Αρχική / AUTO MOTOSPORTS / Γκαγκάτσης : «Δεν βγήκε το πλάνο πρωταθλητισμού – Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης»

AUTO MOTOSPORTS

20/12/202112:40

Γκαγκάτσης : «Δεν βγήκε το πλάνο πρωταθλητισμού – Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την διάρκεια της σημερινής (20/12) Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Γκαγκάτσης : «Δεν βγήκε το πλάνο πρωταθλητισμού – Εχθρός του ΠΑΟΚ ο Αυγενάκης»

Γράφει 3dsmin@

Για όλους και για όλα μίλησε ο Μάκης Γκαγκάτσης κατά την διάρκεια της σημερινής (20/12) Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρθηκε για την αποτυχία του πλάνου πρωταθλητισμού, για τα επεισόδια στο ματς με τον Άρη αλλά και εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή ερώτηση για την Νέα Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης :

Για τα επεισόδια στο ματς με τον Άρη : «Βλέπετε ότι γίνονται επεισόδια και σε άλλα πρωταθλήματα, για παράδειγμα στην Γαλλία που σε κάθε αγωνιστική. Σαφώς και θα πάρουμε κάθε δυνατό μέτρο για να αποσοβήσουμε άλλο τέτοιο περιστατικο, που θα κάνει κακό στην ομάδα. Δεν είναι κάτι εύκολο, σημασία έχει η διάθεση, όχι μόνο η δική μας, αλλά και των φιλάθλων. Αν οι φίλαθλοι έχουν διάθεση να κάνουν επεισόδια, ότι και αν κάνουμε εμείς θα γίνουν. Εμείς θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι είναι δυνατόν για να μην επαναληφθούν τέτοια σκηνικά.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει εκ του νόμου καμία εταιρεία σεκιούριτι δική του, υπάρχει συνεργασία με μια ιδιωτική εταιρεία. Εγινε ότι έγινε στο ματς με τον Άρη, χρειαζόμαστε στήριξη από όλους.

Υπάρχουν κάμερες στο γήπεδο, διαχειρίζονται από την αστυνομία. Εμείς δεν είμαστε αστυνομικό όργανο. Η αστυνομία κάνει την δουλειά της, η ΠΑΕ την δική της. Άλλες φορές με επιτυχία, άλλες με αποτυχία. Ήταν μετά από πέντε χρόνια όπου έγιναν κάποια επεισόδια, σαφώς και κάθε πράξη βίας είναι καταδικαστέα. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων ούτως ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ήταν σε αγωνιστικό επίπεδο. Έγινε με τον Άρη, χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία για αυτούς που εισέβαλλαν, δεν πρέπει να γίνεται αυτό ότι αποτέλεσμα και αν έχει η ομάδα, ότι και αν σκέφτεται ο καθένας.

Έχετε την εντύπωση ότι εμείς θέλουμε να πληρώνουμε πρόστιμα, όπως για παράδειγμα αυτό με την Κοπεγχάγη που ηταν 81.000 ευρώ ή αυτό με τον Άρη που ήταν στα 190.000 ευρώ; Θα μπορούσαν αυτά τα ποσά να διατεθούν σε άλλους τομείς για την ομάδα».

Για την Νέα Τούμπα : «Ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα στο σάιτ της ΠΑΕ, αυτό ισχύει. Περιμένουμε το προεδρικό διάταγμα, προσμένουμε σε κάποιες αλλαγές πάνω σε αυτό. Υπάρχει ξεκάθαρη ενημέρωση, δεν είναι διαρροές, έχουν δημοσιευτεί παντού. Είναι σε αναμονή και το θέμα με το Καυτανζόγλειο, δεν υπάρχει συμφωνία. Έχουμε βγάλει τις ανακοινώσεις μας, δεν έχει νόημα να λέμε τα ίδια. Σαφώς και όλοι προτιμούμε να πάμε στο Καυτανζόγλειο, αλλά αφενός με τις μεθοδεύσεις που γίνονται από την διοικηση του γηπεδου και από τον Αυγενάκη δεν μπορεί να υπάρξει συνεννοηση.

Οσο είναι υφυπουργος ο Αυγενάκης δεν θα μπορεί να υπάρξει συνεννόηση, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος. Έχω εκφραστεί για αυτό, δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο και δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όσο είναι σε αυτή την θέση δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεννόησης.

Μετά την έκδοση του ΠΔ θα ανακοινωθούν περαιτέρω πράγματα. Μακάρι να εκδοθεί πριν το τέλος του 2021, αλλά δεν το βλέπω. Όλα γίνονται με διαφάνεια και θα ακολουθήσουν ανακοινώσει με τα ΠΔ. Σας είπα ότι όσο είναι ο κ. Αυγενάκης είναι αδύνατον να γίνει κάποια συζήτηση με τον ίδιο. Μπορεί να γίνει με άλλο μέλος της κυβέρνησης συζήτηση, αλλά με τον κ. Αυγενάκη δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν χρειάζεται να σας πω για την ΕΕΑ, αν αρχίσουμε να μιλάμε για τις αδειοδοτήσεις στην ΣΛ2 δεν θα τελειώσουμε ποτέ και δεν έχω σκοπό να έχω παραπάνω δικαστήρια από όσα ήδη έχω».

Για την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή και το πλάνο πρωταθλητισμού για φέτος : «Το πλάνο του πρωταθλητισμού δεν μας βγήκε, η ομάδα είναι 3η πολύ μακριά από την πρώτη θέση. Είναι στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, δεν είναι επιτυχία είναι… αυτονόητο γιατί ήμασταν στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας και έχουμε στόχο να πάμε στους 16 στην Ευρώπη και να συνεχίσουμε και μετά την Μίντιλαντ. Θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε και τον εξορθολογισμό και τον πρωταθλητισμό, είναι εδώ ο κ. Σαββίδης για να φροντίζει για το καλό της ομάδας, όπως φαίνεται και από τα 156 εκατομμύρια περίπου που έχει βάλει.

Σαφέστατα και έγιναν λάθη στον σχεδιασμό, μόνο όποιος… κοιμάται δεν κάνει λάθη. Ηρθαν παίκτες το καλοκαίρι κάποιοι από αυτούς με πολύ μεγάλα συμβόλαια, ήρθε ο βασικός μας επιθετικός και ήταν άτυχος με έναν σοβαρό τραυματισμό. Κάποιες μεταγραφές θα πετύχουν, κάποιες θα αποτύχουν.

Η έλευση ενός ΤΔ στην ομάδα ελπίζω να ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις. Μόλις βρεθεί ο κατάλληλος θα έρθει στην ομάδα, είναι πιθανόν όπως σας είπα να έρθει. Μόλις έχουμε κάτι θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Μπορεί να κυλίσει η σεζόν και να μην έρθει ΤΔ, γιατί μπορεί να μην πάνε καλά οι διαπραγματεύσεις και να συνεχίσουμε στο ίδιο μοντέλο με τον προπονητή και του τμήματος σκάουτινγκ να είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές. Υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στον προπονητή και στο τμήμα σκάουτινγκ».

Για την αυτάρκεια που θέλει να δει ο Ιβάν Σαββίδης : «Η αυτάρκεια είναι πάντα στόχος, αλλά αυτή την περίοδο δεν είναι ρεαλιστικός στόχος. Η Πόρτο είναι μια ομάδα ιδανική για το πώς έρχεσαι στην αυτάρκεια με καλές πορείες στην Ευρώπη και πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Αυτή την στιγμή δεν είναι ρεαλιστικός ο στόχος, σαφώς θα χρειαστεί το νέο γήπεδο να χτιστεί για να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται την αυτάρκεια. Χωρίς το νέο γήπεδο δεν μπορεί να υπάρξει αυτάρκεια. Μόνο μέσα από τα έσοδα αυτά από το νέο γήπεδο θα μπορεί να έρθει η αυτάρκεια.

Είμαστε στον σωστό δρόμο μέσω των πωλήσεων που έγιναν, μέσω της χαλάρωσης της ΟΥΕΦΑ στο FFP λόγω της πανδημίας. Μπορεί να επιστρέψουν τα μέτρα της ΟΥΕΦΑ αλλά και πάλι με την ίδια αυστηρότητα, είμαστε ούτως ή άλλως σε καλό δρόμο».

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

#TAGS:

Μοιράσου το:

Σχετικά με τον αρθρογράφο 3dsmin@

/ Δείτε ακόμα

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:39

Η οδήγηση μπορεί να είναι μια αγχωτική εμπειρία, επηρεαζόμενη από παράγοντες που συχνά ξεπερνούν τον έλεγχο μας — από την κακή υποδομή δρόμων μέχρι τη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πράγματι, οι παγκόσμιες αναζητήσεις για «άγχος κατά την οδήγηση» αυξήθηκαν

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202416:01

Η αυτοκινητοπομπή «Eurasian Tour with AITO», αποτελούμενη από τα μοντέλα AITO 9, AITO 7 και AITO 5, ξεκίνησε από το εργοστάσιο της εταιρείας στο Chongqing και διένυσε 15.000 χιλιόμετρα σε 38 ημέρες, διασχίζοντας 12 χώρες της Ασίας και της Ευρώπης,

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:40

  Με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης δόθηκε επίσημα η εκκίνηση στα FIA Motorsport Games, μια διοργάνωση που πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA). Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου, η Πόλη των Τεχνών και των Επιστημών

AUTO MOTOSPORTS

24.10.202409:29

  Ο 12ος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι FIA 2024 (WRC) έφερε τη Hyundai Motorsport αντιμέτωπη με 18 ειδικές διαδρομές σε Τσεχία, Αυστρία και Γερμανία. Οι Andreas Mikkelsen και Torstein Eriksen συμμετείχαν στον πρώτο τους αγώνα μετά το Rally Πολωνίας

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202415:48

Η Jeep® και η The North Face δούλεψαν από κοινού για δύο χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ονομάζεται Jeep Avenger 4xe The North Face Edition. Πρόκειται για μια μοναδική έκδοση του μοντέλου, η οποία ενσαρκώνει τις αξίες που

AUTO MOTOSPORTS

23.10.202409:26

  Η Audi ανοίγει το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη της ιστορία στη μεσαία κατηγορία με τη νέα οικογένεια A5. Η δυναμική σχεδιαστική γραμμή της τελευταίας γενιάς, που τώρα ονομάζεται Audi A5, κυκλοφορεί 30 χρόνια μετά το πρώτο Audi A4 και

thess

Επικαιρότητα

Δημοφιλή Άρθρα


αυτή τη στιγμή