Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Κ. Ιακώβου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Δίνω στήριξη στο νέο δήμαρχο – Δεν ενημέρωσα τον Γ. Ορφανό

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

28/08/201916:29

Κ. Ιακώβου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Δίνω στήριξη στο νέο δήμαρχο – Δεν ενημέρωσα τον Γ. Ορφανό

Κ. Ιακώβου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Δίνω στήριξη στο νέο δήμαρχο – Δεν ενημέρωσα τον Γ. Ορφανό

Γράφει thessnews

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Έπρεπε να ακούσουμε τους ψηφοφόρους που το 70% ψήφισε Ζέρβα για να φτιάξει την Θεσσαλονίκη. Άρα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο, για αυτό και δίνω στήριξη στο νέο δήμαρχο για να προχωρήσει το έργο που έχει όραμα» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Κώστας Ιακώβου.

Ο ανεξάρτητος, πλέον, δημοτικός σύμβουλος μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Δημήτρη Διαμαντίδη και Δημήτρη Συρμάτση για τους λόγους που έφυγε από την παράταξη του Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» αποκαλύπτοντας ότι δεν τον είχε ενημερώσει νωρίτερα.

«Πρέπει να διοικηθεί ο δήμος. Πριν τις εκλογές κατέβηκε ο καθένας με τον συνδυασμό που ήθελε αλλά μετά τις εκλογές με τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να διοικηθεί ο δήμος. Για να διοικηθεί έπρεπε ρεαλιστικά να συμπράξουν όλες οι παρατάξεις» σημείωσε αρχικά ο κ. Ιακώβου.

«Από ότι φαίνεται δεν ήταν εφικτό και έτσι κάποιοι σύμβουλοι που έχουμε μια άλλη νοοτροπία, ότι ο δήμος πρέπει να διοικηθεί, να προχωρήσει, να γίνει το έργο που είπε το 70% των δημοτών της Θεσσαλονίκης. Έπρεπε να ακούσουμε τους ψηφοφόρους που το 70% ψήφισε Ζέρβα για να φτιάξει την Θεσσαλονίκη. Άρα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτό τον δρόμο, για αυτό και δίνω στήριξη στο νέο δήμαρχο για να προχωρήσει το έργο που έχει όραμα» πρόσθεσε εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασής του.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρόσκληση που έλαβε από τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. «Μου είπε «Κώστα, ξέρω ότι δουλεύεις, ότι γράφεις χιλιόμετρα και θέλω να τα γράψουμε μαζί»» ανέφερε αφήνοντας ανοικτό ακόμα και να εισχωρήσει στην παράταξη Ζέρβα.

«Δεν ενημέρωσα τον Γιώργο Ορφανό»

«Δεν τον ενημέρωσα. Δεν ένιωσα την ανάγκη. Είχαμε κάνει μια δημοτική ομάδα, είπαμε κάποια πράγματα, δεν ενημερώθηκα τις εξελίξεις και πήρα μια απόφαση μόνος μου» τόνισε ο κ. Ιακώβου ερωτώμενος αν είχε επικοινωνία νωρίτερα με τον επικεφαλής της παράταξης με την οποία εκλέχθηκε στις εκλογές.

«Δεν ξέρω αν είχε διάθεση ή όχι ο Γιώργος Ορφανός να συνεργαστεί αλλά δεν είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Περίμενα να δω τι θα γίνει, δεν γνωρίζαμε κάτι, την Κυριακή έχει δημοτικό συμβούλιο και όταν έρχεται μια πρόταση από το νέο δήμαρχο εγώ δεν μπορώ να του αρνηθώ» κατέληξε ο κ. Ιακώβου.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202421:45

  Στη σημαντική υπέρβαση του δημοσιονομικού πλεονάσματος και τη μεγάλη μείωση του δημόσιου χρέους αποτυπώνεται η θετική πορεία της οικονομίας.   Είναι χαρακτηριστικό ότι το Δεκέμβριο θα υπάρξει νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 7,9 δισ., η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Στην τήρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

  Χωρίς τέλος μαίνεται η εσωκομματική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου και εκλογών, την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατρακυλά πέμπτο, με το ΠΑΣΟΚ να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

  Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονικης έκανε μετά την δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Συνομίλησε με κόσμο και κάθισε με συνεργάτες του σε κεντρικό καφέ της πόλης. Στη βόλτα στην Αγίας Σοφίας συνομίλησε με κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202413:57

  Στη δοξολογία της Ιεράς Μητροπόλεως του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.  Αν και στην εκκλησία φορούσε σακάκι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας έμεινε με το πουκάμισο και με αυτό έκανε δηλώσεις στις κάμερες. «Ας ευχηθούμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

  Κυριαρχία Μητσοτάκη και «Νέας Δημοκρατίας» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη δεύτερη θέση με σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέταρτη η «Ελληνική Λύση»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202419:40

Την Κατερίνη επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις κυρίως με νέους ανθρώπους, μαθητές και άλλους,

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή