στέλιος Αγγελούδης είχε ενοχλήσεις στο στήθος από το πρωί ωστόσο τήρησε κανονικά το πρόγραμμά του. Μετά τα εγκαίνια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:44

    Ήταν μια συμβολική επιλογή, καθώς το αγαπημένο  τραγούδι του Στέλιου Αγγελούδη ακουγόταν από τα ηχεία,  στο εκλογικό κέντρο του της οδού Βενιζέλου όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης στις 15 Οκτωβρίου 2023.         «Μόνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202421:15

  Επιλεγμένες ετικέτες από 14 μικρά οινοποιεία και 2 αποστακτήρια, σερβιρίστηκαν όσοι εκτιμούν τις αυθεντικές γεύσεις και δεν χάνουν καμία εκδήλωση που διοργανώνει το Blé Vin και η Blé Taste Gallery.   Απόψε, o πεζόδρομος της Αγίας Σοφίας δεν στάθηκε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202420:00

  Πολύ θετικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα από την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Πληρώνω όσο Πετάω» που ξεκίνησε στο Δήμο Θέρμης πριν από έναν ακριβώς χρόνο, τον Οκτώβριο του 2023.   Πρόκειται για μία νέα γραμμή συλλογής βιοαπόβλητων απορριμμάτων η

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

16.10.202419:00

      Μετά την επιτυχία της πρώτης δράσης, συνεχίζει την συλλογική  προσπάθεια για κοινωνική αλληλεγγύη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, μαζί με τους «Περβολάρηδες Θεσσαλονίκης» στο πάρκινγκ πίσω από το Κατσάνειο, για να δώσουμε νέα πνοή στον χώρο της κοινότητάς μας!

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή