Αρχική / ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ / Ν. Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Ανήθικη η πρόταση Ζέρβα σε στελέχη μου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

22/08/201911:15

Ν. Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Ανήθικη η πρόταση Ζέρβα σε στελέχη μου

Ν. Ταχιάος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: Ανήθικη η πρόταση Ζέρβα σε στελέχη μου

Γράφει thessnews

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανοιχτό μέτωπο Ζέρβα – Ταχιάο με φόντο τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης μετά τις συναντήσεις του νέου Δημάρχου με στελέχη της παράταξης Ταχιάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας φέρεται να έχει προτείνει σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να αποχωρήσουν από την παράταξη Ταχιάου με αντάλλαγμα μία θέση στο διοίκηση του δήμου.

Μάλιστα όπως είχε ξεκαθαρίσει ο κ. Ζέρβας στην συνέντευξη του στην ThessNews δεν θα υπέγραφε καμία προγραμματική συμφωνία με άλλες παρατάξεις του δήμου ώστε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Την έντονη ενόχλησή του εξέφρασε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στους Δημήτρη Διαμαντίδη και Δημήτρη Συρμάτση ο Νίκος Ταχιάος. Έκανε λόγο για ανηθικότητα από την πλευρά του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης.

«Νομίζω πως αυτή η πρόταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί έχει ένα στοιχείο ανηθικότητας. Και δεν την χρεώνω στους συνεργάτες μου διότι αυτοί δεν έχουν δείξει ακόμα τις επιλογές τους, την χρεώνω σε εκείνον ο οποίος την κάνει. Είναι μία πρόταση με βαθιά ανηθικότητα.  Όταν ένας νόμος σου δίνει πολλές δυνατότητες δεν επιλέγεις την πιο ακραία. Πρέπει να υπάρχει ένα ήθος στη συνύπαρξη των ατόμων. Λυπάμαι που δεν το βλέπω αυτό.  Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό μέχρι τη Δευτέρα το απόγευμα» ανέφερε ο κ. Ταχιάος.

«Εγώ προσωπικά είμαι ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του κ. Ζέρβα» τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

« Νομίζω ότι είναι unfair για το γεγονός ότι έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο προγραμματικών συγκλήσεων με άλλες παρατάξεις. Εγώ ήμουν έτοιμος για κάτι τέτοιο. Τώρα αν επιλέγει να απευθυνθεί σε πρόσωπα και να τα ζητήσει ουσιαστικά να αποχωρήσουν από την παράταξή τους είναι unfair και εγώ δεν θα έκανε ποτέ» σημείωσε ο κ. Ταχιάος.

Είπε μάλιστα πως ο ίδιος γνώριζε για τις συναντήσεις τους με τον δήμαρχο και μάλιστα όπως ανέφερε τις ενθάρρυνε και εγκάλεσε τον κ. Ζέρμα για ανηθικότητα.

Έστειλε μήνυμα στα στελέχη του σημειώνοντας πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και κάλεσε να το προσμετρήσουν όσοι όπως είπε έχουν δελεαστεί από μία τέτοια πρόταση.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Μοιράσου το:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202421:45

  Στη σημαντική υπέρβαση του δημοσιονομικού πλεονάσματος και τη μεγάλη μείωση του δημόσιου χρέους αποτυπώνεται η θετική πορεία της οικονομίας.   Είναι χαρακτηριστικό ότι το Δεκέμβριο θα υπάρξει νέα πρόωρη αποπληρωμή χρέους 7,9 δισ., η μεγαλύτερη μέχρι τώρα. Στην τήρηση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

  Χωρίς τέλος μαίνεται η εσωκομματική μάχη στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει συνεδρίου και εκλογών, την ώρα που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατρακυλά πέμπτο, με το ΠΑΣΟΚ να εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202414:00

  Βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονικης έκανε μετά την δοξολογία στον Άγιο Δημήτριο ο πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Συνομίλησε με κόσμο και κάθισε με συνεργάτες του σε κεντρικό καφέ της πόλης. Στη βόλτα στην Αγίας Σοφίας συνομίλησε με κόσμο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202413:57

  Στη δοξολογία της Ιεράς Μητροπόλεως του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης.  Αν και στην εκκλησία φορούσε σακάκι μετά το πέρας της θείας λειτουργίας έμεινε με το πουκάμισο και με αυτό έκανε δηλώσεις στις κάμερες. «Ας ευχηθούμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202420:31

  Κυριαρχία Μητσοτάκη και «Νέας Δημοκρατίας» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Ο Νίκος Ανδρουλάκης και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στη δεύτερη θέση με σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέταρτη η «Ελληνική Λύση»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

25.10.202419:40

Την Κατερίνη επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις κυρίως με νέους ανθρώπους, μαθητές και άλλους,

thess

Επικαιρότητα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:51

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

26.10.202421:40

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΑΡΘΡΑ ΑΠΟΨΕΙΣ

26.10.202420:45

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή