Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Χειμωνιάτικο πάρτι του ΠΑΟΚ στον Βόλο!

AUTO MOTOSPORTS

23/01/202220:23

Χειμωνιάτικο πάρτι του ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο Πανθεσσαλικό στάδιο και νίκησε με το εμφατικό 4-0 τον Βόλο, συνεχίζοντας το σερί νικών του στο πρωτάθλημα.

Χειμωνιάτικο πάρτι του ΠΑΟΚ στον Βόλο!

Γράφει ThessNews-DESK

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στο Πανθεσσαλικό στάδιο και νίκησε με το εμφατικό 4-0 τον Βόλο, συνεχίζοντας το σερί νικών του στο πρωτάθλημα.

Με τον Σάστρε για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα ήταν η αρχική ενδεκάδα που παρέταξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Σίντκλεϊ, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον και Σάστρε ήταν η τετράδα της άμυνας, στα χαφ οι Κούρτιτς-Τσιγγάρας, μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ, στις πλευρές οι Μιτρίτσα-Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. Από την πλευρά του, ο Κώστας Μπράτσος είχε τους Ορόζ, Μπαρτόλο, Φερνάντες να πλαισιώνουν τον Βαν Βερτ στην επίθεση στο δικό του 4-2-3-1.

Ο ΠΑΟΚ πήρε από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα, κράτησε την μπάλα στα πόδια του και προσπαθούσε με συνεχείς πάσες να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Ζίβκοβιτς απείλησε με σουτ, ενώ ακολούθησαν δυο τελικές προσπάθειες του Κούρτιτς, η μία βρήκε το εξωτερικό δοκάρι, μέσα στο πρώτο 15λεπτο του ματς.

Η υπεροχή του Δικεφάλου συνοδεύτηκε με γκολ με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου. Ο Μίτριτσα ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Φερνάντεζ κερδίζοντας το πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Κούρτιτς και έγραψε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν εκεί και έβγαλαν ακόμα περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους στη συνέχεια.

Το δεύτερο γκολ δεν ήρθε με τελικές του Άκπομ στο 24’ και στο 26’, έγινε όμως πραγματικότητα στο 29’. Μετά από κόρνερ του Ζίβκοβιτς και πρώτη κεφαλιά του Κούρτιτς, ο Ίνγκασον με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2.

Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Ζίβκοβιτς στο 38’ έχασε άλλη μια καλή ευκαιρία για να βρει δίχτυα από κοντά, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τον Βόλο ήρθε στο 44’ όταν ο Μπαρτόλο νικήθηκε από κοντά από τον Πασχαλάκη. Έτσι, το 0-2 παρέμεινε.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε χωρίς αλλαγές το δεύτερο μέρος, έχοντας όμως την ίδια ενέργεια στο παιχνίδι του. Μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο έφτασε δυο φορές κοντά σε ένα τρίτο γκολ, αλλά τα τελειώματα των Άκπομ και Μπίσεσβαρ δεν βρήκαν δίχτυα.

Ο μονόλογος του Δικεφάλου συνεχίστηκε, στο 60’ η κοντινή προβολή του Άκπομ έφυγε άουτ, ενώ στο 61’ ο Κλέιμαν απέκρουσε δυνατό σουτ του Ζίβκοβιτς. Το τρίτο γκολ ήρθε στο 64’. Ο Ζίβκοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και ο Σάστρε με σουτ έστειλε την μπάλα στο “Γ” κάνοντας το 0-3.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με ένα καλό σουτ του Φεράρι που αποκρούστηκε από Πασχαλάκη και δοκάρι καταλήγοντας κόρνερ. Οι παίκτες του Βόλου πήραν μέτρα στο γήπεδο, το ματς “άνοιξε” και ο ΠΑΟΚ “χτυπούσε” στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές ήρθε το τέταρτο γκολ. Στο 73’, ο Μιτρίτσα σέρβιρε στον Άκπομ που με κοντινό σουτ έκανε το 0-4.

Από εκεί και πέρα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και η ομάδα του έκαναν διαχείριση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, προχωρώντας σε πέντε αλλαγές και παίζοντας περισσότερο συντηρητικά. Έτσι, το 0-4 έμεινε μέχρι το φινάλε.

 

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

BUSINESS - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

25.10.202409:00

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή