Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / «Προξενιό» Βούγια – Λεκάκη στον αέρα του Ράδιο Θεσσαλονίκη (VIDS)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

18/04/201918:41

«Προξενιό» Βούγια – Λεκάκη στον αέρα του Ράδιο Θεσσαλονίκη (VIDS)

«Προξενιό» Βούγια – Λεκάκη στον αέρα του Ράδιο Θεσσαλονίκη (VIDS)

Γράφει ThessNews-DESK

Στο ενδεχόμενο συνεργασίας και κοινής καθόδου στις εκλογές αναφέρθηκαν στον αέρα του Ράδιο Θεσσαλονίκη και στον Στέφανο Διαμαντόπουλο οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας και Πέτρος Λεκάκης.

Αρχικά ο Σπ. Βούγιας, επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη» έκανε ανοιχτή πρόταση συνεργασίας στον αντιδήμαρχο της διοίκησης Μπουτάρη και επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη Πρώτη».

«Καλώ δημόσια ανοιχτά τον Πέτρο Λεκάκη σε συνεργασία. Είμαι ανοιχτός στις συνεργασίες, πάνω σε θέματα της πόλης και πιστεύω στις συνεργασίες με άλλες όμορες παρατάξεις» ανέφερε αρχικά.

Μιλώντας για την παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρώτη» και τα στελέχη της σχολίασε πως «προέκυψαν από τα σπλάχνα της Πρωτοβουλίας, μιλούν για τα ίδια θέματα, νομίζω μπορούν να δώσουν αυτή την ώθηση να μπούμε στον δεύτερο γύρο και αν μπούμε, επειδή είμαστε στο κέντρο του πολιτικού φάσματος, νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον δήμο».

«Τον κάλεσα ανοιχτά και θα σας πει και ο ίδιος σε λίγο πως το σκέφτεται. Νομίζω είναι αυτονόητο είναι κρίμα να μοιράζουμε τα ποσοστά μας και να κερδίσει κάποιος στην είσοδο στον δεύτερο γύρο, για εμάς είναι διαβατήριο για να διεκδικήσουμε τον δήμο» κατέληξε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Σπύρος Βούγιας.

«Προφανώς την πρόταση την έκανε στον αέρα από εσάς γιατί σε εμένα προσωπικά δεν μου έχει κάνει καμία πρόταση. Το ίδιο μπορώ να την κάνω και εγώ και να πω τον Σπύρο να έρθει μαζί μας να συνεργαστούμε να πάμε την πόλη εκεί που πρέπει. Την ίδια πρόσκληση μπορώ να απευθύνω και εγώ στον Σπύρο τον Βούγια να συνεργαστούμε προκειμένου να έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε» απάντησε λίγο μετά φιλοξενούμενος στον αέρα του Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Πέτρος Λεκάκης.

«Να δώσουμε ένα σπρώξιμο στην πόλη να πάει μπροστά, δεν είναι το θέμα ούτε ο Λεκάκης ούτε ο Βούγιας.  Είμαστε άνθρωποι που δουλεύουμε για την πόλη τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι θα ζούμε στην πόλη για πολλά χρόνια ακόμα άρα και εγώ απευθύνω την ίδια πρόταση στον Σπύρο. Προσπάθησε δύο φορές να είναι υποψήφιος, έκανε το πέρασμα του  από την κεντρική πολιτική σκηνή, γυρνάει τώρα πάλι για μια τελευταία προσπάθεια όπως ο ίδιος λέει ας έρθει να την κάνουμε μαζί την προσπάθεια. Γιατί τα χρόνια είναι μπροστά για να την φτιάξουμε την πόλη όπως την ονειρευόμαστε» πρόσθεσε ο κ. Λεκάκης.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202421:45

  Στη σημαντική υπέρβαση του δημοσιονομικού πλεονάσματος και τη μεγάλη μείωση του δημόσιου χρέους αποτυπώνεται η θετική πορεία της οικονομίας.   Είναι χαρακτηριστικό ότι το Δεκέμβριο θα υπάρξει νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 7,9 δισ., η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Στην τήρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

  Χωρίς τέλος μαίνεται η εσωκομματική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου και εκλογών, την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατρακυλά πέμπτο, με το ΠΑΣΟΚ να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

  Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονικης έκανε μετά την δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Συνομίλησε με κόσμο και κάθισε με συνεργάτες του σε κεντρικό καφέ της πόλης. Στη βόλτα στην Αγίας Σοφίας συνομίλησε με κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202413:57

  Στη δοξολογία της Ιεράς Μητροπόλεως του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.  Αν και στην εκκλησία φορούσε σακάκι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας έμεινε με το πουκάμισο και με αυτό έκανε δηλώσεις στις κάμερες. «Ας ευχηθούμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

  Κυριαρχία Μητσοτάκη και «Νέας Δημοκρατίας» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη δεύτερη θέση με σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέταρτη η «Ελληνική Λύση»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202419:40

Την Κατερίνη επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις κυρίως με νέους ανθρώπους, μαθητές και άλλους,

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή