Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Άρης – Λαμία 0-0: Κατάντησε… κακή συνήθεια

AUTO MOTOSPORTS

23/01/202217:00

Άρης – Λαμία 0-0: Κατάντησε… κακή συνήθεια

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν για τον Άρη μέσα στο 2022, με τους κίτρινους να μένουν στο 0-0 με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», φέρνοντας την τρίτη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις.

INTIME
Φωτ. INTIME

Γράφει ThessNews-DESK

Οι κακές εμφανίσεις συνεχίστηκαν για τον Άρη μέσα στο 2022, με τους κίτρινους να μένουν στο 0-0 με τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», φέρνοντας την τρίτη διαδοχική «λευκή» ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ο Άρης δεν είχε καμία φαντασία στο παιχνίδι του, αδυνατούσε να αξιοποιήσει τις τελικές προσπάθειες και μάλιστα επέτρεψε στη Λαμία να «βγάλει» αρκετές φάσεις, με την ομάδα της Φθιώτιδας να αγωνίζεται πολύ πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς Κυπέλλου της περασμένης Πέμπτης.

Εκνευριστικός σε πολλές περιπτώσεις ο ρέφερι Μανούχος, με μερίδα οπαδών του Άρη να αποδοκιμάζουν τον Άκη Μάντζιο μετά το τέλος της αναμέτρησης.

 

Κινητικός στο πρώτο μέρος

 

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι χάθηκε από τη Λαμία στο 7ο λεπτό, με τον Τιρόνε να βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή του Άρη, να σουτάρει και τον Σιαμπάνη να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Η απάντηση για τον Άρη ήρθε στο 12ο λεπτό. Ύστερα από συνδυασμό του Λούμορ με τον Γκάμα, το σουτ του Πορτογάλου κατέληξε σε πόδια αμυντικών της Λαμίας, με τον Μπερτόγλιο να παίρνει το ριμπάουντ και με «ψαλιδάκι» να στέλνει την μπάλα σην αγκαλιά του Σαράνοφ.

Στο 15′ ο Μπανγκουρά προχώρησε σε μία εξαιρετική ατομική προσπάθεια, προσπερνώντας τον Μπράμπετς και επιχειρώντας ένα συρτό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στο 24′ ο Προβυδάκης εκτέλεσε κόρνερ, με την κεφαλιά του Γκόλεμιτς να περνάει λίγο άουτ.

Στο 27′ ο Άρης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς σε σέντρα του Σάσα ο Μάνος έπιασε ένα συρτό σουτ με φάλτσα, το οποίο κατέληξε ξυστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σαράνοφ.

Ωραίο συνδυασμός των γηπεδούχων στο 29′, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Ίτουρμπε και ο Παραγουανός σούταρε με το καλό του πόδι (αριστερό), χωρίς να ευστοχήσει.

Πέντε λεπτά αργότερα, η εκτέλεση φάουλ του Ιτούρμπε (από πολύ πλεονεκτική θέση) πέρασε εκατοστά πάνω από την εστία της Λαμίας.

 

Δε βοήθησε… ούτε ο Καμαρά

 

Στην επανάληψη, ο Μάντζιος έριξε στο παιχνίδι τον Ματέο Γκαρσία αντί του Ιτούρμπε, ενώ στο 56′ εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και ο Καμαρά, σε μια προσπάθεια να τονωθεί η επιθετική γραμμή. Όπως αποδείχθηκε, όμως, η αρνητική κατάσταση δεν αναστράφηκε.

Στο 55ο λεπτό οι φίλοι του Άρη φώναξαν για ανατροπή του Μπερτόγλιο μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο Μανούχος έδειξε «παίζετε».

Έξι λεπτά αργότερα, ο Φαμπιάνο επιχείρησε να παραβιάσει την εστία του Σαράνοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 66′ η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τη φάση να ξεκινάει από λάθος του Τζέγκο. Η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Καραμάνου, αλλά ο Έλληνας επιθετικός, από εξαιρετική θέση, δεν έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στο 81′ οι Λαμιώτες έφτασαν εκ νέου κοντά στο γκολ. Ο Σαραμαντάς εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με την μπάλα να περνάει από όλους τους παίκτες των δύο ομάδων μέσα στην περιοχή και να καταλήγει άουτ.

Στο 90′ το σουτ του Αραμπουλί πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σιαμπάνης απέκρουσε το σουτ του Τσούκαλου.

Το τελικό σφύριγμα του Μανούχου μεγάλωσε τον προβληματισμό και όλες οι ελπίδες εναποτίθενται πλέον στη διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

 

Οι συνθέσεις

 

Άρης (Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λούμορ (72′ Γκάνεα), Σάσα, Τζέγκο (69′ Ματίγια), Ιτούρμπε (46′ Ματέο Γκαρσία), Μπερτόγλιο (56′ Εντιαγέ), Μπρούνο Γκάμα, Μάνος (56′ Καμαρά).

Λαμία (Γρηγορίου): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Καραμάνος (72′ Αραμπουλί), Τιρόνε (77′ Νούνιες), Ρόμανιτς, Μπανγκούρα (90’+ Τσούκαλος).

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο ThessNews-DESK

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή